Jump to content

lodemi

Active users
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lodemi

 1. Hele gave bak! Probleem met de bandensensoren heb ik ook na de wissel naar winterbanden. Alleen even een druk op de knop en dan is het weer voorbij dus ik irriteer me er (nog) niet aan
 2. Jaa zo af en toe als ik wat (poets)spullen nodig heb maar niet voor een bakkie ofzo
 3. Op Goeree-Overflakkee inderdaad! Maar kom ook vaak zat in de andere gebieden dus wie weet kom je me inderdaad tegen!
 4. Hoi forumleden, Hierbij wil ik mezelf ook voorstellen. De naam is Richard, afkomstig uit een klein dorpje helemaal onderin Zuid Holland. Zo'n 4 jaar geleden kocht ik mijn eerste Fiesta. Deze vorig jaar omgeruild voor mijn huidige Fiesta, een 2015 1.0 Ecoboost. Verder, op de velgen na, geen bijzonderheden. Ik wil nog wel mijn dak zwart wrappen en ook de achterruiten blinderen maar goed aangezien die prijzen zeer hoog zijn laat ik dat nog even voor wat het is. Dakje wrappen betaal je minimaal 200 euro voor. Hoop een hoop leuke info te kunnen vinden.
 5. Ik ga m ook gewoon zeker bij de Ford brengen.. Aan verkopen hoef ik niet te denken gelukkig want ik ruil m na 3 jaartjes in voor een nieuwe Fiesta. Dan is het wel verstandig om het gewoon bij hun te laten doen. De dealer zit hier ook om de hoek. Neemt niet weg dat ik de prijs vrij hoog vind voor een servicebeurt. Gevraagd voor een leenauto die dag om naar mijn werk te gaan, wat ook nog 25 euro ex de BTW kost.. Ieder geval bedankt voor de reacties.
 6. Beste forumleden, Hoop dat ik dit hier goed plaats en hier nog geen topic van is.. Kon m ieder geval niet vinden. Mijn Ford Fiesta die ik gekocht heb ik 2012 moest 2013 voor een servicebeurt. Rekening 230 euro voor wat olie en nakijken. Deze maand zou die weer moeten maar heb ik eerst gevraagd wat de kosten zijn. Hoppa, 289 euro! Nu schijnt dit volgens de Ford dealer verplicht te zijn. Uiteraard heb ik dat geld er voor over om mijn Fordje goed te laten onderhouden maar doen ze uberhaupt wel iets bij deze servicebeurt en MOET het echt bij een Ford dealer?
 7. Beste Forumleden, Mijn naam is Richard en momenteel al ruim 2 jaar eigenaar van deze Fiesta. Op een setje velgen is er weinig aan gedaan. Sinds vorige week is er een nieuwe set velgen onder gegaan die ik goedkoop kon overnemen. Ik zag dat er ook een aantal waren met autogeschiedenis die ik ook even noem. Ik doe er denk ik verder weinig aan, aangezien ik het van z'n eigen al een mooie auto vind. Mocht ik m langere tijd houden mag hij misschien wat lager op z'n wielen maar verder vind ik het prima. Mijn auto geschiedenis is: Peugeot 306 1.4 (1995) Seat Ibiza 1.4 (1995) Renault Clio 1.4 (2007) was na 11 maanden totall los gereden voor me Momenteel dus Ford Fiesta 1.25 Frozen White (2012) Ik rij al die tijd al met veel plezier in de Ford en mocht ik voor een andere auto gaan wordt dit weer een nieuwe Fiesta. Ik hoop hier wat leuke informatie te kunnen vinden op het forum. Hieronder 2 foto's met de oude velgen (1) en de nieuwe velgen (2). Goede foto's heb ik momenteel even niet op de computer staan maar denk dat het duidelijk genoeg is zo. 1 2
×
×
 • Create New...