Jump to content
Fiestaclub.nl

NifTec

Active users
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About NifTec

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 22-02-1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Middelburg

Previous Fields

 • Voornaam
  Vincent
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

335 profile views
 1. NifTec

  Ambilight Verlichting

  Ik heb wel interesse in de korte antenne (ik neem aan dat ie zwart is )
 2. NifTec

  Klein Maar Fijn

  Hallo allemaal, Misschien zijn de aanpassingen aan mijn Fiesta (nog) niet zo fancy als andere hier. Toch wil ik ze graag met jullie delen. De eerste "mod" van mijn Fiesta was instap verlichting (a.k.a. Footwell lights). Deze mod vond ik ergens op die forum. Twee W2W T10 lampjes in de fitting gestoken en klaar. Door deze kleine aanpassing werd ik wel nieuwschierig naar welke leuke dingen je allemaal nog meer in de Fiesta kon bouwen. Na wat Googlen kwam ik bij onze Engelse vrienden uit van de fordownersclub.com. Hier vond ik twee how to's voor Submarine Lighting. De ene how to beschreef heel gedetaileerd hoe je je hemel verlichting aanmoest passen en de andere how to beschreef de bekabeling heel goed. Het resultaat: Wish list: ArmsteunDagrijverlichtingMondeo zonnenbril houderExtra kofferbak verlichtingDashboard kast verlichtingPuddel lights Tips en trucs zijn altijd welkom. Met vriendelijke groet, Vincent
 3. NifTec

  Armsteun Mk7

  Dat is een goede NepGanster, daar had ik nog niet aangedacht. Als hij niet helemaal matched met de stof vind ik persoonlijk niet zo erg. Liever dat hij leer is en met het stuur matched dan een armsteun waar het meerendeel zwart is. Ik heb een vraag openstaan bij armsteunshop.nl, hopelijk kom ik daar verder mee. Tot die tijd maar verder Googlen of misschien Ford eens vragen voor een armsteun.
 4. NifTec

  Armsteun Mk7

  Dank je wel Jeroen. Dat mooie interieur maakt het ook wel gelijk moeilijk, want een zwarte armsteun is een stuk makkelijker te vinden Je hebt wel een punt over die zwarte details. Helaas kan ik helmaal nergens vinden hoe ze de armsteun zullen kleuren. Misschien gewoon maar bestellen en kijken of de armsteun bevalt.
 5. NifTec

  Armsteun Mk7

  Hallo allemaal, Hopelijk heb ik het juiste forum voor deze vraag te pakken, ik verwacht dat hij hier wel thuis hoort alleen ziet het er hier wat leeg uit Ik zou graag een armsteun in mijn Fiesta willen zetten. Nou kan ik me niet voorstellen dat dat heel moeilijk is, alleen heb ik lichte bekleding wat (voor zover ik kan vinden) de keuze een stuk moeilijker maakt. Ik denk er over om deze armsteun in het beige te kopen. Wat denken jullie, is dit een goede armsteun, en zal de kleur (bijna) overeenkomen? Groeten, Vincent P.S. Hier enkele foto's van mijn interieur.
 6. Allemaal bedankt voor het warme onthaal
 7. Dank je allesklusser. Ik rij elke dag over de Zeelandbrug. Op de weg terug naar huis moest ik toch even een keer een plaatje schieten van een zonsondergang met de Zeelandbrug en mijn Fiesta.
 8. Hallo allemaal, Ik ben Vincent, 24 jaar oud en woonachtig in Middelburg, Zeeland. Sinds februari dit jaar een nieuwe baan (systeembeheerder) en om nou elke dag 90km in een Fiat Cinquecento heen en weer te moeten rijden, opzoek naar een leuke, degelijke (en betaalbare) auto. De keuze voor een Ford Fiesta was niet heel moeilijk. Tijdens mijn opleiding heb ik als terminal medewerker bij Cobelfret gewerkt. Dit is een autotransportbedrijf dat met namen Ford naar Engeland verscheept. Na enkele diensten (en alle soorten en maten Ford gereden te hebben) begon mijn liefde voor de Fiesta. Inmiddels dus al een half jaar de trotse eigenaar van een Fiesta. Mijn Fiesta is een mk7 Ghia uit 2011, Panther Black met een 1.6 liter 120 pk benzine motor en als ik me niet vergis Titanium (kan dat eigenlijk, Titanium en Ghia?). Verder zit er volgens mij ook een X-pack MM in. Na dat ik hier een aantal leuke tips heb gelezen (o.a. instap verlichting en E.S.P. schakelaar inbouwen) besloten om een account aan te maken. Hopelijk vind ik hier nog meer informatie over makkelijke kleine aanpassingen. Met een vriendelijke groet, Vincent/NifTec
×