Jump to content

Raymon04

Active users
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

About Raymon04

 • Birthday 24-09-1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Volendam
 • Interests
  Mijn naam is Raymon, geboren in 1983.<br />Ik luister graag muziek, denk aan Foo Fighters of Kings Of Leon. Ik speel gitaar en ik stap soms in de auto om zomaar een rondje te rijden.<br /><br />Mijn auto verleden:<br />Op m'n 19 begonnen met een '93 Toyota Corolla 1.6, deze weg gedaan omdat er groot onderhoud aan zat te komen.<br />Toen een nieuwe '07 Mitsubishi Colt CZ3 1.3 besteld en daar vrolijk mee rond gereden. Tot dat iemand het nodig vond om zonder te kijken de provinciale weg op te draaien terwijl ik daar aan kwam. <br /><br />Nu dus een '07 Ford Fiesta 1.6<br />Een gele 'S' Ultimate Edition zonder de daksticker.

Previous Fields

 • Voornaam
  Raymon 04/250
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Geel

Raymon04's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Maakt het nog uit of je iemand mee neemt?
 2. Het adres van de Mac is Verzetslaan 2 in Purmerend
 3. Ik zie een pre-meet bij de Mac P'rend aankomen, geloof ik.
 4. Ik ben zelf niet echt op de hoogte van de technische specificaties, ik had het verhaal van de ST-bak in een ander topic gelezen dus ben hier gemakshalve gewoon vanuit gegaan.
 5. Zet mij er ook maar bij, vond het vorig jaar ook wel gezellig. Ik rijd een gele 6.5 S Ultimate Edition
 6. De hogere toerentallen hebben te maken met de versnellingsbak. In de 1.6 S en daarop gebaseerde uitvoeringen zit dezelfde bak als de 'dikke' ST. Volgens mij was dit om de S (sport) een wat sportiever gevoel en rijbeleving mee te geven. Ik moest er in het begin ook heel erg aan wennen, vooral op de snelweg. Wat verbruik betrefd kan ik er weinig zinnigs over vertellen. Ik heb teveel lol met de gele rakker om op het verbruik te letten.. De boardcomputer is volgens mij wel optimistisch over te rijden kilometers bij een volle tank haha. Over het algemeen heeft het verbruik te maken met je rij en schakelgedrag. Bandenspanning kan ook een factor zijn. Met het gebruik van de juiste motorolie of niet, heb ik geen ervaring al kan ik me wel voorstellen dat dit enige invloed kan hebben.
 7. Mooi geel is niet lelijk. Welkom bij de club.
 8. Ik hou het nog even 50/50 of ik die kant op ga. Het is inderdaad weer even een lekker stukje sturen.
 9. Raymon04

  Meetings

  Haha achja. Ik gedraag me eigenlijk prima in het verkeer maar zo'n lang stuk 100 blijven tuffen is ook zo saai. Je hebt altijd weer van die mensen die mensen met 0,5 km per uur verschil gaan inhalen en dat terwijl ze bij lange na geen 100 rijden. Waarschijnlijk hebben de men in blue me op een moment in het vizier gehad terwijl de Fezz even de benen strekte.
 10. Raymon04

  Meetings

  Ik heb wel zin maar het is voor mij ongeveer net zo ver rijden als Fu... Blijkbaar zijn de mannen in het blauw langs de A2 nogal fan van gele Fiestas aangezien ik 2 keer 'famail' kreeg na de meeting van Vuren haha.
 11. Welkom, eindelijk nog een gele uit de buurt. Volgens mij heb ik je ongeveer een maandje geleden zien rijden op de A7 bij Hoorn, komende uit de richting van Purmerend. Ik ging de andere kant op. Ik heb ook een gele Ultimate alleen zonder dambord op het dak.
 12. Ja inderdaad, m'n luiheid had weer eens de overhand en dat terwijl ik me nog had voor genomen om m'n Fiesta met het handje te wassen.
 13. Het is een orginele kleur, al zijn er maar 250 in die kleur gemaakt. Ik heb me op een meeting laten vertellen dat Ford de kleur maar eenmalig gebruikt heeft en dat de kleur ook niet meer gemaakt word. Zelf vind ik het een beetje vreemd dat je nu dan dus niet meer aan de kleur zou kunnen komen, volgens mij is het oude type Ka ook in een soortgelijk geel geleverd. Ik heb de Ultimate en een gele Ka nog niet naast elkaar gezien dus ik durf niet te zeggen of het hetzelfde geel is. Misschien is het via een autoschade bedrijf of spuiter te krijgen. Ik ben ook de sjaak want mijn bumpers zijn na een bezoekje aan de wasstraat compleet verkleurd/verbleekt.. Ik vermoed dat de bumpers om wat voor reden ook (slecht) zijn overgespoten in de tijd voor dat ik van mn feestje mocht gaan genieten. Ik ben bang dat ik aan een lakstiftje niet genoeg ga hebben om de boel weer op te knappen.
 14. Jawel, ik heb ook een gele. Hij is alleen daksticker-loos
 15. Welkom bij de club, altijd mooi om een nog orginele Ultimate te zien.
×
×
 • Create New...