Jump to content
Fiestaclub.nl

fiestaboy

Active users
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

About fiestaboy

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 20-09-1982

Contact Methods

 • MSN
  colin_kruijff@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zuid-Holland. Den-haag.
 • Interests
  alles van de MK8

Previous Fields

 • Voornaam
  Collin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

922 profile views
 1. fiestaboy

  Slecht starten en lopen mk8

  Ik heb afgelopen zaterdag een brief ontvangen, maar omdat de auto vanwege het slechte aanslaan al bij de dealer stond was ie er al voor de brief.
 2. fiestaboy

  Slecht starten en lopen mk8

  Ik heb geprobeerd een foto te laden maar dat lukte niet dit was de actie: Titel service actie: B479 aanpassing vaste nok stuurkolom. Nummer service actie: 18B40 Deze melding betreft een terugroepactie met betrekking op de veiligheid,uitstoot of klanttevredenheid waarvoor je voertuig moet worden verbeterd. Neem voor meer informatie over een actie contact op met de Ford dealer of met de klantenservice van Ford. Zij helpen je graag verder. Ze hebben iets vervangen alleen weet ik niet precies wat, ze hadden ook mijn reserve sleutel nodig ivm het herprogrammeren van beide sleutels.
 3. fiestaboy

  Slecht starten en lopen mk8

  Gister pas de auto op kunnen halen, de injectoren zijn vervangen. Elektronisch gezien konden ze niets vinden dus uit voorzorg de injecroren dus maar vervangen. Aangezien ik zowel bemand als onbemand tank werd mij aangeraden de onbemande pompen even niet meer te gebruiken. Dit omdat de nieuwe(hoge druk) motoren gevoeliger zijn voor de toevoegingen die in deze benzine zit. Ik heb er mijn vraagtekens bij maar ik ga het gewoon voorlopig proberen en kijken of het helpt. Tevens is er ook meteen een terugroepactie gedaan die betrekking heeft op het stuurkolom.
 4. fiestaboy

  Slecht starten en lopen mk8

  Bedankt voor de reacties mensen, afspraak bij de dealer staat dus als ik meer weet dan plaats ik het hier. Goed weekend.
 5. fiestaboy

  Slecht starten en lopen mk8

  Goedemiddag, Weet niet of het al voorbij is gekomen, maar ik heb sinds een week last van als ik de motor start deze eerst op 2 cilinders loopt en na verloop van een tel of 10 dan komt nr 3 erbij. Gister auto willen verplaatsen en jawel bij starten op 2 cilinders. Toen ik de auto in de namiddag pakte starten deze wel maar hij wilde niet aanslaan, dit duurde een seconde of 15 waarna ie met moeite aansloeg. Betreft een mk8 van oktober '18 8600km op de teller. Meer mensen ervaring met dit probleem?
 6. fiestaboy

  F8 Kaarten

  Ja dat heb ik.
 7. fiestaboy

  F8 Kaarten

  Goedemorgen ik krijg ook de 404 foutcode heb je voor mij de link naar de update?
 8. fiestaboy

  Trillen van MK-8

  Met remmen voel je niets trillen dus daar ligt het ook niet aan.het is echt met rijden zelf op hogere snelheden en niet met remmen gelukkig.
 9. fiestaboy

  Trillen van MK-8

  Ik heb de 100pk versie. Nee de trilling Nee alleen voelbaar in het zitgedeelte(als deze in het stuur was dan was het onbalans in de voorwielen) maar deze zijn allemaal gebalanceerd, voelbaar in de stoel ende zonneklep is uitgeklapt dus voor de ruit.
 10. fiestaboy

  Trillen van MK-8

  Goedemiddag, Ik vroeg me af of er hier nog meer mensen zijn die bij de MK-8 last hebben van onbalans ( of dit ervaren hebben) in de auto voelbaar in het zitgedeelte van de stoel en een zonneklep die niet stil meer hangt en meeresoneerd bij snelheden van tussen de 130 en 150km/h? Banden zijn al gebalanceerd dus daar zit het m niet in, heb het zowel bij de winter (15inch) als bij de zomerwielem(18inch)
 11. fiestaboy

  Hulp gevraagd!!Trekgewicht mk8

  Die logica snap ik ook niet zo goed. Moet voor een fietsendrager toch geen kwaad kunnen en gewoon mogelijk zijn.
 12. fiestaboy

  Hulp gevraagd!!Trekgewicht mk8

  Hoi Jan, Nee op deze is dat niet mogelijk door het dak want dan vervalt het trekgewicht en is ook een fietsendrager niet mogelijk. Bij een ST-line zonder panoramisch dak kan je een trekhaak monteren maar enkelt en alleen voor een fietsendrager en je mag er dus geen aanhanger mee trekken. De titanium mag dit weer wel(tot 1000kg)
 13. fiestaboy

  MK8 display demonteren

  Waarom kan ik jou foto reportage niet bekijken? Ik aanbde foto's niet openen.
 14. fiestaboy

  MK8 display demonteren

  Ik had het idd wel gelezen maar twijfelde ivm dat ik de videokabellos zag maar ook met een andere stekker bij iemand die m via eBay had besteld. Dank voor je antwoord. Ik ga mezelf van het Weekend verdiepen in imgur want foto's uploaden lukte eerder al niet zo goed. Bedankt voor de tip.
 15. fiestaboy

  MK8 display demonteren

  Is er iemand die nu precies kan zeggen wat je nu precies nodig hebt (eventueel met links) om de achteruitrijcamera te installeren en aan te sluiten?
×