Jump to content
Fiestaclub.nl

allesklusser

Fiestaclub +
 • Content Count

  3608
 • Joined

 • Last visited

About allesklusser

 • Rank
  Fiesta Master
 • Birthday 07-08-1949

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Westland

Previous Fields

 • Voornaam
  Dick
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

7214 profile views
 1. allesklusser

  Motor wissel

  Je hebt hier al eerder topics over geplaatst las ik met verwarring over het motortype SNJB en STJB. Volgens mij heeft de MK6 die je hebt een 1.25 SNJB motor die dezelfde PCM heeft als de 1.4 en 1.6 ofwel een SIM22 . (De 1.3 heeft een SIM21) De STJB wordt gebruikt in de MK7 en 7.5 zover ik het begrijp. Deze heeft een andere PCM en de bedrading voor ontsteking, sensoren etc zal beslist niet overeenkomen.
 2. allesklusser

  Knipperlicht fiesta mk5 werkt niet tot slecht.

  Klopt inderdaad dat de sproeimotorpomp elektrisch omgepoold wordt. Zo zou ie moeten werken:
 3. allesklusser

  dit keer een ford fiesta

  Welkom en je zult wel een MK7 hebben:
 4. allesklusser

  Knipperlicht fiesta mk5 werkt niet tot slecht.

  Die zijn zonder meer goed te noemen en heb daar al dikwijls iets besteld. Verzenden is wat trager en dat komt hoofdzakelijk door DHL Berlijn. Verder liggen de prijzen vaak gunstiger dan bij Autodoc. Je kunt ook nog makkelijk iets bijbestellen op het moment dat je bestelling nog niet de deur uit is. Een mailtje is dan voldoende, via PayPal bijbetalen en geregeld. Ze zijn ook goed bereikbaar en antwoorden netjes op tijd. Voor zover mijn ervaring. Nog even een tussendoortje: Bestel echter nooit wat bij ATP-Autoteile. Ze scoren hoog maar de communicatie is een regelrechte ramp. Als er iets fout gaat zijn ze telefonisch amper bereikbaar en op via mail blijft het stil. Verder zijn ze erg duur geworden op de koop toe. Zoek maar eens bij de 1 ster waardering gevallen via Trusted Shops.
 5. allesklusser

  Knipperlicht fiesta mk5 werkt niet tot slecht.

  De stuurkolom schakelaar moet compleet vervangen worden is en is niet moeilijk. Lastigste is om de twee schroeven waarmee de onderste helft van de afdekkap vastgezet is weer recht voor de gaten te krijgen na vervanging van de schakelaar. Je moet wel opletten dat je de juiste versie schakelaar bestelt want verschillen natuurlijk met de uitgevoerde opties. Erg duur zijn ze ook niet meer en hier een voorbeeld: https://www.autodoc.nl/ridex/8149243 Hier een met de functies die je zoekt lijkt mij i.v.m. achterruitsproeier en nog weer wat voordeliger: https://www.carondo.com/de/autoteile/elektrik/beleuchtungs-schalter/-relais/-steuergeraete/schalter/regler/lenkstockschalter:::6309720.html
 6. allesklusser

  Even voorstellen.....

  Welkom
 7. allesklusser

  Voorstelronde: Ford Fiesta Calypso MK3

  Dit is echt gaaf. Mijn zoon rijdt nog bijna dagelijks naar zijn werk op en neer met een Escort MK4. Gezien het kenteken hebben ze dezelfde respectabele leeftijd.
 8. allesklusser

  Effe voorstellen

  Welkom!
 9. Hallo Allemaal,

  We hebben onlangs een leuke fiesta mk5 uit 2008 met veel opties voor gekocht. Dit is naast onze Mondeo 2012 de tweede Ford op de oprit. Deze fiesta is echt een super fijn autootje en hoop hier wat extra kennis te kunnen opdoen voor onderhoud en reparaties. 

  Groet, Kootje 

 10. allesklusser

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Helemaal in harmonie met de Focus op de achtergrond. Maar is je airco al compleet werkend?
 11. Lijkt er dan toch op dat er iets met de stuurring aan de hand was en zo nu en dan sluiting tegen massa ontstond. Mijn gevoel zegt dat het over is nu.
 12. allesklusser

  Wok meeting afgelast

  Ben bang dat er ook geen andere keuze is dan deze helaas.
 13. allesklusser

  Even voorstellen, en zoek hulp😳

  Welkom en je hebt een MK6 in de kleur blauw.
 14. allesklusser

  Voorstellen: Lucas

  Welkom op het forum. (derde remlicht doet het niet?)
 15. allesklusser

  Even voorstellen

  Welkom hier.
×