Jump to content
Fiestaclub.nl

Nicky

Active users
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Nicky

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zoetermeer

Previous Fields

 • Voornaam
  Nick
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

817 profile views
 1. Nicky

  Geluid van fiesta ST line

  Nee het is geen motorische aanpassing, je hebt dan alleen geen garantie op je uitlaat uiteraard.
 2. Nicky

  Geluid van fiesta ST line

  De ST-line klinkt inderdaad het zelfde als de titanium, zelfde blok. Verder is er aan aangepast, ik heb zelf een Milltek resonated uitlaat, die klinkt wel erg sportief!
 3. Bij deze bied ik mijn Ford Fiesta Black Edition uit 2014 te koop aan voor €15.000 Wegens de aanschaf van een grotere auto word deze prachtige Ford Fiesta Black Edition verkocht. Deze Fiesta is een echte liefhebbers auto, ik heb deze nieuw gekocht in december 2014. De auto is altijd keurig bij de Ford Ardea in Den Haag onderhouden en heeft de onderhoudsintervallen dan ook ruim op tijd gehad. Deze auto is altijd met de hand gewassen en staat bij mij thuis in een garage waardoor de auto werkelijk in nieuwstaat is. De carrosorie en de velgen zijn dan ook 100% schade en kras vrij! Deze prachtige auto is altijd dealeronderhouden bij Ford Ardea in Den Haag en de motorische en optische upgrades zijn uitgevoerd door Autobedrijf Mebu in Nootdorp. De auto is motorisch voorzien van de volgende upgrades: - AutoSport Mebu Stage 1 chiptuning t.w.v. 450 euro. - Milltek uitlaatsysteem (resonated) t.w.v. 750 euro. - Open luchtfliter (stage 2) t.w.v. 80 euro. - Inductionkit AS AutoSpecialists (Race Red) t.w.v. 275 euro. De auto is daarnaast optisch voorzien van de volgende upgrades: - Originele Ford Fiesta ST diffuser (gespoten in de originele kleur Race Red) t.w.v. 400 euro. - Turbo en oliedruk tellers van ProSport t.w.v. 275 euro. - LED dashboard & middenconsole verlichting (origineel). - LED verlichting in de speakers, deuren & handvaten v.d. auto (uit te zetten d.m.v. een schakelaar). - US Module, voor de spiegel knipperlichten zodat deze continu branden en meegaan met de gewone knipperlichten. - Rode remklauwen. - LED instapverlichting in spiegels. Naar verwachting heeft de auto met de bovenstaande upgrades +/- 165 pk=, waardoor deze van 0-100 accelereerd in +/- 6,5 seconde. Voor meer informatie over deze auto kunt u contact opnemen. Bij serieuze intresse kan er een afspraak worden gemaakt om de auto te bekijken. Voor een volledige beschrijving zie: https://www.marktplaats.nl/a/auto-s/ford/m1136203064-ford-fiesta-black-edition.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr&pos=4 Met vriendelijke groet, Nick Pronk
 4. Nicky

  European Ford Event 2016

  Kaartje voor de toegang is geregeld is het gelukt voor hem om op de clublane te staan?
 5. Nicky

  European Ford Event 2016

  Kan hij dan het beste gewoon een entreekaart kopen via de EFE site, en dan alsnog op de clublane?
 6. Nicky

  European Ford Event 2016

  Is het nog mogelijk om aan 1 kaartje te komen voor een maatje van mij? Het gaat om een witte Fiesta 1.0 EcoBoost (hij is lid van het forum)
 7. Nicky

  European Ford Event 2016

  I'm in, betaald voor 1 persoon.
 8. Nicky

  J1 Air Filter

  Beste Mamba, Ja deze is nog te koop, ik heb foto's en een filmpje maar die kan ik niet versturen via de site. Als je je emailadres geeft kan ik ze wel versturen via de mail. Met vriendelijke groet, Nick
 9. Bij deze bied ik mijn K&N inlegfilter voor een Ford Fiesta 1.0 EcoBoost aan (100, 125 & 140pk) wegens de aanschaf van een powerfilter is deze filter overbodig geworden. De filter is +/- 12.000 km meegegaan, dus is nog zo goed als nieuw, en hoeft dus ook voorlopig niet opnieuw geolied te worden (pas rond de 70.000 km) De filter mag voor 35 euro direct weg. (Voor foto's even mailen!)
 10. Nicky

  Ford Fiesta diffuser (Sport)

  Bij deze bied ik een Sport diffuser voor een Ford Fiesta (Mk 7 & 7,5) aan. De diffuser is voor de Ford Fiesta geproduceerd vanaf 2007 tot heden, incl. de facelift (waar deze oorspronkelijk van is). Ik bied deze te koop aan omdat ik zelf een ST diffuser heb. De diffuser is zo goed als nieuw, dus voor €75 mag deze direct op gehaald worden. Foto's kan ik niet invoegen, dus voor foto's graag mailen.
 11. Nicky

  J1 Air Filter

  Nee het is niet de filter van de Black Edition, deze is van een gewone Fiesta 1.0 EcoBoost.
 12. Nicky

  J1 Air Filter

  Bij deze bied ik een z.g.a.n. J1 powerfilter aan voor de Fiesta 1.0 EcoBoost, de filter heeft er 1500km in gezeten, maar ivm. het verkopen van mijn auto verkoop ik deze filter apart. Het is een super filter, en maakt een onwijs mooi Blow-Off geluid. De richtprijs is €75, omdat het filter nagenoeg gloednieuw is. Voor foto's of een filmpje kun je contact opnemen.
 13. Top! Dan ga ik die ook maar bestellen, ik ben erg benieuwd, vooral ook of ie veel gaat afblazen haha!
 14. Thanks! De diffuser heb ik gewoon bij de Ford dealer gehaald!
 15. Nicky

  Fiesta Red Edition

  Hallo, Om alvast een paar vragen te beantwoorden: Nee voor een ST-diffuser hoef je alleen de complete diffuser te bestellen, die bestaat uit 2 delen, de upper en de lower valance, de lower valance moet natuurlijk dan nog wel gespoten worden. Ja de Milltek past gewoon onder de Red Edition, ik heb zelf de Milltek Restonated onder mijn Black Edition zitten icm. de ST-diffuser. Wel eerst de ST-diffuser plaatsen voor de Milltek anders moet je uitlaat weer om gelast worden! De afdekkap kan je bestellen bij EuropeanParts, kost volgens mij 50 euro.. Led lampjes heb ik er niet in zitten dus daar kan ik je niet mee helpen.
×