Jump to content

jefke

Active users
 • Posts

  123
 • Joined

 • Last visited

About jefke

 • Birthday 17-06-1984

Contact Methods

 • MSN
  Tuner4life1984@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kerkrade

Previous Fields

 • Voornaam
  Jeffrey
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

828 profile views

jefke's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Inmiddels de stoelverwarming aan de praat gekregen met de OEM knoppen. Ik heb voor deze zelf een kabelboom ontwikkeld voor alles aan te kunnen sluiten middels de originele knoppen en stekkers.
 2. Ben benieuwd of het gaat lukken haha, dit is iets wat ik ook nog wil maar helaas heb ik de bekabeling niet
 3. Ik zal binnenkort even een topic maken over de stoelen. Ben van het weekend druk bezig geweest met meten en uitzoeken en heb uiteindelijk gevonden hoe de kabelboom werkt en ga hier dus ook een kabelboom voor maken. Betreft de versie met de regelkastjes onder de stoelen en met de 2 standen drukknoppen op het dashboard. De knopjes heb ik al alleen moet ik de kabelboom nog maken, mocht dit allemaal werken wil ik nog wel wat meer kabelbomen maken zodat alles oem is aan te sluiten.
 4. Even een oud topic uit de sloot halen haha. Per toeval uitgekomen hier aangezien ik nu met hetzelfde zit. Stoelen van een Engelse ST gemonteerd met dezelfde regelkastjes onder de stoel. Vanuit hier gaan de 3 stekkers naar de D-stekker bij de stoel. Gelukkig heb ik de contrastekker ( die wat normaal uit se bekleding komt ) erbij dus kan van daaruit een kabelboom maken, alleen zonder elektrisch schema kom ik niet ver aangezien er 6 draden naar het kastje gaan. Ik zoek dus ook het schema en eventueel hoe het vanuit de schakelaars is aangesloten naar de stoelen. Volgens Engels fora’s gaat het vanuit de knoppen naar een stekker in het middenconsole die vervolgens weer naar de BCM gaat. Met een elektrisch schema kom ik in ieder geval heel ver dus als iemand dit heeft graag.
 5. Hallo, De titel zegt het al haha, ik heb sinds kort in mijn Fiesta MK7 de stoelen uit een Engelse Fiesta MK7 ST zitten aangezien ik deze voor een leuke prijs kon kopen. Betreffen de stoelen met half leer/stof. De aansluitingen onder mijn originele stoel is natuurlijk anders dan die van de ST stoelen. Het geluk dat ik had is dat op de connectoren onder de stoel de originele aansluitingen zaten incl de afgeknipte kabels die uit de auto komen, dus dat heb ik allemaal compleet. Inmiddels de stekkers van de MK7.5 ST blokken over gezet in de MK7 blokken ( kwestie van eruit klikken en overzetten ) waarna ik natuurlijk per stoel 3 stekkers over hou mbt de verwarming. Nu heb ik gezien dat er dus vanuit de auto 3 stekkers moeten komen om de stoelen te verwarmen, onder de stoel zit een soort van regelkastje waar vorvolgens de kabels uit komen voor de matjes. Nu heb ik via via de originele knopjes weten te vinden die ook netjes passen onder de kachelbediening dus dat is het probleem niet, enige waar ik nu tegenaan loop is dat mijn auto niet is voorbereid op de verwarming ( auto is van 2009 ), dus ook geen liggende kabels of zekering. Nu wil ik dit dus eigenlijk zelf allemaal gaan maken ( zelf ook al inklapbare spiegels gemaakt dus dit moet ook lukken ) allen kan ik niet echt een duidelijk aansluitschema vinden of iemand die het al voor elkaar heeft gekregen. Dus mijn vraag is of er misschien iemand is die dit al eens gedaan heeft of mij misschien het electrisch schema kan bezorgen zodat ik alles kan gaan bekabelen. In mijn ogen is het gewoon een kwestie van voeding naar de schakelaars buiten de BCM om en dan vanuit de schakelaars naar de 2 stoelen. Alvast bedankt ! Gr Jeffrey
 6. Ik heb ze al gevonden en al gemonteerd op de auto. Nieuw moet je ze niet kopen aangezien je met alleen de corners er niet komt. Je moet ook de bevestigingshoeken hebben waar de corners op gepopt worden en daarmee aan de diffuser worden vast gemaakt. Ik heb voor 250 euro een complete bumper met de corners en diffuser gekocht via BZJ Demontage. Hun hebben veel liggen mbt st line, sport en de ST. Als je de complete bumper koopt weet je zeker dat je alles hebt en ben je goedkoper uit dan alles los. Bumper kan je eventueel weer door verkopen.
 7. Zoals de titel al zegt wil ik mijn originele einddemper vervangen. Ik heb al redelijk wat veranderd aan de fiesta waarmee hij er al wat sportiever uit ziet, een update daarvan is een Sport/ST-Line diffuser. Nu was mijn vraag of een originele dubbele einddemper van een Fiesta ST te monteren is op mijn fiesta dit omdat ik een OEM uitstraling wil en niet al te veel geluid maar wel iets meer als standaard demper en natuurlijk voor de looks. Ik ben zelf in bezit van een garage met werkplaats dus monteren kan ik zelf wel. Ik weet dat de diameter van de pijp wel anders is maar komt het uit met de diffuser ? Alvast bedankt voor de reacties, Greets Jeffrey
 8. Waar had je deze gevonden. Ik ben namelijk ook op zoek naar de Bumper corners zonder knik, ook ik heb de verkeerde haha. Ik ben internet aan het afzoeken maar die krengen zijn behoorlijk duur. Prijzen variëren tussen de 80 en 170 per stuk.
 9. Hallo Mensen, Weet iemand of heeft iemand ervaring met dit product ? https://www.autodoc.nl/van-wezel/9097381 Het zou een spoiler moeten zijn voor de MK7 voorbumper, gezien de prijs erg interessant zeker voor een spoiler. Ik kan alleen op de afbeelding niet zien of het daadwerkelijk de spoiler is die over de bumper wordt gezet. Voor die prijs leek het mij aantrekkelijk. Tevens ben ik op zoek naar de bumperhoeken voor de ST-line diffuser, ik heb de verkeerde met de knik erin. Misschien dat iemand deze nog heeft liggen aangezien de setjes die ik zie hebben een bumper eraan vast hangen haha.
 10. Autobeam komen steeds vaker klachten over inderdaad, en nadeel is en daar zijn een aantal leden zelf achter gekomen dat autobeam lampen gewoon van ali af komen alleen dan in hun eigen verpakking verkocht. Setje Night-eye's van Ali zijn goedkoper, beter van kwaliteit en gaan veel langer mee. Mijn wederhelft heeft ze al bijna 5 jaar in de auto en dat waren een van de eerste en die branden nog steeds. Er zijn leden die er tevreden mee zijn tot er wat mee aan de hand is dan wordt het moeilijk, ik zou de gok niet wagen.
 11. De op de foto getoonde lamp is inderdaad een reflectortype. de lampen die je ziet zitten is van Links naar rechts: Knipperlicht, dimlicht ( normaal licht ) en daaronder het kleine stadslichtlampje en rechts gezien de reflector het groot licht.
 12. Dit is wat ik bedoel, dit hoor ik zo vaak dat ze snel sneuvelen. Ik heb al jaren Night-eye's en ben er super tevreden mee, zoals ik al eerder zei heeft de wederhelft ze al bijna 4 jaar in de auto zitten en werken nog steeds naar behoren en het is de eerste set. wel de versie met CREE maar in combinatie met de projector's geen problemen.
 13. jefke

  H7 LED

  Xenon geeft zeker meer licht omdat het een gasontladings lamp is en deze over het algemeen meer licht geven als andere lampen. Led komt wel behoorlijk dicht in de buurt en geeft weer meer licht als een halogeenlamp en net iets minder als xenon. Nadeel van xenon is dat ze best wel snel achteruit gaan ivm starten en hoge temperatuur. Buiten dat alles boven de 5000k qua xenon wordt het licht juist minder, hou blauwer hoe minder licht.
 14. jefke

  H7 LED

  Ik ben zelf APK keurmeester en bij de keuring moeten de lampen op 0 staan, dit is ook waarom ze altijd op 0 staan als iemand van de garage af komt, daarna als ze op 0 staan ( wordt ook altijd gecontroleerd voordat de worden nagekeken ) worden de lampen afgesteld. Ik heb ze netjes op 0 staan en heb meer als voldoende licht zowel in de berm als voor me en ver weg, kwestie van de juiste lampen ( en kleur ) erin doen en altijd zorgen dat je lampen schoon zijn ( bedoel ik mee niet verweerd door UV ) dan heb je nergens last van.
 15. jefke

  H7 LED

  Lampen op stand 5 ?. Lampen moeten altijd op 0 staan, als deze fatsoenlijk zijn afgesteld heb je goed licht. Zodra je ze meer naar onder gaat zetten blijft het licht hetzelfde het komt alleen korter bij de auto dus heb je voor de auto meer licht maar verder niet meer. Deze functie is alleen voor als je zwaar beladen bent en je lampen te hoog schijnen. LED vs Xenon, daar zijn de meningen over verdeeld, xenon en dan met name de duurdere merken zoals pilot zijn qua lichtopbrengst beter als de goedkopere varianten. Alhoewel de goedkopere er ook zeker niet slechter op zijn geworden. Wat betreft het betere licht, LED’s zullen over het algemeen iets minder licht geven als xenon, maar zal niet ver uit elkaar liggen.
×
×
 • Create New...