Jump to content

sham27

Active users
 • Posts

  582
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sham27

 1. Dan heb ik je vriendin gespot op de A4 vanmorgen! En foto's Leon ben ik ook wel geïnteresseerd in
 2. Eens.. Het is persoonlijk, maar ik vind het ook geen porum om in een grijs kenteken auto te rijden
 3. Mooie wagen!! Veel plezier ermee!!
 4. Bizar, dit lijkt inderdaad een bewuste actie..
 5. Gaaf ding!! Veel plezier ermee..
 6. Gefeliciteerd!! ST is altijd lekker natuurlijk.. Kleur is echt top!
 7. En 9 vd 10 keer is een 3 of A4 maar een leasert.. Gewoon goed opletten: parkeren op punten waar er maar 1 auto naast kan staan, ruimste vakken, nette auto (dus niet persé duur), geen kinderzitjes, etc. Natuurlijk kan het niet altijd, maar meer dan zelf voorzichtig doen kan je toch niet doen. En zoals gezegd: als je bereid bent 1m langer te lopen en je auto achteraan te zetten voorkom je al heel veel kans op ellende
 8. 140 euro was enkel voor de CC installatie incl materiaal in huidige stuur.
 9. sham27

  Hallo!

  Welkom! Lekker kleurtje.
 10. Damn wat een crash!! En zoals je zegt: hoe zonde ook voor de ST, in zo'n geval telt toch alleen dat ze er goed vanaf zijn gekomen!!
 11. Welcome! Quite some trips with the Fiesta indeed! Still on portuguese license plates these days?
 12. Ik wil ook wel om de max 2 jaar wat nieuws. En dat heeft absoluut niets te maken met hoe een auto bevalt, maar gewoon omdat ik het leuk vindt om weer wat anders te rijden.
 13. Gefeliciteerd en veel plezier ermee! Dikke wagen!
 14. Hoop het niet voor hem. Dat is ten eerste een gedrocht imo en ten tweede minimaal groter dan een Fiesta.
 15. Ben je helemaal klaar. Gaat ie in de verkoop.. Wat ben je van plan als opvolger als ik vragen mag? Ps. ik zou trouwens al die bullshit opties weghalen uit je advertentie, maakt het alleen maar onoverzichtelijk. Zo'n hele waslijst interesseert mij persoonlijk nooit (startonderbreker, woehoe!), dus zou alleen de belangrijkste opties noemen (climate control, cruise control, etc).
 16. De meest frustrerende schades die er zijn! Mensen die schade maken en er dan vandoor gaan zonder briefje. Stelletje trieste tokkies die geen verantwoordelijkheid nemen. Zegt waarschijnlijk ook genoeg over de rest van hun leven.. Mijn vriendin heeft het zelf keer gehad op kantoor, dus van een collega. Kansloos.. Ook ik zet de auto altijd lekker ver weg, en altijd in een hoekje, zodat er maar aan 1 kant een auto naast kan. Dat scheelt weer 50% Gelukkig zijn de parkeerplaatsen hier in de straat lekker ruim, maar volgende huis moet sowieso een eigen plek hebben.
 17. Mooie kleur! Veel plezier ermee!
 18. Waarom zou dat het vergelijk lastiger maken?
 19. Er is helemaal niets anders aan, behalve het naampje en de prijs. Zoals al gezegd: puur om bezitters van oudere Fords toch te behouden bij de Ford dealer. Overigens kun je ook bij Ford Motorcraft gewoon Ford Assistance Golf afsluiten door paar tientjes meer te betalen. Overigens betaalde ik in december voor de Fiesta 170 euro ipv de adviesprijs van 235 euro. Prima!
 20. Mooie auto! Veel plezier ermee!
 21. Dank allen!! Ben er ook érg blij mee!!
×
×
 • Create New...