Jump to content

jeroenn

Active users
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Jeroen
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Wit

jeroenn's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. @Bassie Mmm.. ja ik denk dat het verhaal met die apps lastig wordt. Ik heb een iPad en jij een Android.. Maar ik heb gewoon voor navigatie Navigon, Spotify (soms offline, soms online met hotspot van iPhone), radio gewoon via dé radio e.d. Ik heb een OBD stekker met bluetooth om zo bijvoorbeeld alles over mijn auto te weten te komen. (Weet niet of jouw auto dat al heeft?)
 2. Ik heb dit gedaan bij mijn MK7 met een iPad. Het is héél erg simpel! Je kan diverse materialen gebruiken als houder. Ik heb een RVS beugel in een L vorm laten maken. Beugel Deze beugel bevestig je onder het vakje van de radio, dit doe je door klitteband er op te plakken. Plak het andere deel van de klitteband hier ook op, en haal de plaksticker er af. Hierna druk je hem in het vakje onder de radio en dan zit hij direct goed vast. Wellicht kun je hem ook onder je radio klemmen. Je tablet bevestig je ook door klitteband te gebruiken, ik denk dat je je wel kan voorstellen hoe precies. Hieronder eventueel een afbeelding met wat ik bedoel. Het deel dat in het vakje komt is ongeveer 20 cm lang. Het rechtopstaande deel zo'n 10cm tot 15 cm Geluid Ik had geen bluetooth op mijn radio zitten, maar wel AUX. Hiervoor heb ik een "CarAudio Connect AUX - Bluetooth" gekocht van Belkin (Rond dingetje, er bestaan meerdere soorten) Hieronder het resultaat!
 3. Ik heb de mk7.5 achterlampen op m'n mk7 gezet. Dit was niet Plug en Play helaas... Als je de draadjes uit de connector haalt (van de lamp), en die in je connector stopt (van de auto) werkt het perfect. Wel even handig dit met z'n 2e te doen. 1 persoon gaat in de auto zitten en drukt bijvoorbeeld het rempedaal of richtingaanwijzers in, en de andere checkt welk draadje in welk connectorpuntje moet. 20 minuutjes werk
 4. jeroenn

  Armsteun Mk7

  Wauw! Wat heb jij een mooi interieur!! Ik denk persoonlijk dat de Zwart/Beige combinatie het mooiste is, omdat je ook nog wat zwarte details hebt.
 5. Jaa! Wil 'm toch na een jaar eens opleuken! En over die motorkap... heb het aan veel mensen laten zien, en de een vind het idd niet mooi, en de ander vind het weer helemaal geweldig. Ik moet er in rijden en ben er blij mee
 6. Hey! Mijn auto is helaas 2 maanden terug bekrast. Foto's van de krassen zijn niet goed zichtbaar, maar zo zag m'n auto ervoor er uit. Toen dacht ik: Ik kan de auto wit laten herspuiten maar... Ik kan hem ook gedeeltelijk zwart spuiten. Dit kon tegen een meerprijs van 250 euro. De overige 2300 "schade" is gelukkig door de verzekering vergoed. Ik kwam dus op het idee om de motorkap, dak, tankdop en spiegels zwart te laten spuiten. Ook is het zwart op de voorbumper volledig herspoten. Kijken? Nu passen alleen de velgen niet meer echt bij de auto. Dit zal worden vervangen. Hieronder een projectlijstje. - Zwarte velgen 16" of 17" - Xenon kit - Instaplijsten - Leds in koplampen - Andere achterlichten (zwart) - Speakers vervangen - Zwarte deurhendels (Waar te koop?) - Luchtfilter - Laten chippen Dit alles wil ik de komende 12 maanden laten doen!
 7. Ja inderdaad, apparaat is sowieso mooier! Alleen kost wat meer..
 8. Is door het licht, jammer genoeg. Zou denk ik wel echt heel vet staan!
 9. @MAMBA Raar, ik heb het zo geleerd en bij veel auto's zo gedaan zondee de tape er elke keer te halen, ik heb gewoon strakke lijnen. Maar leuk resultaat Oh echt? Zo raar! Denk andere tape gebruikt. Had wel een stuk makkelijker geweest dan en heeeel veel werk geschild. Maar ik had een bedrijf gemaild omdat het fout ging de 1e x bij mij en volgens hun was de oplossing steeds tape verwijderen. Blij om te horen dat het ook zonder dat te doen kan @ultimate_36 Je had ook een fineline tape kunnen plakken als laatste. Dan had je het er niet na iedere laag af hoeven trekken. En als je je tape er na de laatste laag onder een hoek van 45 graden naar links/rechts aftrekt kan er weinig mis gaan. Natuurlijk wel met beleid doen en niet lomp er af trekken. Oh wauw ik zie nu pas dat dat bestaat! Ga ik in de toekomst sowieso nog gebruiken als ik een leuke streep op mijn motorkap ga maken! Thanx!! @NepGangster Ziet er toch mooi uit! Nu het dakje nog? Haha dankjewel! Ja dak is inderdaad het volgende project, alleen dan moet ik eigenlijk wel een garagebox of iets in die richting regelen, want ik durf het niet aan om dat buiten te doen.. Spullen liggen in ieder geval al klaar.
 10. Nee is niet waar. Dat heb ik de 1e keer gedaan, en toen trok ik direct een groot stuk Plasti Dip mee zoals te zien is op de 2e foto. Gewoon na elke laag even de tape verwijderen, zo doen de professionals het ook...
 11. Vandaag heb ik eindelijk m'n Mk7 Fiesta geplasti dipt. Het is echt gaaf geworden. Hieronder een aantal foto's van een proces en hoe het NIET moet. De 1e keer ging namelijk fout. Gelukkig is plasti dip heel makkelijk te verwijderen! Ik heb deze bus Plasti Dip gebruikt. Heb er 3 gekocht, maar uiteindelijk 1,5 nodig gehad. De prijs per bus was €11,- Verder heb ik nog gele glimmende afplaktape van het Gamma huismerk gehaald en Schilderstape van het merk OK. Ik heb een ontvetter gebruikt en gemixt met water. Merk weet ik even niet uit m'n hoofd. Ook nog een zeiltje van OK voor uit m'n hoofd gezegd €1,50. Totaal heb ik ongeveer 50 euro uitgegeven, (3 bussen + alle extra's) Ik heb er ongeveer 5 uurtjes aan moeten besteden. Voor: De 1e keer deed ik het fout... Ik heb in totaal 4 lagen gespoten, maar na elke laag MOET de tape er af, maar dit had ik dus niet gedaan... Oké, 2e poging ging wel goed! Ik begon dus met het afplakken van de spiegels, is echt een erg lastig klusje... Daarna de 1e laag en dat dekte al aardig. LET OP: NA ELKE LAAG TAPE VERWIJDEREN Hierna ben ik begonnen met het afplakken van de bumper. Dit moet heel precies gebeuren en was dus veel meetwerk. Na 4 x spuiten en tape erop doen en verwijderen mocht eindelijk alle tape er af. Geweldig! Hierna was ik eindelijk klaar, en het resultaat mag er zeker wezen! Nu mag ik de auto 2 weken niet wassen... Vragen? Stel ze!
×
×
 • Create New...