Jump to content

Arievdberg

Active users
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Arie
 • Auto
  Niet bekend
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Niet bekend

Recent Profile Visitors

655 profile views

Arievdberg's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Arievdberg

  monteur

  Frank , mail me even arievdberg50@hotmail.com kan je niet bereiken gr arie
 2. Dank , het zijn Bridgestone banden banden zijn helemaal nieuw, maar wel uit 2013
 3. Even een vraag aan jullie , ik heb een fiesta 3 Drs uit 2005 , zgn sport editie met standaard 195/45/16 ik heb nu mooie velgen gekocht , originele ford st velgen van 17 inch. Hier horen natuurlijk de 205/40/17 op nu kan ik echter goedkope a merk banden kopen maar die hebben 205/45/17 als maat weet een van jullie of dit past en wat de consequenties zijn ?
 4. probeer je een pb te sturen mara dta lukt niet .. wat wil je ervoor hebben , is leuk om de fiesta van mijn dochter mee te " pimpen"
 5. Ford heeft idd andere specificaties, maar is in goede onderdelenzoeker zeker het koop
 6. Deze week gaan we de rode fiesta van mijn zoon ophalen, helemaal gerepareerd en keurig gespoten ! As donderdag naar de APK en dan kan het dieselen beginnen Maar natuurlijk komt er weer een mooie audio installatie in, een paar vragen @ tips voor de doorvoer van de voedingskabel door het schutblad @ weten jullie of de standaard radio een versterker uitgang heeft ? @ voor komen 165 cm dls compo set MT de tweeters in het dashboard ?? Heeft iemand ervaringen met het plaatsen van het ( grote) filter ? @ ik wilde een " ring" van met maken als verloop van 5x7 naar rond 16,6 ervaringen ? @ ing meer tips of foto's ?? Alvast bedankt , houden jullie op de hoogte van de vorderingen
 7. Oei, even gekeken is een duur bandje om te kopen Maar eens even de diverse websides af om te kijken wat het kost
 8. Thx, Gaan we op zoek naar gelijke banden,volgens mij zitten er nml twee verschillende banden achter Zijn er nog ervaringen qua merk ???
 9. Thx, Gaan we op zoek naar gelijke banden,volgens mij zitten er nml twee verschillende banden achter Zijn er nog ervaringen qua merk ???
 10. Hoi , Onder de fiesta uit 2005 zitten mooie om velgen, van 16 inch. Wie kan aangeven welke banden er standaard onder horen te zitten ???
 11. Auto toch maar gekocht, staat nu op de oprit Spannend, vandaag keuring voor bpm en nu hard op zoek naar de onderdelen Is een Colorado rode 16 tdci drie deurs uit 2005 Wordt voor mijn zoon, zullen binnenkort wel wat foto's plaatsen
 12. Hoi allemaal Maar even voorstellen als toekomstig fiesta berijder We zij op zoek naar een mooie diesel , geZien de km stand in NL zoeken we in belgie Wie heeft er tips, ben er inmiddels achter dat de bpm bijdrage voor een 2007 of eerder type Ongeveer €800 bedraagt Hebben jullie ook ervaringen met de halfautomatische op de 1.4 tdci ? Alvast bedankt , groet
×
×
 • Create New...