Jump to content

smarty

Active users
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Martijn
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Zwart

smarty's Achievements

Fiesta Newbie

Fiesta Newbie (3/22)

 1. Nou ik ben blij, ze hebben het voor elkaar! Ik weet allen niet precies hoe de monteur het gedaan heeft, dat kreeg ik er niet uit... Hij had wel het chassis nummer nodig van de auto, dus ik gok dat hij een asbuild heeft gebruikt. Het is in ieder geval mogelijk, om een oem cruis control achteraf in te bouwen en te activeren. Groet, Smarty
 2. Heb er helaas nog niet mee verder kunnen gaan. Dit gaat trouwens niet om een OEM cruise controle, maar de originele van Ford, alleen dan niet "af-fabriek", maar naderhand ingebouwd en geactiveerd. In die laatste stap zit nou juist het probleem.
 3. Hey Rickh, Ik er nog niet verder mee gekomen, maar dat was wel het geval bij de vorige fiesta's. Dus als je een nummer van een dealer hebt, dan graag. Zou je me hiervoor een pm willen sturen? Thx!
 4. Bedankt voor de reacties. Het geld hebt ik uiteraard terug, maar ik heb toch liever de cruise control geactiveerd. Ik heb nog geen idee wat het probleem is, volgens de dealer blijft het een bug welke door Ford nog opgelost zal worden. ...Hoop ik.
 5. Ik heb november 2013 een Ford Fiesta Titanium X gekocht, welke geïmporteerd is uit Duitsland. Hij is van mei 2013. Deze was echter geleverd zonder cruise control. Volgens de dealer was dat allemaal geen probleem, een nieuw stuur en de cruise controle activeren en klaar. Nu zijn we vijf maanden verder en heb ik nog geen cruise control en geven ze aan dat het een bug in de software is welke bekend is bij Ford Duitsland. Weet iemand of dat inderdaad zo is en of er een indicatie is dat dit ooit opgelost gaat worden? Ik zag inderdaad een post met een link op dit forum dat bij de nieuwe Fiesta (vanaf 2012) de cruise control nog niet geactiveerd kon worden, maar ik vroeg me af of Ford hier actief een oplossing voor aan het zoeken is.
 6. Hallo allemaal, Ik ben Martijn en heb november 2013 een Ford Fiesta Titanium X gekocht, welke geïmporteerd is uit Duitsland. Hij is van mei 2013. Deze was echter geleverd zonder cruise control. Volgens de dealer was dat allemaal geen probleem, een nieuw stuur en de cruise controle activeren en klaar. Nu zijn we vijf maanden verder en heb ik nog geen cruise control en geven ze aan dat het een bug in de software is welke bekend is bij Ford Duitsland. Weet iemand of dat inderdaad zo is en of er een indicatie is dat dit ooit opgelost gaat worden? Ik zag inderdaad een post met een link op dit forum dat bij de nieuwe Fiesta (vanaf 2012) de cruise control nog niet geactiveerd kon worden, maar ik vroeg me af of Ford hier actief een oplossing voor aan het zoeken is. Met vriendelijke groet, Martijn
×
×
 • Create New...