Jump to content

Raymon04

Active users
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Raymon04

 1. Maakt het nog uit of je iemand mee neemt?
 2. Het adres van de Mac is Verzetslaan 2 in Purmerend
 3. Ik zie een pre-meet bij de Mac P'rend aankomen, geloof ik.
 4. Ik ben zelf niet echt op de hoogte van de technische specificaties, ik had het verhaal van de ST-bak in een ander topic gelezen dus ben hier gemakshalve gewoon vanuit gegaan.
 5. Zet mij er ook maar bij, vond het vorig jaar ook wel gezellig. Ik rijd een gele 6.5 S Ultimate Edition
 6. De hogere toerentallen hebben te maken met de versnellingsbak. In de 1.6 S en daarop gebaseerde uitvoeringen zit dezelfde bak als de 'dikke' ST. Volgens mij was dit om de S (sport) een wat sportiever gevoel en rijbeleving mee te geven. Ik moest er in het begin ook heel erg aan wennen, vooral op de snelweg. Wat verbruik betrefd kan ik er weinig zinnigs over vertellen. Ik heb teveel lol met de gele rakker om op het verbruik te letten.. De boardcomputer is volgens mij wel optimistisch over te rijden kilometers bij een volle tank haha. Over het algemeen heeft het verbruik te maken met je rij en schakelgedrag. Bandenspanning kan ook een factor zijn. Met het gebruik van de juiste motorolie of niet, heb ik geen ervaring al kan ik me wel voorstellen dat dit enige invloed kan hebben.
 7. Mooi geel is niet lelijk. Welkom bij de club.
 8. Ik hou het nog even 50/50 of ik die kant op ga. Het is inderdaad weer even een lekker stukje sturen.
 9. Raymon04

  Meetings

  Haha achja. Ik gedraag me eigenlijk prima in het verkeer maar zo'n lang stuk 100 blijven tuffen is ook zo saai. Je hebt altijd weer van die mensen die mensen met 0,5 km per uur verschil gaan inhalen en dat terwijl ze bij lange na geen 100 rijden. Waarschijnlijk hebben de men in blue me op een moment in het vizier gehad terwijl de Fezz even de benen strekte.
 10. Raymon04

  Meetings

  Ik heb wel zin maar het is voor mij ongeveer net zo ver rijden als Fu... Blijkbaar zijn de mannen in het blauw langs de A2 nogal fan van gele Fiestas aangezien ik 2 keer 'famail' kreeg na de meeting van Vuren haha.
 11. Welkom, eindelijk nog een gele uit de buurt. Volgens mij heb ik je ongeveer een maandje geleden zien rijden op de A7 bij Hoorn, komende uit de richting van Purmerend. Ik ging de andere kant op. Ik heb ook een gele Ultimate alleen zonder dambord op het dak.
 12. Ja inderdaad, m'n luiheid had weer eens de overhand en dat terwijl ik me nog had voor genomen om m'n Fiesta met het handje te wassen.
 13. Het is een orginele kleur, al zijn er maar 250 in die kleur gemaakt. Ik heb me op een meeting laten vertellen dat Ford de kleur maar eenmalig gebruikt heeft en dat de kleur ook niet meer gemaakt word. Zelf vind ik het een beetje vreemd dat je nu dan dus niet meer aan de kleur zou kunnen komen, volgens mij is het oude type Ka ook in een soortgelijk geel geleverd. Ik heb de Ultimate en een gele Ka nog niet naast elkaar gezien dus ik durf niet te zeggen of het hetzelfde geel is. Misschien is het via een autoschade bedrijf of spuiter te krijgen. Ik ben ook de sjaak want mijn bumpers zijn na een bezoekje aan de wasstraat compleet verkleurd/verbleekt.. Ik vermoed dat de bumpers om wat voor reden ook (slecht) zijn overgespoten in de tijd voor dat ik van mn feestje mocht gaan genieten. Ik ben bang dat ik aan een lakstiftje niet genoeg ga hebben om de boel weer op te knappen.
 14. Jawel, ik heb ook een gele. Hij is alleen daksticker-loos
 15. Welkom bij de club, altijd mooi om een nog orginele Ultimate te zien.
 16. Volgens mij is de enige 'leuk' uitgevoerde versie misschien nog de Futura... Ik ben niet zo'n kenner maar volgens mij is was die er ook in een lichter gemotoriseerde versie. De Sport is er alleen als 1.6 en die hebben andere bumpertjes, de Rally en Ultimate zijn daar weer 'aktie modellen' van. Ik kan alleen over de Ultinate spreken; half leder bekleding, sportstoelen... gewoon leuk en sportief.. De Ultinates zijn er alleen in het geel en zwart, de Rally alleen rood. Oorspronkelijk kwamen ze met een zwart wit geblokt dak maar bij sommige zijn deze stickers inmiddels verwijderd.
 17. Welkom, weer een Ultimate erbij.
 18. Het was weer een gezellig dagje, het begon lekker rustig maar later wel wat drukker. Beetje jammer dat de rust verstoord werd door de knallende crx en vr6 met halve uitlaat. Grappig om te zien dat de Ford rijders het gewoon rustig aan doen.
 19. Raymon04

  Zomer Meeting

  Jazeker, vanuit Volendam vertrek ik met het gele gevaarte.
 20. Raymon04

  Zomer Meeting

  Ik loop ook met het idee om die kant op te komen, ik vond het in Hillegom ook gezellig. Alleen wel verder rijden nu
 21. Mijn lijmpoging heeft niet echt geholpen dus ik heb maar een nieuwe strip gehaald.. tegenwoordig €33,70 bij de Ford dealer.
 22. Het is inderdaad de verticale strip. Ik wist al dat ie bovenin los zat dus ik heb van de week een tubetje lijm van bison in huis gehaald met het idee om een deze dagen die strip te plakken.. Morgen maar eens kijken of dat plakken nog lukt.
 23. Even een klein vraagje met betrekking tot de deurlijsten van de mk 6/6.5, heeft de Ford dealer deze op vooraad of moeten ze besteld worden? Bij mij wapperde er vanmorgen aan een zijden draadje, dus ik ben maar even gestopt om 'm uit die benarde situatie te bevrijden. Ik kon al zien dat ze 'm voor mijn tijd hadden vastgelijmd dus ik denk niet dat het nog een keer gaat lukken.
 24. Het was zeker een geslaagd dagje, goede sfeer. Voor mij was het voor het eerst dat ik bij zo'n meeting aanwezig was maar het is zeker voor herhaling vatbaar. Ik hoorde iets over een volgende meeting in Juli dus ik ga zeker kijken of ik daar bij kan zijn.
 25. Zonde van die S... beetje jammer ook van die stoelhoezen.
×
×
 • Create New...