Jump to content

allesklusser

Active users
 • Posts

  3813
 • Joined

 • Last visited

Event Comments posted by allesklusser

 1. Gezien het bulletin wat vanavond leden van Het Kabinet presenteerden over maatregelen inzake het Coronavirus, kunnen we dan hieruit helaas concluderen dat het altijd zo leuke MEBU-feestje niet doorgaat?

 2. On 30-10-2018 at 21:54, VitroFiesta said:

  Afmeldingen zijn verwerkt, volgende keer beter.

  Ik heb gereserveerd voor 30 man, dus voor wie er nog mee wil kan dat. Maximaal nog 3 personen extra dus, daarna zitten we vol.

  Hoi Niels,

  Begrijp ik dat er eventueel nog twee personen mee kunnen voor het complete arrangement?

  Ik hoor het wel van je, gr Dick

 3. Verloopt niet zo duidelijk heb ik zo de indruk gelijk vorig jaar. Lijkt erop dat alles via de M Suikerberg website gecommuniceerd wordt en daar heb ik, uit principe, geen account. 

  Meer dan je best kun je niet doen Gerjan

 4. Mebu meeting

     75

  We waren met zijn vieren voor de puzzelrit en hebben ontzettende lol gehad ondanks de defecte airco.

  De Hoornbrug is altijd al een brug te ver geweest en wij zagen zelfs kans om in de Broekpolder te geraken.

  Maar alles was helemaal top, bedankt @Autobedrijf Mebu

  Volgend jaar sowieso weer.

 5. Wok meeting

     29
  20 minutes ago, VitroFiesta said:

  Reservering is gedaan, dus iedereen die tot nu toe op de lijst staat is zeker van een plek. Mocht je nog mee willen maar heb je nog niet opgegeven laat het dan even aan mij of Gerjan weten, want meestal kan er kan er in de reservering nog wel iets geschoven worden. Voor het bowlen komen de aantallen net niet helemaal lekker uit, (je hebt gebonden aan bepaalde aantallen per baan) dus daar heb ik sowieso en reservering voor 24 personen. We hebben er nu 19, dus daar kunnen in ieder geval nog 5 man bij. Extra personen voor het eten is meestal ook niet zo'n probleem, zolang het tenminste niet op de laatste dag wordt aangemeld. Maar we zijn afhankelijk van het restaurant, dus geen garantie.

  Hallo Niels,

  Als het beter uitkomt mag je mij voor het bowlen wel schrappen. Blijft toch wat last houden van mijn spieren dus ik zit er niet mee om niet mee te kunnen doen. Scheelt een hele baan als ik het goed begrijp.

 6. Vandaag betaald voor twee personen.

  Vind het jammer dat het animo aan de lage kant is. Om bij MEBU rond te kijken is echt de moeite waard en zij organiseren het met plezier op hun vrije zondag.

  Het kan nog tot 4 mei om je in te schrijven.

 7. Nog een klein vraagje ter verduidelijking over de prijs p.p.

  Voor Plusleden is het €17,50 p.p. Als een Pluslid andere personen meeneemt betalen die dan ook p.p. de Plusledenprijs of omdat ze als individu geen Plusleden zijn gewoon €20,=?

×
×
 • Create New...