Jump to content

Bassermans

Active users
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Bassermans

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 06-01-1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alkmaar

Previous Fields

 • Voornaam
  Bas
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

954 profile views
 1. Hallo Allemaal, Ik heb helaas mijn Fiesta MK 7 verkocht, nu heb ik mensen die mijn velgen 15 inch incl. winterbanden willen overnemen. Nu wordt mij de ET waarde gevraagd. Ik heb een foto in de bijlage gestopt, van de binnenkant velg 15 inch. De persoon die ze e.v.t. wilt overnemen heeft een fiesta uit 2015. Kunnen jullie aan de hand van de foto zeggen welke ET waarde de velg is. Ik kom er niet uit. Het is een origineel van Ford. https://www.dropbox.com/sh/dv5e8v9in4nk9k2/AABrAWT3-ibPchGDfyACZ_w6a?dl=0 Alvast dank.
 2. Rickvh, ik heb nooit echt verschil gehoord tussen de zomer/ winter banden. Ik heb nooit gezoem of zoiets gemerkt. Ik zou niet zo even weten hoe ik die twijfel weg kan nemen. Misschien heb je zelf een oplossing? Gr. Bas
 3. Hallo adje, Nee deze versie heeft dit nog niet.
 4. Hallo Rick, De resterende foto's kan je vinden in deze map. De banden zijn zo goed als nieuw. https://www.dropbox.com/sh/whkp8js3xdbykw3/AABaCdIqIKMT2FZLNfiFwHVTa?dl=0 Hoor het, zit je met vragen? Laat het me weten. Gr. Bas
 5. Hoi Rick, Het zijn originele velgen van ford. Ze zijn nog te koop. Er is meer interesse, vind niet erg om even een dag te wachten op je antwoord. Mocht je meer info of foto's willen? Hoor ik het graag. Gr. Bas
 6. Ik heb een set nieuwe 195/50 R15 winterbanden te koop op lichtmetalen velgen. Merk Bridestone (800km oud) Velgen hebben nog geen zout gezien en zijn nog als nieuw. Set is dus zo goed als nieuw. Incl bouten en afdek doppen van Ford. voor € 550 mogen ze weg. Ik heb meer foto's die ik kan sturen.
 7. Dit product is verkocht! Dus deze topic kan op slot.
 8. Ik heb een Ford Bluetooth voice control hands free module CS7T-14D212-AD over. Bieden mag.
 9. Module aangesloten, ik heb een iPod aangesloten via ALLEEN een usb en hij werkt dus je hoeft niet Aux en usb te combineren!!
 10. Ik had nog geen usb aansluiting in mijn auto! Ik heb een kapje besteld en usb verloopstukje Finiscode: 1679013 zoals in beschrijving van Rolfie staat. Alleen past niet in elkaar en zelfs een ander besteld, mocht ook niet baten. De dealer zegt nu gewoon een kabel kopen van module naar kapje voor in console en dan vast lijmen. Lijkt mij niet zo fraai maar de dealer kan de combinatie tussen het kapje voor in de console met het usb verloopstukje niet vinden. Systeem fout ofzo. Misschien dat iemand het hier wel nog weet?? Ik heb van het weekend afspraak met stefan om in te lezen dus misschien we
 11. Bnz, je bent geweldig. Zo kom ik iedergeval weer een paar stappen vooruit! Ik heb stefan een PB gestuurd, afwachten dan maar.
 12. Inderdaad Bnz de module is nu in het nederlands, maar om u usb te gebruiken moet je hem toch nog laten inlezen? Hij pakt mijn muziek via bluetooth ook niet.
 13. Ik heb een nieuwe module voor in mijn fiesta mk 7. Het serienummer is CS7T-14d212-AD. Deze moet ingelezen worden heb ik na veel lezen begrepen. Schijnt ook nog een update met Nederlands te kunnen krijgen klopt dat? Ik heb gelezen over ene stefan uit beverwijk. Ik woon zelf in Alkmaar en werk af en toe in Beverwijk. Zou iemand me kunnen helpen bij het inlezen en update of iemand weten die mij hierbij kan helpen? Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...