Jump to content
Fiestaclub.nl

Remkerededition

Active users
 • Content Count

  233
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Remkerededition

 1. Remkerededition

  Krakend geluid vering MK7.5

  Ahha, Maar is dat een gevalletje garantie dan? Want het lijken mij geen slijtdelen?? Vind het niet normaal dat deze na 3 jaar helemaal verrot zijn.
 2. Remkerededition

  Krakend geluid vering MK7.5

  Heren, Zojuist mijn wielen gewisseld en de rubbers waar de achterveren in zitten die vallen gewoon van ellende uit elkaar..... Is dit een gevalletje garantie? en zijn dit dezelfde rubbers waar hier over gepraat wordt?? Ik heb ook zo een irritant geluid van de achterkant komen.. wellicht is dit het probleem? alvast bedankt
 3. Remkerededition

  Nieuw All Seasons gezocht bestand tegen cuppen

  Gewoon iedere zomer/winter wissel of in het geval van 4 seizoenen banden ieder half jaar even je banden van voor naar achter wisselen. (afhankelijk van je km/j) Dan voorkom je in 95% van de gevallen het cuppen. Bij het bandenbedrijf waar ik werkte adviseerde we om iedere 7500/10000 je banden van voor naar achter te wisselen. Cuppen komt meestal voor bij de achterbanden. deze ''rollen maar wat mee'' en zoeken de weg van de minste weerstand. --> gevolg cuppen. Bijkomende voordeel is dat je je banden alle 4 gelijktijdig kaal rijd. zo voorkom je dat door de geringe slijtage van je achterbanden deze te oud worden. De vector 4 seasons was ik echter altijd goed over te spreken. de vredestein quatrac 3 sleet naar mijn inziens altijd behoorlijk. de vredestein quatrac 5 als de michelin heb ik nog geen ervaring mee. (werk niet meer in banden bedrijf)
 4. Remkerededition

  Afscheid van onze Fiësta...

  Hmm... die ST stoelen had ik wel graag gewild haha
 5. Dames en Heren, Iedereen wil zijn Fiesta toch in goede conditie houden en beschermen. De mogelijkheid is er om een groepsaankoop te doen qua Wax. Het gaat om de volgende wax: Waxaddict Vitreo. Tevens is er de mogelijkheid om Fiesta op de deksel te laten zetten.. zo hebben we onze eigen Fiesta wax. Ik heb minimaal 10 personen nodig die aan deze groepsaankoop mee willen doen. De Afhandeling met de leverancier wordt door mij geregeld. De kosten van deze wax zullen rond de 60/65 euro bedragen incl. verzenden. (eigenlijke nieuwprijs bedraagt bij Carclean 80 euro.) Hoor graag of er mensen zijn die interesse hierin hebben. Mvg, Remy
 6. Remkerededition

  European Ford Event 2017

  Sorry mensen kom dan net terug van vakantie die dag.
 7. Remkerededition

  Project Red Edition

  hihi Helemaal mee eens Michel.
 8. Remkerededition

  Fiesta St Mk6 Performance Blue

  oke dat is serieus jammer
 9. Remkerededition

  Mario's Black Beauty Edition

  ziet er goed uit
 10. Remkerededition

  Performance Blue St

  idd haha ik kijk ook elke 2-3 dagen of die al in elkaar staat maar laatste tijd nogal rustig in dit topic
 11. Remkerededition

  Fiesta St Mk6 Performance Blue

  Persoonlijk vond ik de oude velgen mooier. Des al niet te min super gave auto.
 12. Remkerededition

  Waxen om auto optimaal te beschermen.

  Beste mede Feest rijders, Ik ga mijn collectie waxen een beetje uitdunnen en heb de volgende waxen van waxaddict te koop? waxaddict quartz (nieuwprijs was 129.99) waxaddict edition 18 (nieuwprijs was 67.99) waxaddict candygloss (nieuwprijs was 69.99) waxaddict custom showgloss (nieuwprijs was 169.99) hoeven niet de nieuwprijs op te brengen. zijn wel allemaal nog nieuw. Stuur me aub een pm bij interesse.
 13. Remkerededition

  Fiesta ST 2018 onthuld.

  idd voor mij ook de 7,5 met dit interieur +1 voor @Ari
 14. Remkerededition

  Fiesta St Mk6 Performance Blue

  Echt super mooi geworden. alvast veel plezier ermee
 15. Remkerededition

  Fiesta ST 2018 onthuld.

  Ik vind hem qua uiterlijk een beetje gewoontjes??
 16. Remkerededition

  bandenkeuze

  Winterbanden moet zo smal mogelijk zijn. Hoe minder contact hoe beter. Met grote sloffen is kans op glijden veeeeeel groter en je grip dus veel minder. Beter 185 breed als 205.
 17. Remkerededition

  Bnz Fiesta,ST Line Race Red

  hele mooie auto! Veel plezier ermee.
 18. Remkerededition

  Waxaddict Vitreo

  Nieuwe pot waxaddict vitreo te koop. Pot is 100% nieuw. Vraagprijs is 65 euro. Om je Feest een optimale look te geven. De eerste Signature Wax van Waxaddict. Zeer gemakkelijk in gebruik. Gemaakt met de hoogste kwaliteit ingrediënten. Geleverd in luxe glazen pot. Inhoud 200ml. Waxaddict Vitreo Signature Wax is de eerste Signature Wax geproduceerd door Waxaddict. De formule is zo gebalanceerd en evenwichtig dat deze alleen in kleine oplages gemaakt kan worden door de chemist die de formule heeft ontwikkeld. Gemaakt van een exotische mix van o.a. carnauba, motan en natuurlijke oliën maken deze wax zeer bijzonder. Gemakkelijk aan te brengen, respectabele duurzaamheid en fraaie beading en sheeting eigenschappen. De glans die deze wax produceert kan zich meten met waxen uit het duurdere segment. Breng Vitreo zeer dun aan met een foam applicator en laat de wax 6-12 minuten drogen afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid. Niet langer laten drogen dan 20 minuten. Daarna afnemen met een hoge kwaliteit microvezeldoek.
 19. Remkerededition

  Philleuh's Fiesta St180

  En toch vond ik het een hele mooie fiesta st met die velgjes Veel succes en plezier met je Mazda
 20. Remkerededition

  Warmrijden 1.0 ecoboost

  Ik moet na 0.5 km al de snelweg op.. Vaak blijf ik daar even rustig 100 tuffen.. echter komt het ook voor dat ik hem rustig naar de 130 laat gaan.. Echt tijd om op te warmen zit er niet in dan.. weet niet hoe anders de snelweg aan te vallen..
 21. Remkerededition

  Philleuh's Fiesta St180

  Heel jammer Philleuh
 22. Remkerededition

  Winterbanden incl velgen

  Hihi moet wel beetje lachen om jou @Marc37 Was inderdaad gewoon fair geweest zoals @allesklusser en @jelle_10 al aangegeven hebben en had ons het profieldiepte opgegeven. Ook ik kon er naast hebben gezeten en een verkeerde inschatting van de foto hebben gemaakt. Ik wens de koper van je set heel veel plezier en veilige kilometers ermee. Ik hoop dat mijn advies sommige mensen wel bewust hebben gemaakt van hun keuze. Verder laat ik het hierbij.
 23. Remkerededition

  Performance Blue St

  heel mooi. haha moest wel even lachen.. de trekkers de muur alles heeft ie geel gespoten
 24. Remkerededition

  Performance Blue St

  die stoelen pure p*rno..
 25. Remkerededition

  Voorstellen ST-LINE

  welkom. Ik vind het een pracht kleur om te zien. Veel plezier ermee.
×