Jump to content

Pedro

Active users
 • Posts

  67
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

620 profile views

Pedro's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Mijn buitenspiegels klappen niet meer automatisch in. Ook werkt de verstelbare buitenspiegel links niet. Rechts wel Ik zie in het boekje niet welke zekering het betreft (als een zekering het probleem is). Wie heeft er goede raad?
 2. Klopt Harry. Ik had het uitgeprint maar over het hoofd gezien. Stom maar alles is wel gelukt.
 3. ik denk: activeren in de computer en werkend. bij mijn 2014 model in ieder geval wel. weet het niet helemaal zeker. kijk even naar andere cc onderwerpen. er staat heel wat over beschreven.
 4. Mijn geschakelde plus heb ik achterop de radio gepakt. Die krijgt 12v als ik de auto open doe en die gaat eraf als ik de auto op slot doe. Het lastige is : hij doet het niet elke keer. Ik zal proberen vast te stellen wanneer hij het doet. Dus misschien als hij lang open is en pas later de auto start of zoiets. Ik zal snel verder testen met die plus draad maar alles is weer weg gewerkt. Gisteren plopte hij helemaal niet. Vreemd. Misschien ga ik hem toch met het relais aansluiten omdat de auto soms lang open is (dus van slot af is). B.v. bij het auto wassen of zoiets. Op dat moment staat de sub aan. Accu loopt dan langzaam leeg. Ik twijfel hier nog over. Het relais op de 5v usb zetten is niet zoveel werk en dus zo gebeurd.
 5. Ja ik heb hem op een dikke blanke bout gezet met 100% massa. Misschien dat ik hem toch met een relais op de usb ga aansluiten. Dit was al de bedoeling totdat ik erachter kwam dat die ene draad van de radio ook mogelijk was.
 6. wordt lastig. ik heb weinig tijd en je woont ver weg. Ik kan wel via de email wat helpen maar dan moet je toch wel wat technisch zijn. B.v met een voltmeter 12 v kunnen meten.
 7. Ik heb de strip van het dashboard kastje en de 2 lampjes in de deuren op de autosloop gekocht en erin gezet. Is makkelijk om te doen. De strip bij het dashboard heb ik op de blok van de radio aangesloten. Die draad krijg een plus als de auto van slot af gaat en die plus gaat eraf na ongeveer 30 seconden na het afsluiten van de auto. De lampjes in de deuren heb ik in de deur op de plus van de motor van de ramen gezet. Werkt prima.
 8. Zoals je weet heb ik het zo bij mij aangesloten. Alleen nu ploft bijna elke keer mijn sub als ik de auto start. Niet zo prettig maar ik heb nog geen oplossing.
 9. Let op met de voorpanelen van de mk7.5. Er zit bij mij in elk paneel een rode reflector. Daar zit nog een bout achter die je los moet draaien anders krijg je het deurpaneel er niet af. Dus de rode reflector eraf schuiven/klikken en dan de bout verwijderen.
 10. Ik zet het even in de wachtstand. Ik heb te weinig informatie om te beginnen.
 11. Stefan Kuipers uit Beverwijk. Hij wordt regelmatig vernoemd op dit forum.
 12. Zover ik weet moet de computer open. Ik ben al ergens geweest en die zegt dat de computer of zoiets open moet. Het is een goed bedrijf. Dus die geloof ik. Dan heb ik geen fabrieksgarantie meer. Mijn vrouw heeft een automaat. Daarvan was nog geen file.
 13. Gewoon op de 12 v aansluiting aansluiten die in het middenconsole zit. Dat inleren/activeren is geen optie.
 14. Ik heb hem zojuist aangesloten. Ik heb wel een probleempje. De 5volt van de usb is niet genoeg om de sub in te schakelen. Ik kan de plus van de 12v nemen maar dan gaat de sub uit als ik het contact uit zet. Ik heb dus op de radio een plus gezocht die spanning geeft bij contact uit en radio aan. Helaas, die zit er niet. Iemand nog een oplossing zodat de sub aan is als de radio aan staat ??
 15. Ik heb hem zojuist aangesloten. Ik heb wel een probleempje. De 5volt van de usb is niet genoeg om de sub in te schakelen. Ik kan de plus van de 12v nemen maar dan gaat de sub uit als ik het contact uit zet. Ik heb dus op de radio een plus gezocht die spanning geeft bij contact uit en radio aan. Helaas, die zit er niet. Iemand nog een oplossing zodat de sub aan is als de radio aan staat ??
×
×
 • Create New...