Jump to content

Philleuh

Active users
 • Posts

  140
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Philleuh

 1. Nouja, ik heb ondertussen al wat nieuw leuks. Weekendcruizertje gekocht. En in de week rijd ik met onze Volkswagen Jetta. Maar de verdere veranderingen ga ik hier helaas niet kunnen/mogen posten in de toekomst.
 2. Deze is sinds 2 weken verkocht. Dus mag een slotje op.
 3. Deze zijn verkocht, samen met de wagen.
 4. Klopt inderdaad, had al een PM gestuurd met uitleg. Zal niet makkelijk zijn om hem van baasje te doen ruilen.
 5. Nee hoor. Heb sinds enkele weken de vaste nacht op het werk waar ik al 10j werk. Mijn vrouw begint volgend jaar als zelfstandige in bijberoep. En we gaan van onze 2 wagens 1 nieuwe wagen maken.
 6. Mocht er interesse zijn, de velgen zijn te koop. Evenals de triple r splitter. Of de gehele wagen.
 7. Oz Superturismo LM 7,5x17 ET40 4x108 4 velgen zonder schade, 1 reserve met lichte schade. Zitten bandendruksensoren in de velgen. Zonder band. Velgen gaan enkel de deur uit als de wagen verkocht is tegen eind december, als de wagen niet verkocht is blijven de wagen en de velgen. Prijs 650euro
 8. Geen idee, steekt momenteel in de kofferbak. En zal binnekort in de garage belanden denk ik.
 9. Ik blij! Vandaag nieuwe velg binnen, uurtje later was ik bij de bandenboer. Nieuwe velg steekt. 12 augustus uitlaattips laten veranderen, ik heb er voor gekozen de originele uitlaat te behouden maar 2 76mm eindtips erop te laten zetten. Waarschijnlijk niet iedereens ding, maar voor mij de goedkoopste oplossing. Heb besloten een 2de sleeve tattoo te laten zetten, buik vol te laten zetten en men rug, dat is voor mij belangrijker.
 10. Vandaag nieuwe velg gaan bestellen. Kon niet wachten tot in de winter. Kan wel even gaan duren want ze zijn niet in stock bij de invoerder.
 11. De bandenboer waar ik altijd ga zei dat ze volledig gespoten moest worden. Er zijn wel verschillende mat zwarte kleuren. De velg is mat zwart maar toch zit er blinkende schijn in. Nouja ik koop mezelf een nieuwe velg voor mezelf de makkelijkste oplossing.
 12. Ok Nouja ik denk dat het gewoon een nieuwe velg gaat worden. Ben ik zeker van de kleur.
 13. Als mijn velgen grijs zijn wel ja . Dus ze zijn volledig gespoten? Ben niet volledig mee vrees ik.
 14. En er is totaal geen kleurverschil?
 15. Wegwerken zal wel geen probleem zijn. Het is het juiste Mat zwart vinden. En de meeste velgherstellers praten over volledig spuiten. En dan ben ik het OZ racing logo kwijt op 1 velg. En plaatselijk bijwerken ga je altijd zien vrees ik.
 16. Komt gewoon 1 nieuwe velg. Dan valt de schade niet meer op en behoud ik ook het OZ racing logo op de velg.
 17. Ik denk niet dat mat of glanzend veel verschil in poestswerk gaat maken. Nuja het is goedkoper een nieuwe velg aan te kopen dus 9/10 gaat dat het worden.
 18. Klopt, en nu sta ik hier. Achja ze worden deze winter herspoten of ik koop 1 losse velg. Ben er nog niet uit. Als ze herspoten worden zal het een gloss black worden ipv matt black.
 19. Vandaag voor de eerste maal op onderhoud met de ST. Kom ik terug zie ik gelijk dat mijn velg beschadigd is. Ik meld dit netjes aan de receptie, krijg ik gelijk naar men kop dat het makkelijk is om hen daarvan te beschuldigen. Want er zijn geen borduurs op hun terrein en op de brug was ook geen verf te zien van mijn velg. Dus daar sta je dan . Dus in de winter worden de velgen herspoten. Misschien terug mat zwart of glanzend zwart of antraciet of grijs, ben er nog niet uit. Ook maak ik eens werk van een uitlaat tegen maart april 2017.
 20. Philleuh

  Fiesta sport

  Leuke sport. Leuke updates gedaan en nog leuke voor de toekomst.
 21. Philleuh

  Fezza ZS

  Jammer van de schade, maar komt weer helemaal goed zo te zien!
 22. Hier bij de ST ook last van de speling op de stoelen. Mijn vrouw haar VW Jetta van 2012 heeft er ook last van. Mijn vader zijn Citroen Berlingo van 2016 heeft het ook.
 23. sportiviteit is ver te zoeken bij mijn vrouw hoor Ze is kaspster van opleiding en werkt in de huishoudhulp. Beide jobs zijn veel dezelfde bewegingen en dus belastend voor haar pezen.
 24. Zo weer even geleden hier, heb weinig tijd de laatste maanden. Veel in het ziekenhuis en bij de dokter geweest voor mijn vrouw. Mijn vrouw zit al enkele maanden thuis met een tenniseleboog en een golfarm, en heeft minimum inkomen dus updates komen er momenteel niet. Wagen rijdt nog steeds super en is nog steeds in super staat. Pic for attention
×
×
 • Create New...