Jump to content
Fiestaclub.nl

vanbeverd

Active users
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

About vanbeverd

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgium

Previous Fields

 • Voornaam
  Dries
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

802 profile views
 1. vanbeverd

  audio te koop

  Up, €650
 2. vanbeverd

  audio te koop

  Up, prijsverlaging audio €700.
 3. vanbeverd

  audio te koop

  Poten zijn de deur uit. Prijs audio verlaagd naar €800 totaal prijs.
 4. vanbeverd

  audio te koop

  Beste, Wegens ik een andere wagen ga aanschaffen komt mn kofferaudio te koop te staan. Audio: Alles is van Rockford Fosgate, top kwaliteit. Installatie is 7 maand oud, en heeft nooit op volle toeren geblazen. Puur gebruikt voor showgehalte. - Rockford Fosgate Punch Subwoofer P2 400/800 Watt RMS/MAX - Rockford Fosgate Monoblock versterker voor de woofer - 2 x Rockford Fosgate Power Compo Set 75/150 Watt RMS/MAX - Rockford Fosgate Punch versterker voor de 2 Compo Sets Afgewerkt in laminaat en leder, pasklaar voor Ford Fiesta. Bieden mag, indien echte interesse graag een privebericht aub. Foto's kan ik je altijd op facebook doorsturen => dries vanbever Je mag me daar ook altijd een berichtje laten. P.s. Dit gaat om serieus materiaal en kwaliteit dus geen belachelijke biedingen aub.
 5. vanbeverd

  Ford Fiesta Mk7.5

  Wintervelgen zijn de standaard velgen, die gaan mee met het wrak dat verkocht gaan worden aan een opkoper. Dus enkel de zomervelgen blijven over zoals vermeld, tot nu toe bod van 1100 inclusief alles. Sorry. Ben er nog helemaal niet uit, heb al naar wat voertuigen gekeken, maar m'n hoofd staat er nog niet zo naar.. Had het dit weekend zeer moeilijk, is tenslote je hobby dat naar de vaantjes is.. Maar de volgende wagen wordt zeker m'n nieuw projectje. Ben reeds gaan kijken naar volgende: Ford Fiesta, Ford Focus, Golf 7, Polo, en een Skoda Octavia. maar ik zie wel wat ervan zal komen.
 6. vanbeverd

  Ford Fiesta Mk7.5

  Velgen hebben het overleefde, enkel een klein tikje in de linkervoorvelg. Ik heb een bieder dat de velgen + lug nuts koopt voor €1100. Mocht je interesse hebben, geef maar een privebericht.
 7. vanbeverd

  Ford Fiesta Mk7.5

  Neen ik ga de auto niet opknappen. Is pertotal dus ga een nieuwe wagen aanschaffen. Het kan zijn dat er eventuele onderdelen tekoop komen te staan. De volledige kofferinbouw en de Airride poten komen waarschijnlijk wel te koop te staan.
 8. vanbeverd

  Ford Fiesta Mk7.5

  Reed smorgen's op een voorrangsbaan, en er kwam iemand uit een straat waar je normaal niet in of uit mag rijden, ik reed 70km/uur. Op laatste moment is de tegenpartij nog voor mn wagen gekomen, kon niet meer stoppen.. Alle airbags zijn afgegaan, maar zelf of m'n vriendin geen lichamelijke schade.
 9. vanbeverd

  Ford Fiesta Mk7.5

  Einde van m'n projectje.. Vorige week donderdag een ongeval gehad, waarbij ik wel in m'n recht ben. Maar de auto is maandag pertotal verklaard.. Dus hierbij stopt het projectje..
 10. vanbeverd

  Ford Fiesta Mk7.5

  Heb vroeger ook veel geschraapt, hoort erbij. Je kan het duidelijk zien op sommige foto's of op mn facebook
 11. vanbeverd

  Fiesta MK7.5 Deep Impact Blue

  Jah je kan ook 1x om de 2-3 maand heel goed inwaxen met de paste of liquid, maar wel telkens quick wax tussendoor elke wasbeurt, heb je meer geniet van
 12. vanbeverd

  Fiesta MK7.5 Deep Impact Blue

  Step 1. Watering ( Al het vuil eraf ) Step 2. Foaming ( Eventueel de foam inwrijven met een Microfiber Wash Mitt ) Step 3. Watering ( 2e keer voor alle foam eraf te halen ) Step 4. Washing met de Meguiars Ultimate Wash & Wax en met de Meguiars Microfiber Wash Mitt. Step 5. Watering. ( 3e keer voor alles zeker eraf te hebben ) Step 6. Water Magnet Drying Towel voor al het water eraf te halen, daarna eens met de Micro Fiber handdoek over gaan. **Step 7.5. Polishing met Meguiars Ultimate Polish. Uitwrijven met een Microfiber doek. Step 8. Waxing ( Quick Wax als je niet veel tijd hebt, veel tijd => de Liquid of Paste Wax. Op het padje, dan aanbrengen. Wat je zelf het gemakkelijkst vindt. Opnieuw uitwrijven met een Micro Fiber handdoek. Step 9. Indien gewenst nog eens met de Quick Detailer naderhand overgaan als dit nodig is. Mag met deze toch rekenen op een aardig tijdje werk. Maar als je dit zo vaak doet zal je auto zeker proper blijven. ( Eens de maand dit volledig stappenplan ) Simpel wassen mag ook elke week zeker 1x. De producten van Kleen Freaks zijn ook echt super, ik ga overstappen naar deze na het zelf gebruikt te hebben. Is misschien iets duurder, maar kwaliteit is top. ** Deze stap kan je soms overlaten.
 13. vanbeverd

  Ford Fiesta Mk7.5

  @Thieske ja dat is inderdaad de besturing van de airride. @DTN1991 toch wel ja, beetje van verschoten. Voorheen was het hard doorat de schroefset altijd laag stond en op korte veren. Ga niet meer terug naar veren ?
 14. vanbeverd

  Ford Fiesta Mk7.5

  Kan nog lager haha, achterband is een 195/45, vooraan 185/35. Daarom dat ie vooraan vele beter oogt. Zal miss dit jaar nog wel veranderen. Toch wel @allesklusser, zeer feel drempels in Vlaams-Brabant hier. Daarom heb ik toch geopteerd voor een Airride systeem van Airlift.
 15. vanbeverd

  Ford Fiesta Mk7.5

  Hierbij laatste update Thx to @Philleuh voor tinypic, niet aan gedacht
×