Jump to content

ultimate 36

Active users
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

About ultimate 36

 • Birthday 24-11-1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Veldhoven

Previous Fields

 • Voornaam
  Jeroen
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Geel

Recent Profile Visitors

810 profile views

ultimate 36's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Heb even de accu losgepakt een paar minuten, en er verder tot op heden geen last meer van gehad *klopt af* Als het weer terugkomt zal ik die accu eens een keer doormeten en eventueel vervangen. Alvast bedankt!
 2. Hey, Bij mijn Fiesta heb ik een probleem dat die af en toe slecht/niet start. Dan start ie wel, maar na een seconde of wat valt die weer uit, dan kan ik op het gaspedaal drukken wat ik wil maar daar reageert ie dan niet op. De auto al uitgelezen maar daar kwamen geen foutcode's naar voren. de bougies er ook al uit gehad maar die waren ook nog prima. Iemand enig idee wat het probleem zou kunnen zijn?
 3. Plastidip kan er alleen maar simpel af gehaald worden als er voldoende laagdikte op zit. Bij een grille zijn zoals Razer zegt veel hoekjes waardoor je er niet genoeg laagdikte op zet. Het beste is gewoon spuiten, voor het mooiste resultaat.
 4. Die velgen zijn inderdaad gewoon de ST velgen in het zwart. Voor die sticker heb ik DMB ook een paar mailtjes gestuurd maar nooit een reactie op gekregen.
 5. Je had ook een fineline tape kunnen plakken als laatste. Dan had je het er niet na iedere laag af hoeven trekken. En als je je tape er na de laatste laag onder een hoek van 45 graden naar links/rechts aftrekt kan er weinig mis gaan. Natuurlijk wel met beleid doen en niet lomp er af trekken.
 6. ultimate 36

  Meetings

  Bedankt voor het waarschuwen. Dan mijd ik de A2 Ik ben er waarschijnlijk ook is om de hoek
 7. Kom die zondag denk ik ook wel even langs. Zet mijn auto gewoon op het parkeerterrein. Wou me wel aanmelden maar heb de avond ervoor een feest dus dan lijkt het mij niet verstandig om op dat tijdstip al te vertrekken haha.
 8. En ik Mooie wagen een gele ultimate. Je ziet ze niet vaak rijden
 9. Ik zou ook voor het geblokte dak gewoon gaan. Ben wel benieuw waar je dat laat doen en wat de kosten ongeveer zijn, mijn dak is ook verweerd
 10. Gave foto van een dikke fezz
 11. misschien wel aanwezig, weet nog niet zeker. Vertrek die nacht ook op vakantie
 12. Die velgen staan er goed onder. Ik ben zelf ook niet zo kapot van die standaard velgen.
 13. Het is te spuiten en is niet lastiger als iets anders. Maar het probleem met die originele kappen is dat er in de kunststof structuur zit. Die zou je dus eerst weg moeten krijgen door middel van grondlak zetten en glad schuren. dus voor minder gedoe kan je die kopen, of je huidige naar een spuiter brengen.
 14. De logo's zitten er inmiddels op: De naafdoppen: Achterkant met zwarte S en de voorkant:
×
×
 • Create New...