Jump to content

Barbapapa

Active users
 • Posts

  214
 • Joined

 • Last visited

About Barbapapa

 • Birthday 16-06-1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gelderland

Previous Fields

 • Voornaam
  Renaldo
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  Anders
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

1591 profile views

Barbapapa's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Om even op een heel oud topic te reageren lijkt er nu 1 te zijn. https://www.thule.com/nl-nl/bike-rack/trunk-bike-racks/thule-outway-hanging-2-_-994001 volgens de autokiezer past die op een Fiesta vanaf 2018 al verwacht ik dat de mk8 uit 2017 ook gewoon moet werken. ik zat er toevallig na te kijken Max. gewicht is 30kg 15kg per fiets dan zal 1 fiets E-bike van 21kg toch ook wel gewoon kunnen ? of zijn er qua gewicht nog andere dingen waar ik in zo'n geval op moet letten ?
 2. ik heb een setje van die lampen nieuw ongebruikt liggen dus als je ze voor €50 wilt overnemen dan is dat mogelijk.
 3. daar kwam ik een paar weken geleden ook achter. heb zelf ook een First Edition en zat ook te kijken om deze te vervangen. schakel nu naar Automaat maar met dezelfde opties als nu betaalde ik daar ook 5k meer voor dan wat ik 3 jaar geleden heb betaald. heb maar 23K kilometers gemaakt in 3 jaar dus eigenlijk is het ook onzin om die auto te vervangen maar toch
 4. dacht het niet. er staat me iets bij dat ik heb gelezen dat je de modellen met standaard B&O ook weer met reservewiel kan bestellen omdat die ruimte weer vrij is. volgens het persbericht: De subwoofer van het premium B&O audiosysteem is verplaatst naar de wielkast om de bagageruimte te maximaliseren en een reservewiel te kunnen aanbieden als dit audiosysteem aanwezig is.
 5. komt als het goed is omdat ze de subwoofer verplaats en verkleind hebben. bij de oude modellen lag die op de plek van het reserve wiel en nu ligt die onder de bijrijdersstoel.
 6. Ik kan bevestigen dat dit werkt. Ik heb een p30 pro met Android auto standaard geïnstalleerd. Na de update heb ik niks meer hoeven doen met forscan. Out of the box werkte het.
 7. Een vraagje voor de mensen die nu al op 3.4 zitten. klopt het dat je nu ook je Android Auto navigatie (Waze) op je schermpje ziet bij je instrumentenpaneel in de auto ? dit is iets wat ik nu best wel mis en ik lees op sommige plekken dat dit nu dus werkt.
 8. Aangeboden een volledig nieuw ongebruikt setje Autobeam Dipped H7: https://autobeam.co.uk/collections/ford-fiesta-mk8/products/h7-led-performance-mk8 setje is door autobeam omgeruild nadat de vorige kapot waren gegaan maar ondertussen al in het bezit van een ander setje. de lampen komen inclusief de houders voor in de lampunit. de eerste set heb ik gekocht in Juni 2019 dus er zit nog ruim 4 jaar garantie op. (ordernummer krijg je ook zodat je gewoon garantie kan claimen bij Autobeam) vraagprijs €50
 9. @richard b die mist/bochtverlichting kan je toch heel simpel vervangen via de wielkuip. kost mij max 5 minuutjes per kant. mijn Autobeam lampen weten dat ze vervangen gaan worden want rechtsvoor heeft die het gisteren na 3 maanden gebruik opgegeven. ik hoop ondanks de shit dat mijn lampjes uit china er snel zijn zodat ik ze kan vervangen. ik ga in ieder geval niet 2x de units verwijderen draai hier nog F8 maar eerlijk gezegd gebruik ik alleen nog maar Waze/Androidauto
 10. ik laat het weten zodra ze erin zitten en ik de lampunits ook weer passen (wat is dat een rotklus zeg) mijn H11 die ik nu heb zijn wel heel goed.
 11. Bedankt voor de links, heb ze ondertussen maar besteld en kijken of ik het met je eens ben wat betreft beter dan de autobeam lampen.
 12. @richard b bedankt voor je link maar dat zijn de knipperlichten. ik dacht uit je verhaal op te maken dat je ook goede/andere led dimlichten heb gemonteerd maar ik zie nu dat ik niet goed gelezen heb. maar nu we toch een paar maanden verder zijn, hoe bevallen die "nieuwe" H7/H1 ledlampen ?
 13. Hallo Richard, welk type led heb jij er nu inzitten ? ik rij nu een paar maanden rond met de autobeam lampen maar om eerlijk te zijn kan ik niet zeggen dat ik blij wordt van de hoeveelheid licht. mijn oude halogeen lampjes leken het beter te doen qua lichtopbrengst en ik neig ernaar om gewoon weer naar Xenon over te stappen. Schade aan je auto is echt bagger zeker als mensen gewoon zonder briefje vertrekken.. hier heeft iemand ook 4 maanden geleden tegen de auto aangezeten en een briefje met valse gegevens achtergelaten. helaas voor mevrouw had ik een dashcam en is alles opgenomen, aangifte gedaan en de officier van justitie doet deze week uitspraak over hoe ze haar extra gaan aanpakken.
 14. maar als je dit doet moet je natuurlijk ook je Richtingaanwijzer gebruiken en dan gaat het systeem je niet corrigeren het systeem heeft er bij mij voor gezorgd dat ik steeds beter mijn richtingaanwijzers ben gaan gebruiken.
×
×
 • Create New...