Jump to content

VanishNL

Active users
 • Posts

  89
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by VanishNL

 1. Toevallig heeft mijn moeder een eigen borduur bedrijf. Ze borduurt veel voor promotiebedrijven en bedrijfskleding, dus ze heeft eventueel ook contacten om aan kleding te komen. Ik zal je even een PM sturen, dan kun je eventueel een prijsopgave of wat informatie opvragen. (Ze kan ook prima automatten en dergelijke borduren )
 2. Dag allen, Voor eind februari mag de kleine ST weer op voor de apk en ik probeer de punten die ik zelf al kan vinden alvast zelf aan te pakken. Nu heb ik een bestuurdersgordel die licht gerafeld is, de vorige apk was dit al een punt en hebben ze het met een soldeerbout vast gezet en weg gehaald. Het lijkt me toch verstandiger om deze gordel nu te vervangen en mijn vraag is of dit goed zelf uit te voeren is? Is er mogelijk specifiek gereedschap nodig of zijn er punten waar ik op moet letten? Hopelijk heb ik mijn gordel nooit nodig, maar heb toch liever dat het dan goed zit. Ik dacht ik zal het eerst hier navragen voordat ik iets bestel of ga lopen klooien. Alvast bedankt.
 3. Mijn banden komen van die site vandaan en ik heb er totaal geen problemen mee gehad, ging gewoon goed en werden snel geleverd. De banden die jij daar hebt staan heb ik geen ervaring mee, dus daar kan ik niets over zeggen.
 4. Deze zal vast niet meer beschikbaar zijn, maar ik vraag het toch ff.
 5. Enkel luchtfilter vervangen zul je in rijgedrag niet zo merken. Het is voornamelijk een placebo effect denk ik, bij de mijne is hij wel lekker gaan zingen vanaf ongeveer 4000 toeren. Het is maar het wat je zelf een beetje wilt. Inlaat geluid is in mijn oren heerlijk en het zal vast iets bijdragen aan vermogen, maar het gaat vooral om de beleving.
 6. Ik heb met mijn mk5 ook oververhittingsproblemen gehad. Was nadat ze de distributie riem en waterpomp hadden vervangen. Waterpomp is toen weer vervangen en thermostaat ook 2 keer. Maar bleek uiteindelijk dat ze hem vacuüm moesten vullen. Wellicht dat dit bij jou ook het geval is? Heeft het bij mij toen ineens opgelost in ieder geval.
 7. 6000k lampen Marcusso Daar heb ik geen last van, de led ringen blijven werken met groot licht. Kwam het afgelopen jaar ook prima door de apk
 8. Nou een paar weken terug een mongoose downpipe besteld uit engeland, maar kreeg al vrij direct een mail dat dit een aantal weken langer ging duren. Jammer, maar geen haast, dus het is nog een paar dagen wachten. Maar toen gebeurde het ondenkelijke... Een koplampje was stuk! Dus tja, wat doe je dan? Juist, dan bestel je xenon, wan't een paar nieuwe schoenen kun je volgende maand ook nog wel kopen Nu alleen nog dat stadslicht vervangen voor witte, maar die was ik vergeten te bestellen
 9. Had al zo'n vermoeden. Had hiervoor ook een m7. Dat kwaaltje kwam kennelijk door hitteproblemen. Wanneer de camera een keer te warm werd, dan werd deze permanent paars. Maar weer een mooie update, wordt leuk speelgoed zo te zien.
 10. Netjes, ik had toch stiekem de st velgen op de oude nog snel gewisseld voor wat anders
 11. Koppeling vervangen voor mijn st was toen 660. Dus reken zeker maar rond de 500 ja. Ik zou even online op van die aanvraag websites wat neer zetten, mits je zeker weet wat het probleem is.
 12. Done, kostte inderdaad amper 5 minuten. Veel succes met de stage
 13. Jij maakt er flink werk van, netjes. Telefoon is toevallig een HTC met een ultrapixel camera?
 14. Heel netjes gedaan. Heeft vast veel tijd in beslag genomen?
 15. Oh ja, ik was ook niet van plan om daar nog terug te komen. Geloof niet dat dat schroefje hun schuld is, maar het zit me toch niet helemaal lekker. Heb het nieuwe kapje zojuist opgehaald bij de dealer. Over een tijdje maar eens kijken om het te laten spuiten, misschien maar gelijk de hele auto laten doen. Voor op de bumper bladert de lak eraf naast de grill en onder bij de mistlamp ook. Zit ook nog steeds met het kleurverschil bij de deur links. Kortom heb genoeg te doen aan de auto. Dus mocht iemand ergens een goede spuiter weten voor een zacht prijsje, ik hoor het graag.
 16. Mag het onderhand hopen. Hij kost me klauwen met geld tot nu toe. Weet ik iig wel waar ik voor werk -_-'
 17. Nou, de fiesta had vorige week helaas weer een verassing voor me in petto. Koppeling begon plots te slippen, terug naar de garage geweest die de koppeling hebben vervangen. Maar het was weer een vreemd probleem dat zich liet zien. Er was een moertje los getrild achter het vliegwiel en die kwam bij de koppeling terecht. Resultaat is hieronder zichtbaar: Gat in de versnellingsbak en al die mooie putjes. Ondertussen is hij weer gerepareerd, gelast en wel. Koste me wel weer bijna €800,-. Hij blijft geven deze auto. En nu is ook nog het kapje voor het krikpunt links voor weg. De garage weet natuurlijk nergens van, dus heb een nieuwe besteld bij de Ford dealer. Dus ik ben weer helemaal in mijn nopjes...
 18. Zien er goed uit, ook al banden besteld?
 19. Hij is al te laag kennelijk. Als ik te hard van een hobbel af kom schuurt hij links achter. Van het weekend eens kijken wat het is
 20. Nou, ze liggen erop. Alleen het weer werkt nog niet echt mee voor foto's. Hier eentje vanuit de deuropening
×
×
 • Create New...