Jump to content
Fiestaclub.nl

jefke

Active users
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

About jefke

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 17-06-1984

Contact Methods

 • MSN
  Tuner4life1984@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kerkrade

Previous Fields

 • Voornaam
  Jeffrey
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

689 profile views
 1. jefke

  mk7 st bumper hoek delen ?

  Ik heb ze al gevonden en al gemonteerd op de auto. Nieuw moet je ze niet kopen aangezien je met alleen de corners er niet komt. Je moet ook de bevestigingshoeken hebben waar de corners op gepopt worden en daarmee aan de diffuser worden vast gemaakt. Ik heb voor 250 euro een complete bumper met de corners en diffuser gekocht via BZJ Demontage. Hun hebben veel liggen mbt st line, sport en de ST. Als je de complete bumper koopt weet je zeker dat je alles hebt en ben je goedkoper uit dan alles los. Bumper kan je eventueel weer door verkopen.
 2. Zoals de titel al zegt wil ik mijn originele einddemper vervangen. Ik heb al redelijk wat veranderd aan de fiesta waarmee hij er al wat sportiever uit ziet, een update daarvan is een Sport/ST-Line diffuser. Nu was mijn vraag of een originele dubbele einddemper van een Fiesta ST te monteren is op mijn fiesta dit omdat ik een OEM uitstraling wil en niet al te veel geluid maar wel iets meer als standaard demper en natuurlijk voor de looks. Ik ben zelf in bezit van een garage met werkplaats dus monteren kan ik zelf wel. Ik weet dat de diameter van de pijp wel anders is maar komt het uit met de diffuser ? Alvast bedankt voor de reacties, Greets Jeffrey
 3. jefke

  mk7 st bumper hoek delen ?

  Waar had je deze gevonden. Ik ben namelijk ook op zoek naar de Bumper corners zonder knik, ook ik heb de verkeerde haha. Ik ben internet aan het afzoeken maar die krengen zijn behoorlijk duur. Prijzen variëren tussen de 80 en 170 per stuk.
 4. Hallo Mensen, Weet iemand of heeft iemand ervaring met dit product ? https://www.autodoc.nl/van-wezel/9097381 Het zou een spoiler moeten zijn voor de MK7 voorbumper, gezien de prijs erg interessant zeker voor een spoiler. Ik kan alleen op de afbeelding niet zien of het daadwerkelijk de spoiler is die over de bumper wordt gezet. Voor die prijs leek het mij aantrekkelijk. Tevens ben ik op zoek naar de bumperhoeken voor de ST-line diffuser, ik heb de verkeerde met de knik erin. Misschien dat iemand deze nog heeft liggen aangezien de setjes die ik zie hebben een bumper eraan vast hangen haha.
 5. jefke

  Autobeam LED H7 voor MK7

  Autobeam komen steeds vaker klachten over inderdaad, en nadeel is en daar zijn een aantal leden zelf achter gekomen dat autobeam lampen gewoon van ali af komen alleen dan in hun eigen verpakking verkocht. Setje Night-eye's van Ali zijn goedkoper, beter van kwaliteit en gaan veel langer mee. Mijn wederhelft heeft ze al bijna 5 jaar in de auto en dat waren een van de eerste en die branden nog steeds. Er zijn leden die er tevreden mee zijn tot er wat mee aan de hand is dan wordt het moeilijk, ik zou de gok niet wagen.
 6. jefke

  Ervaring Autobeam

  De op de foto getoonde lamp is inderdaad een reflectortype. de lampen die je ziet zitten is van Links naar rechts: Knipperlicht, dimlicht ( normaal licht ) en daaronder het kleine stadslichtlampje en rechts gezien de reflector het groot licht.
 7. jefke

  Ervaring Autobeam

  Dit is wat ik bedoel, dit hoor ik zo vaak dat ze snel sneuvelen. Ik heb al jaren Night-eye's en ben er super tevreden mee, zoals ik al eerder zei heeft de wederhelft ze al bijna 4 jaar in de auto zitten en werken nog steeds naar behoren en het is de eerste set. wel de versie met CREE maar in combinatie met de projector's geen problemen.
 8. jefke

  H7 LED

  Xenon geeft zeker meer licht omdat het een gasontladings lamp is en deze over het algemeen meer licht geven als andere lampen. Led komt wel behoorlijk dicht in de buurt en geeft weer meer licht als een halogeenlamp en net iets minder als xenon. Nadeel van xenon is dat ze best wel snel achteruit gaan ivm starten en hoge temperatuur. Buiten dat alles boven de 5000k qua xenon wordt het licht juist minder, hou blauwer hoe minder licht.
 9. jefke

  H7 LED

  Ik ben zelf APK keurmeester en bij de keuring moeten de lampen op 0 staan, dit is ook waarom ze altijd op 0 staan als iemand van de garage af komt, daarna als ze op 0 staan ( wordt ook altijd gecontroleerd voordat de worden nagekeken ) worden de lampen afgesteld. Ik heb ze netjes op 0 staan en heb meer als voldoende licht zowel in de berm als voor me en ver weg, kwestie van de juiste lampen ( en kleur ) erin doen en altijd zorgen dat je lampen schoon zijn ( bedoel ik mee niet verweerd door UV ) dan heb je nergens last van.
 10. jefke

  H7 LED

  Lampen op stand 5 ?. Lampen moeten altijd op 0 staan, als deze fatsoenlijk zijn afgesteld heb je goed licht. Zodra je ze meer naar onder gaat zetten blijft het licht hetzelfde het komt alleen korter bij de auto dus heb je voor de auto meer licht maar verder niet meer. Deze functie is alleen voor als je zwaar beladen bent en je lampen te hoog schijnen. LED vs Xenon, daar zijn de meningen over verdeeld, xenon en dan met name de duurdere merken zoals pilot zijn qua lichtopbrengst beter als de goedkopere varianten. Alhoewel de goedkopere er ook zeker niet slechter op zijn geworden. Wat betreft het betere licht, LED’s zullen over het algemeen iets minder licht geven als xenon, maar zal niet ver uit elkaar liggen.
 11. jefke

  Ervaring Autobeam

 12. jefke

  Ervaring Autobeam

  Andere LED chipsets buiten CSP zijn te groot en geven in reflectorkoplampen strooilicht, deze zijn enkel te gebruiken in projectors. CSP’s zijn qua formaat gelijk aan het gloeispiraaltje van een normale lamp en hierdoor dus geschikt voor elk type koplamp zonder strooilicht te krijgen. Alles daarbuiten is niet goed gepositioneerd om een goed lichtbeeld te krijgen.
 13. jefke

  Ervaring Autobeam

  Yes, bij reflector koplampen zeker de led lampen bestellen met CSP LED’s, hiermee zeker geen problemen met lichtbeeld aangezien deze precies hetzelfde zijn geplaatst als een halogeenlamp. Je kan ook versies krijgen met CREE maar die geven strooilicht. qua kappen even opmeten wat er past en dan via de link bestellen in het bericht van Tristan. Je kan ook kijken voor andere merken hoor, zolang het maar CSP is, alleen met night eye heb ik totaal geen problemen. Er bestaan namelijk ook led’s ( zelf nog niet getest ) voor in de koplamp die zijn zo ontworpen dat ze dezelfde grootte hebben als een halogeenlampje dus heb je geen grotere kap nodig maar passen ze zo in je koplamp met de origine kappen.
 14. jefke

  H7 LED

  Let wel op: de lampen van Autobeam zijn dezelfde als op Ali worden verkocht alleen dan met een ander labeltje en duurder. Er zijn al diverse topic's hierover, dan beter van het merk Nighteye bestellen en dan de types met de CSP Led's erop, deze kunnen ook gewoon gemonteerd worden in reflectorlampen zonder problemen met het lichtbeeld en leven langer als de setjes van Autobeam, deze setjes zijn te koop op Ali voor 20 euro zoiets. Autobeam zijn de laatste tijd erg veel klachten over.
 15. jefke

  Ervaring Autobeam

  Graag gedaan, qua led verlichting heb ik veel getest aangezien ik zo’n type ben haha, ben blij dat ik heb kunnen helpen.
×