Jump to content

Remkerededition

Active users
 • Posts

  233
 • Joined

 • Last visited

About Remkerededition

 • Birthday 09-10-1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Remy
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

2178 profile views

Remkerededition's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Ahha, Maar is dat een gevalletje garantie dan? Want het lijken mij geen slijtdelen?? Vind het niet normaal dat deze na 3 jaar helemaal verrot zijn.
 2. Heren, Zojuist mijn wielen gewisseld en de rubbers waar de achterveren in zitten die vallen gewoon van ellende uit elkaar..... Is dit een gevalletje garantie? en zijn dit dezelfde rubbers waar hier over gepraat wordt?? Ik heb ook zo een irritant geluid van de achterkant komen.. wellicht is dit het probleem? alvast bedankt
 3. Gewoon iedere zomer/winter wissel of in het geval van 4 seizoenen banden ieder half jaar even je banden van voor naar achter wisselen. (afhankelijk van je km/j) Dan voorkom je in 95% van de gevallen het cuppen. Bij het bandenbedrijf waar ik werkte adviseerde we om iedere 7500/10000 je banden van voor naar achter te wisselen. Cuppen komt meestal voor bij de achterbanden. deze ''rollen maar wat mee'' en zoeken de weg van de minste weerstand. --> gevolg cuppen. Bijkomende voordeel is dat je je banden alle 4 gelijktijdig kaal rijd. zo voorkom je dat door de geringe slijtage van je achterbanden deze te oud worden. De vector 4 seasons was ik echter altijd goed over te spreken. de vredestein quatrac 3 sleet naar mijn inziens altijd behoorlijk. de vredestein quatrac 5 als de michelin heb ik nog geen ervaring mee. (werk niet meer in banden bedrijf)
 4. Hmm... die ST stoelen had ik wel graag gewild haha
 5. Dames en Heren, Iedereen wil zijn Fiesta toch in goede conditie houden en beschermen. De mogelijkheid is er om een groepsaankoop te doen qua Wax. Het gaat om de volgende wax: Waxaddict Vitreo. Tevens is er de mogelijkheid om Fiesta op de deksel te laten zetten.. zo hebben we onze eigen Fiesta wax. Ik heb minimaal 10 personen nodig die aan deze groepsaankoop mee willen doen. De Afhandeling met de leverancier wordt door mij geregeld. De kosten van deze wax zullen rond de 60/65 euro bedragen incl. verzenden. (eigenlijke nieuwprijs bedraagt bij Carclean 80 euro.) Hoor graag of er mensen zijn die interesse hierin hebben. Mvg, Remy
 6. Sorry mensen kom dan net terug van vakantie die dag.
 7. hihi Helemaal mee eens Michel.
 8. idd haha ik kijk ook elke 2-3 dagen of die al in elkaar staat maar laatste tijd nogal rustig in dit topic
 9. Persoonlijk vond ik de oude velgen mooier. Des al niet te min super gave auto.
 10. Beste mede Feest rijders, Ik ga mijn collectie waxen een beetje uitdunnen en heb de volgende waxen van waxaddict te koop? waxaddict quartz (nieuwprijs was 129.99) waxaddict edition 18 (nieuwprijs was 67.99) waxaddict candygloss (nieuwprijs was 69.99) waxaddict custom showgloss (nieuwprijs was 169.99) hoeven niet de nieuwprijs op te brengen. zijn wel allemaal nog nieuw. Stuur me aub een pm bij interesse.
 11. idd voor mij ook de 7,5 met dit interieur +1 voor @Ari
 12. Echt super mooi geworden. alvast veel plezier ermee
 13. Ik vind hem qua uiterlijk een beetje gewoontjes??
×
×
 • Create New...