Jump to content

VanishNL

Active users
 • Posts

  89
 • Joined

 • Last visited

About VanishNL

 • Birthday 24-07-1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dongen

Previous Fields

 • Voornaam
  Yves
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

943 profile views

VanishNL's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Toevallig heeft mijn moeder een eigen borduur bedrijf. Ze borduurt veel voor promotiebedrijven en bedrijfskleding, dus ze heeft eventueel ook contacten om aan kleding te komen. Ik zal je even een PM sturen, dan kun je eventueel een prijsopgave of wat informatie opvragen. (Ze kan ook prima automatten en dergelijke borduren )
 2. Dag allen, Voor eind februari mag de kleine ST weer op voor de apk en ik probeer de punten die ik zelf al kan vinden alvast zelf aan te pakken. Nu heb ik een bestuurdersgordel die licht gerafeld is, de vorige apk was dit al een punt en hebben ze het met een soldeerbout vast gezet en weg gehaald. Het lijkt me toch verstandiger om deze gordel nu te vervangen en mijn vraag is of dit goed zelf uit te voeren is? Is er mogelijk specifiek gereedschap nodig of zijn er punten waar ik op moet letten? Hopelijk heb ik mijn gordel nooit nodig, maar heb toch liever dat het dan goed zit. Ik dacht ik zal het eerst hier navragen voordat ik iets bestel of ga lopen klooien. Alvast bedankt.
 3. Mijn banden komen van die site vandaan en ik heb er totaal geen problemen mee gehad, ging gewoon goed en werden snel geleverd. De banden die jij daar hebt staan heb ik geen ervaring mee, dus daar kan ik niets over zeggen.
 4. Deze zal vast niet meer beschikbaar zijn, maar ik vraag het toch ff.
 5. Enkel luchtfilter vervangen zul je in rijgedrag niet zo merken. Het is voornamelijk een placebo effect denk ik, bij de mijne is hij wel lekker gaan zingen vanaf ongeveer 4000 toeren. Het is maar het wat je zelf een beetje wilt. Inlaat geluid is in mijn oren heerlijk en het zal vast iets bijdragen aan vermogen, maar het gaat vooral om de beleving.
 6. Ik heb met mijn mk5 ook oververhittingsproblemen gehad. Was nadat ze de distributie riem en waterpomp hadden vervangen. Waterpomp is toen weer vervangen en thermostaat ook 2 keer. Maar bleek uiteindelijk dat ze hem vacuüm moesten vullen. Wellicht dat dit bij jou ook het geval is? Heeft het bij mij toen ineens opgelost in ieder geval.
 7. 6000k lampen Marcusso Daar heb ik geen last van, de led ringen blijven werken met groot licht. Kwam het afgelopen jaar ook prima door de apk
 8. Nou een paar weken terug een mongoose downpipe besteld uit engeland, maar kreeg al vrij direct een mail dat dit een aantal weken langer ging duren. Jammer, maar geen haast, dus het is nog een paar dagen wachten. Maar toen gebeurde het ondenkelijke... Een koplampje was stuk! Dus tja, wat doe je dan? Juist, dan bestel je xenon, wan't een paar nieuwe schoenen kun je volgende maand ook nog wel kopen Nu alleen nog dat stadslicht vervangen voor witte, maar die was ik vergeten te bestellen
 9. Had al zo'n vermoeden. Had hiervoor ook een m7. Dat kwaaltje kwam kennelijk door hitteproblemen. Wanneer de camera een keer te warm werd, dan werd deze permanent paars. Maar weer een mooie update, wordt leuk speelgoed zo te zien.
 10. Netjes, ik had toch stiekem de st velgen op de oude nog snel gewisseld voor wat anders
 11. Koppeling vervangen voor mijn st was toen 660. Dus reken zeker maar rond de 500 ja. Ik zou even online op van die aanvraag websites wat neer zetten, mits je zeker weet wat het probleem is.
×
×
 • Create New...