Jump to content
Fiestaclub.nl

Dennismk7

Active users
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Dennismk7

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Dennis
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

776 profile views
 1. Dennismk7

  Dennis' Fiesta MK7.5 Ecoboost. Update

  Zoals al geraden is dit in ons mooie Zuid Limburg!😀
 2. Dennismk7

  Dennis' Fiesta MK7.5 Ecoboost. Update

  De foto van de Mini is gemaakt in de Eifel gezien ik daar maar een uurtje vandaan woon. Zelf kom ik ook niet uit de achterhoek.
 3. Dennismk7

  Dennis' Fiesta MK7.5 Ecoboost. Update

  Die was van mijn Pa, maar momenteel niet meer in zijn bezit.
 4. Dennismk7

  Dennis' Fiesta MK7.5 Ecoboost. Update

  Sow zo te zien heb ik hier al lang niks meer gepost:O Er zijn nog wat dingetjes veranderd aan de Fiesta en sinds gister heeft hij er een grotere broer bij:D Gisteren een Focus MK3.1 1.0 ecoboost 125pk full option erbij gehaald: Daarnaast is de Fiesta al enige tijd gechipt naar 145PK En is hij verlaagd dmv H&R veren -35mm Hij staat er nu zo bij: Deze beauty heeft helaas plaats gemaakt voor de Focus: Hele mooie hobby geweest en heel veel plezier van gehad! tot zover een kleine update:D
 5. Dennismk7

  Fiesta MK8 1.0T ST-line | Tuned by Mebu.nl

  Is een inschrijving bindend? Ik heb namelijk interesse maar dat is sterk afhankelijk van de prijs die eruit gaat komen. Zeker ook aangezien ik er een tank benzine bovenop moet berekenen vanuit zuid limburg?
 6. Dennismk7

  Dennis' Fiesta MK7.5 Ecoboost. Update

  Vandaag eindelijk mijn nieuwe velgen met zomerbanden gemonteerd? maakt de Fiesta gelijk heel anders! Foto’s zeggen genoeg? De volgende stap zal een wel verdiend eibach kuurtje worden, dat kan hij nu wel gebruiken? ook probeer ik nog ergens tijd te vinden om de remklauwen een kleurtje te geven.
 7. Dennismk7

  Dennis' Fiesta MK7.5 Ecoboost. Update

  Gisteren even mijn radio module gedemonteerd om te kijken of ik de extra antenne heb liggen voor DAB, helaas is dit niet het geval. Verder zag ik dat ik een apart serienummer op mijn radio heb staan, deze nog niet vaak voorbij zien komen op het forum: AM5T-18C815-PD.. Het project DAB+ zal dus even aan de kant geschoven worden, geen zin om een nieuwe antenne te gaan trekken. Dan doen we het maar even zonder DAB. Verder zijn er nog wat ledlampen onderweg voor de achteruitrijlampen en de knipperlichten, dan heb ik tenminste alles LED. Hoop snel de zomervelgen erop te kunnen leggen en gelijk de remklauwen een kleurtje te geven. Mocht ik nog geld vinden voor een Eibach setje dan kan dat misschien ook gelijk gebeuren:)
 8. Dennismk7

  dab+ in MK7,5

  Gisteren even gechecked, maar heb de antenne niet in de bumper zitten. Heb de radio unit even gedemonteerd en zag toen geen 2e antenne liggen bij de radio of in de radio steken. het DAB verhaal zal dus nog even op zich moeten laten wachten als ik er al aan ga beginnen. Heb even geen zin om een hele antenne te gaan trekken. Verder zag ik dat mijn radio het volgende typenummer heeft: AM5T-18C815-PD. heb deze nog niet eerder voorbij zien komen. kan iemand me hier misschien meer over vertellen?
 9. Dennismk7

  Fiesta ST180

  Zover ik kan zien zijn het wel degelijk projector lampen hoor..
 10. Dennismk7

  dab+ in MK7,5

  Niemand een idee?
 11. Dennismk7

  Xenonlook halogeenlampen

  GP Thunder van xenonlamp.nl zijn dan erg aan te raden. heb deze zelf ook een hele tijd geleden gehad voordat ik over ging op xenon. Kleur is natuurlijk erg persoonlijn, zelf vind ik 5500/6000 het mooiste licht geven.
 12. Dennismk7

  Terug van weggeweest met een Fiesta MK7.5

  Klopt, ik kan ook niet wachten mijn nieuwe zomersetje erop te leggen? heb de auto zelf nog niet op de zomersloffen gehad.
 13. Dennismk7

  Nieuw op dit forum. even voorstellen

  Welkom! Mooie ST heb je. Wellicht kom ik je ook nog wel tegen gezien ik in Geleen woon??
 14. Dennismk7

  Terug van weggeweest met een Fiesta MK7.5

  Die foto is inderdaad genomen bij de brandweer in Sittard. Een vriend van me heeft daar de ramen getint en deze foto toen gemaakt. Heb ondertussen ook een project topic geopend om wat vorderingen te tonen aan mijn fiesta. Hier staan al wat andere foto’s op, maar de betere fotos komen zodra hij op de zomerschoentjes staat? Thanks!
 15. Dennismk7

  dab+ in MK7,5

  Misschien kan iemand mij helpen. Ik zat eraan te denken om ook DAB+ in mijn fiesta in de bouwen. Nu heb ik dit topic doorgelezen om te kijken welke unit ik nodig heb, echter vind ik alleen maar andere nummers dan de bovenstaande. Zelf heb ik een Fiesta Ecoboost Titanium 100pk uit 2013 met sync 1.0. Ik kom de volgende unit nummers tegen uit demontage auto's waarbij staat dat ze DAB hebben: AM5T18C815HL DAB bj 2015 AM5T18C815XN DAB bj 2015 AM5T18C815XM DAB bj 2014 Welke zou de vervangings unit zijn voor mijn huidige originele unit om DAB te krijgen, ik heb geen Sony. Heb ik verder nog aanpassingen nodig om DAB te krijgen, buiten de antenne in de bumper en het aanzetten via Forscan?
×