Jump to content

Rubii

Active users
 • Posts

  168
 • Joined

 • Last visited

About Rubii

 • Birthday 26-04-1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Zuid-Holland

Previous Fields

 • Voornaam
  Eva
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

1401 profile views

Rubii's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Hoi Dick, actief is een groot woord 😉 Af en toe nog wat meegelezen. Maar inderdaad zelf lang niets meer geplaatst. En sinds vandaag geen Fiestabezitter meer... Dubbel gevoel, maar we zullen vast ook veel plezier gaan beleven aan de Focus! Kinderwagen paste op zich nog in de Fiesta (met de achterwielen eraf, haha!), maar het was ons met name te doen om de veiligheid van een 5-deurs (stel je voor dat je je kindje razendsnel uit de auto moet halen). Laat ik het zo zeggen: als de Fiesta al 5 deuren had gehad, was hij langer bij ons gebleven. Een keuze die we twee jaar terug overigens bewust hebben gemaakt! De Climairs hebben we nog. Ik ga ze komende week ook op Marktplaats zetten. Fotootje van de Focus voor de leuk 😊
 2. Hoi allemaal, Wij hebben onze rode MK8 afgelopen week ingeruild voor een nieuwe Focus ST-Line X. We hebben super veel plezier gehad aan deze auto (waaronder vorig jaar zomer een prachtige huwelijksreis door heel Italië), maar in verband met gezinsuitbreiding werd het toch tijd voor een maatje groter 🙈 De Climairs hebben we nog. Misschien zijn er nog Fiestaclubleden geïnteresseerd? Ze mogen weg voor 30 euro. Kleur is 'Dark'. Let op: ze zijn alleen geschikt voor een 3-deurs!
 3. Wow! Je bent al aardig bezig geweest met de bananencar. Blijft weinig van over geloof ik 😂 Heel leuk om te lezen! Succes met alle upgrades en veel fijne km's ermee 😎 (Ben benieuwd of je de schietstoel al gevonden hebt. Blijft toch een 007 😜)
 4. Tomaatje, als troetelnaam! 😋 Vandaag het tomaatje dan maar even van stal gehaald voor een ritje door Delft en omstreken:
 5. Welkom! Mooie auto. Het blijft een mooie kleur! Dealer wist mij onlangs te vertellen dat hij er helaas uit gaat 😢
 6. Rubii

  Hoi!

  Welkom! Leuk verhaal en heel mooi interieur!
 7. Hij is al tomatenkar genoemd... 😭 Vind jouw suggestie liever! Nog meer ideeën? 😎 P. S. Vergeten foto te maken van de Climairs. Het is steeds donker als ik uit werk kom!
 8. Dank jullie wel! Het rijdt heerlijk! Om even terug te komen op het tweaken... Dit weekend wel even Climairs geïnstalleerd 🙈 Fotootje houden jullie tegoed.
 9. Dank jullie wel allemaal! En ja, de Ultimate gaat een eindje naar het noorden. Hoop dat hij het daar goed krijgt 😉
 10. Hoi! Ik ben niet zo nieuw meer (2014), maar ben een tijd niet op het forum geweest. Tot een week of wat geleden: mijn vriend en ik besloten onze trouwe Ultimate, door familie liefkozend "bananenkar" genoemd, vaarwel te zeggen. Het werd tijd voor een nieuwe! Vandaag hebben we dan eindelijk onze nieuwe MK8 ST-line opgehaald: Ik denk niet dat we heel veel zullen tweaken aan deze auto. Eerst maar eens gaan genieten! 😍
 11. Autootje is verkocht! Hij blijft binnen de Fiestaclub-familie ☺️ Vanmiddag het nieuwe feestje ophalen! Topic mag dicht.
 12. Dankjewel! Het werd volgens ons tijd voor iets "volwasseners", maar we konden uiteindelijk toch geen afscheid nemen van Fiesta, haha!
 13. Hoi iedereen, Na 5 jaar gaan Remco en ik afscheid nemen van onze knalgele Fiesta Ultimate edition uit 2006. (Hij wordt opgevolgd door een MK8 Red&Black ST-line 😉). We wilden hem graag hier aanbieden, mochten er nog liefhebbers op zoek zijn. Als verkoop hier niet lukt, wordt hij straks ingeruild. Gegevens: - Bouwjaar: 2006 - Kilometerstand: 177.666 - APK geldig t/m 26 nov 2019 (net gedaan) - Sport edition - Halflederen sportstoelen Aanpassingen: - 16 inch Rial velgen - Smoke Climairs Aandachtspunten: - schokdemper linksvoor zal vervangen moeten worden - achterbumper heeft lelijke kras/barst in lak, heeft er voor zover wij weten altijd gezeten - auto heeft blijkbaar in 2007/08 een WOK-status gehad Richtprijs: 1.500 euro
×
×
 • Create New...