Jump to content

fiestaboy

Active users
 • Posts

  186
 • Joined

 • Last visited

About fiestaboy

 • Birthday 20-09-1982

Contact Methods

 • MSN
  colin_kruijff@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zuid-Holland. Den-haag.
 • Interests
  alles van de MK8

Previous Fields

 • Voornaam
  Collin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

1085 profile views

fiestaboy's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Ik heb van de week uiteindelijk via hier de f9 kaarten gedaan en deze ging meteen lopen. Kreeg ook meldingen dat systeem ging beginnen. Nu F9 kaarten erop staan alleen idd merk ik dat het sync systeem iets trager reageerd.
 2. Bij mij ook hetzelfde. Auto is van oktober 2018
 3. Ik heb vrijdag via de wifi weer een melding gehad dat sync geüpdatet was was al 3.4 maar nu met 20136. Kaarten wil echter niet lukken, hij herkend de stick maar daar blijft het bij helaas. Klopt het dat als je het zip bestand uitpakt er dan 2 mapjes zichtbaar zijn? 1 met sync my ride en nog 1?
 4. Hier ook nogsteeds de F7 kaarten ben al dagen bezig om de kaartupdate erin te krijgen ,kreeg ook helaas als klap op de vuurpijl gister dat mijn motormanagement lampje ging branden. Auto had een misfire op de 1e cilinder.
 5. Kan iemand mij vertellen wat er precies bedoeld word als er word aangegeven dat de usb word geïndexeerd en daarna de melding indexeren voltooid staat?
 6. Fijn dat je me dit toch wel hebt na laten kijken en we dit hebben kunnen uitsluiten. Handig hulpmiddeltje dankjewel. Ik heb de stick nu wel op exFAT gezet. Acht jij het raadzaam om de F9 kaarten die of de Engelse focus site staan te downloaden en te laden in de auto of is dat niet slim om te doen?
 7. Bij volumes op invullen geklikt en die geeft aan Master Boot Record.
 8. Beste Tristan, als ik bij eigenschappen kijk dan staat er bij locatie: op usb apparaat voor massaopslag, is dit ok?
 9. Daar heb je helemaal gelijk in, dankjewel. Mbt die focus site kaartupdate die daar op staa naar F9 toe? is dat te doen of zeg je van hou het maar bij de ford site update?
 10. Beste Tristan, als ik op formatteren klik dan zie ik het volgende: Capaciteit:57,6GB Bestandsystemen (nu wel dan): exFAT (standaard) Clustegrootte:128 kilobytes Standaardinstellingen Volumenaam Opties voor formatteren.
 11. Om heel eerlijk te zijn heb ik de stappen gevolgd zoals deze op de Ford site staan omschreven due niet de handleiding. Sorry. En dankjewel Leon. Ik ben nu tegelijkertijd de handleiding aan het doorlezen. Stom stom. Ik ga de stick opnieuw formatteren naar exFAT. Snap dat er misschien mensen zijn die zich aan dit soort dingen kunnen ergeren maar ik sta open om dit soort dingen te leren en beter te kunnen. Als ik soms lees wat andere doen dan neem ik mijn petje af. Voor diegene misschien niet moeilijk maar zou het graag willen leren. Even nog een vraagje, die f9 kaarten via de focus site die volledig te downloaden zijn, is dat an te raden of voor mij vragen om ellende?
 12. Van wanneer is jou auto martn? Ik vraag me af of ik iets verkeerd heb gedaan met de download. Het is een nieuwe 64gb SanDisk 3.0 stick. Ik heb m voor 1e gebruik geformatteerd naar ntfs. Is dit goed of moet deze om in de auto te kunnen laden ergens anders op staan? Navigatiekaarten blijft op F7 staan.
 13. De mijne is van oktober 2018. Ik heb m gister 5 kwartier met lopende motor zijn gang laten gaan maar heb nog geen melding gezien dat de update klaar is, hoelang moet dit duren en wat doe ik fout?
 14. Beste allen, allereerst de beste wensen. Ik heb de sync update eerder deze week uitgevoerd via de ford site en ben nu met de kaart update bezig. Nu zie ik dat er bij mij nu nog F7 in zit. Weet iemand of deze die nu aan het laden zijn de F8 kaarten zijn? Ik ben niet heel pc technisch dus advies van wat te doen en hoe zijn welkom.
 15. Ik heb afgelopen zaterdag een brief ontvangen, maar omdat de auto vanwege het slechte aanslaan al bij de dealer stond was ie er al voor de brief.
×
×
 • Create New...