Jump to content

Robertodisaronno

Active users
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Robertodisaronno

 1. http://www.fordownersclub.com/forums/topic...e-a-difference/ Misschien staat hier wat leuks voor je bij, "goedkope" modjes die eventueel het overwegen waard zijn.
 2. Okeet dant, bedank! Was ik al bang voor, hoopte eigenlijk op een site buiten eBay (geen credit card) of de dealer om (duur ws).
 3. Mooi! (de auto en de mat ) Ik zit ook al een tijdje eraan te denken, waar heb je hem besteld als ik vragen mag? (de mat/bak dan he )
 4. Welkom, goeie introductie, mooi kleurtje! Aangezien je toch een 4-deurs hebt, kun je best wel een paar mooie Noorse vrouwen meenemen naar NL
 5. Very nice! Vooral de uitlaat vind ik erg netjes!
 6. Thanks Richard! Ga ik dat maar even proberen, weet het anders ook niet.. Anders maar zilveren peertjes erin schroeven
 7. Goed, aangezien dit een verlichtings topic is, plemp ik het maar hier neer. Ik heb laatst LED knipperlichten voor gemonteerd en wel deze: http://www.autostyle.nl/catalogus/led-lamp...anje-led-s.html zonder canbus, dus je raad het al, ze knipperen veel te snel. Nu heb ik vandaag weerstanden binnen gekregen, 12V 25W 8ohm, aangezien ik totaal geen verstand heb van electronica heb ik het eea opgezocht, en begreep ik dat je een soort H patroon met je draden moet maken. Nu heb ik het als volgt aangesloten: Het weerstand heeft aan beide zijden 2 rode draden, de rode draden van 1 kant heb ik op de groene draad van me knipperlicht aangesloten en de rode draden van de andere kant van de weerstand op de groene draad, andere knipperlicht precies eender. Nu knipperen ze nog steeds te snel en geeft de boord compu nog steeds fouten aan. Wat doe ik verkeerd en hoe moet het evt wel? Graag een simpele uitleg aangezien ik er niet zoveel verstand van heb
 8. <-- Bleiswijk (regio Rotterdam)
 9. Ik heb alle kunststof delen met Plastidip gespoten, goed schoonmaken en ontvetten, laag of 4 a 5 erover en klaar, geen problemen mee gehad om eerlijk te zijn. En als je het zat bent of het is beschadigd, piel je het er zo weer af. Het heeft een matte finish maar je kunt er ook een glans laag op spuiten (glossifier).
 10. Haha, grappig dat jullie hetzelfde ondervinden, blauw is schijnbaar een schiet (lees schijt) schijf voor vogels. Prachtige ST (en kleur )
 11. Hoi Steve, De mijne komt uit 2010, ik heb al gekeken maar er zit echt niks, er zitten wel 2 brackets voor de fittingen maar geen aansluitingen. Schijnt ook erg te verschillen per Fiesta ongeachte bouwjaar of versie, heb ik gelezen, dus zit denk ik niets anders op dan een bezoekje aan de dealer vrees ik
 12. Oja, en een korte antenne Wilde ook lampjes in de voetenruimtes plaatsen maar zag dus dat er bij die van mij helaas geen aansluitingen gemonteerd zitten.. Binnenkort toch maar even naar de Frod dealert in de buurt, moet ook af van die brommende ventilator in me dashbord, gelijk maar even vragen wat die aansluitingen kosten.
 13. De afgelopen weekenden ben ik een beetje aan het hobbyen geweest: Diffuser zwart gespoten en zilveren knippers achter gemonteerd. Chroomrand logo zwart gespoten + nieuw "carbon" logo Logo grille zwart gespoten + tevens nieuw "carbon" logo en zilveren LED knippers voor. Ze knipperen alleen te snel dus ben bang dat er een weerstand tussen moet...
 14. Very nice allebei!! Geinig ook dat Fiesta logo op je hoedenplank Richard.
 15. Kwijl... verry nijs!! Goeie kleur ook!
 16. Welkom! Mooie wagen en kleur inderdaad! Ook erg dikke velgen!
 17. Oja, dat is wel een goeie, thanks for the tip!
 18. Grille + mistlamp covers + spiegel covers zwart gespoten (wederom met Plastidip en Glossifier). Before After Geen gigantisch verschil maar het smoelt net ff wat netter dan dat lelijke goedkope grijze plastic. Next up, de logo grille, wacht eerst tot de DMB logo`s binnen zijn en de diffuser, moet ik alleen ergens een popnageltang vandaan zien te halen.
 19. Kentekenverlichting vervangen door LED. Komt nu een puist licht vanaf! Hopen dat ik er geen gezeik mee krijg... Before: After:
×
×
 • Create New...