Jump to content

Fiest@62

Active users
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Schiedam

Previous Fields

 • Voornaam
  Frans
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zilver

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fiest@62's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Gisteren een trekhaak laten monteren, Brink vaste haak met 7 polige stekker. Inclusief eventueel inleren. Parkeersensoren werken perfect. Totaalprijs was 389 euro, zal geen reclame maken maar was perfect geregeld. Via internet besteld, met montagepartner bij mij in de buurt.
 2. Groepsaankoop met een leuke korting lijkt mij ook wel interessant. In principe is motortje voor mij sterk genoeg in de laagste versnellingen, maar een beetje extra power in de 4de en 5de versnelling zou mooi zijn.
 3. Hoi Mike, Brodit clip is binnen. Nog bedankt.
 4. Parkeersensoren schakelen toch alleen in de achteruit versnelling. Ik vind niet zo'n bezwaar hoor dat mijn parkeersensor begint te piepen bij het achteruitrijden. In mijn vorige fiesta mk7, ging de sensor ook niet piepen bij het achteruitrijden. Hier zat ook een wagenspecifieke 7 polige stekker op.
 5. Inderdaad met parkeersensoren.
 6. Gaat om een vaste trekhaak met 7 polige aansluiting.
 7. Is er iemand in de buurt van Schiedam, (stukje rijden is ook niet erg). Om een trekhaak met bekabeling te monteren, incl. het inlezen in de computer Het gaat om een Fiesta 1.0 Ecoboost 100pk Titanium uit 2013 Is alleen voor gebruik met een fietsdrager, dus extra koeling is niet nodig. Help zelf ook graag mee als het nodig is. BVD, Frans
 8. Sinds afgelopen zaterdag een andere Fiesta, nu een 2013 1.0 ecoboost 100 pk. Titanium in de kleur Moondust Silver met 17000 km. Wat een heerlijk motortje in vergelijking met de 1.25 82 pk die ik hiervoor had.
 9. Hoi Mike, heb je een pb gestuurd.
 10. http://www.marktplaats.nl/a/auto-diversen/accessoires-dakdragers-en-fietsendragers/m1150465988-originele-ford-dakdragers-voor-fiesta.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr&pos=9 Originele complete dakdragerset fiesta mk7
 11. Dank je wel voor de foto's, maakt het wel duidelijk.
 12. Google sketchup heb ik niet, had er nog nooit van gehoord ook.
 13. kan helaas dit bestand niet openen.
 14. Staat inderdaad in mijn telefoon, ik kies hier voor ford sync oid. Ik zie het telefoongesprek ook in het schermpje van de auto staan, maar er komt geen geluid hoe hard ik de radio ook zet.
×
×
 • Create New...