Jump to content

randyy

Active users
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About randyy

 • Birthday December 27

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alkmaar

Previous Fields

 • Voornaam
  Randy
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

888 profile views

randyy's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Ik wil net het spruitstuk van Milltek bestellen, deze: http://www.pumaspeed.co.uk/product-Milltek-Sport-Fiesta-Mk7-Zetec-S-Evo-4-1-Manifold-Header_734.jsp Maar vraag me af of deze past op mijn catback systeem. Mijn catback zit bevestigd aan de originele kat en spruitstuk. Iemand hier enig idee van? Ook vraag ik me af of dit spruitstuk de 2 plekken heeft voor de lambdasensoren of dat ik per se een Milltek decat of sportcat nodig heb ? Want als dit het geval is, dan moet er een stuk uit mn uitlaat geslepen worden om ruimte te maken voor de decat pijp of sportcat pijp...
 2. Ik ben een beetje aan het kijken naar de Omex rev-limiter. Ik ben niet van plan om deze voortdurend te gebruiken maar voor af en toe lijkt het me een geinige toevoeging :D. Heeft iemand met een MK7 ervaring om deze te installeren (waar welke kabel moet komen)?
 3. Gisteren de bougies schoongemaakt en binnenkort even nieuwe + kabels bestellen. Vandaag mijn gasklephuis schoongemaakt. Dat laatste lijkt het probleem hebben opgelost
 4. Ahaa, dan kan ik lang zoeken hahaha. Thanks voor de info!
 5. Hallo allemaal! Ik ben van plan een dezer dagen mijn brandstoffilter te vervangen maar kan op internet weinig how to's vinden. Hebben jullie dit weleens zelf gedaan? En is het goed te doen of moet ik goed op bepaalde zaken letten? Het gaat om een MK7 1.6 Ti-VCT (benzine) Thanks in advance!
 6. Ik heb het luchtfilter op de bestaande buis gemonteerd. Ik heb hier helaas geen foto van maar zelf ben ik echt niet technisch aangelegd. De gebruiksaanwijzing geeft echter heel easy stap voor stap aan wat je moet doen. Je krijgt alles voor de montage bijgeleverd en alles past perfect. Ik heb zelf deze genomen: https://www.knfilters.co.uk/search/product.aspx?prod=57-0686 Die buis die erbij zit is een losse buis die je kan monteren zodat het luchtfilter verse lucht aanzuigt.
 7. Thanks voor de info! Op dit moment heb ik een nieuwe catback uitlaat. Dat betekent dus dat ik een nieuw spruitstuk moet bestellen met decat of sportcat toch? En die kan ik dan gewoon bevestigen op mijn uitlaat, mits dezelfde diameter?
 8. Ik heb het gevoel dat mijn katalysator niet heel top meer is. Komt regelmatig een rotte eieren geur (of iets in die trant) uit mijn uitlaat. Veelal wijst dit erop dat de katalysator niet helemaal goed meer is. Nou vroeg ik mij af of jullie met dit model ervaring hebben met een decat of een sportcat. Hoeveel werk het is om dit (zelf) te plaatsen en hoe het zit met de keuring. Ik heb begrepen dat de katalysator bij dit model bevestigd zit aan het spruitstuk waardoor dit in 1 vervangen moet worden, am I right? Alle tips zijn welkom
 9. Ik heb zelf in mijn MK7 1.6 ti-vct een K&N openluchtfilter geplaatst. Niet veel werk en het sluit allemaal goed aan. Het openluchtfilter creert ook een mooi diep geluid wat de auto toch even wat sportiever laat klinken.
 10. randyy

  Mebu meeting

  Ik ben erbij! 1 persoon. Zojuist bedrag overgemaakt.
 11. knipperlichten LED zijn besteld en onderweg. Ondertussen ben ik aan het kijken naar een katvervanger/sportcat. Iemand hier ervaring mee? Is het veel werk om dit te doen? En zit de katalysator bij de MK7 vast aan het spruitstuk?
 12. Thankss! Het staat idd in de planning om de auto te chippen. Daarvoor zal ik ook je andere punten doorlopen zodat ik dit in ieder geval uit kan sluiten!
 13. Bedankt voor je reactie! Welk en type het zijn durf ik niet te zeggen. Is toen nog door de vorige eigenaar gedaan en op de factuur staan helaas geen specificaties. Ik zal de bougiekabels zsm checken! Hoe kan ik nakijken of de bobine stuk is of is dit gewoon een kwestie van vervangen en kijken of het betre is? Bij mijn volgende tankbeurt zal ik ook een keertje BP Ultimate tanken!
 14. Goeienavond, De laatste tijd heb ik heel af en toe dat wanneer mijn auto koud is, het lijkt alsof deze stikt als ik in z'n 1 rijd. Vandaag had ik het een kort moment in z'n 3. Iemand enig idee wat dit kan zijn? Bougies zijn in de zomer 2017 vervangen. Het gas reageert op zo een moment heel apart, heel schokkerig en na een paar keer hokken pakt de motor de draad weer normaal op. Het gaat om een Fiesta uit 2009 met een 1.6 Ti-VCT motor met 120pk (nog niet getuned).
×
×
 • Create New...