Jump to content

allesklusser

Active users
 • Posts

  3813
 • Joined

 • Last visited

About allesklusser

 • Birthday 07-08-1949

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Westland

Previous Fields

 • Voornaam
  Dick
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

8419 profile views

allesklusser's Achievements

Fiesta Master

Fiesta Master (14/22)

 1. Bedankt voor je code Davy namens het "nieuwe lid" Mike. Jammer dat het allemaal zo moet gaan en van dit soort leden horen we meestal nooit meer iets. Begin me hier meer en meer aan te ergeren en heb al heel wat "figuren" in de deny list gezet omdat er geen bedankje af kan, laat staan dat ze zich ooit nog laten zien hier.
 2. Welkom op het forum met je leuke intro maar dit is niet de manier om jezelf even netjes voor te stellen.
 3. Welkom op het forum. Let evenwel op het maximale trekvermogen van de wagen. Dit is gekoppeld aan het kenteken, even natrekken voordat je verder gaat.
 4. Oh, dit kende ik nog niet dus. Mijn laatste pakketje werd trouwens na 1 juli alsnog zonder heffingen in de brievenbus gedaan.
 5. Als extra nog even een hele handige website voor je bijgevoegd: https://ford.7zap.com/nl/car/74/
 6. Welkom op het forum met deze toch redelijk zeldzame Fiesta en niet te vergeten een hele leuke voorstelronde. Mocht je nog behoefte hebben aan wat techinfo dan moet het maar even laten weten.
 7. Lijkt inderdaad op een gare boordspanning.
 8. Mooi Tim, ze houden zich prima dus. Jammer dat het grote Alifeest per morgen voorbij is voor kleine dingen zoals deze, met dankzegging aan de EU die ineens zo' n hekel hebben aan de Chinezen lijken te hebben, terwijl ze zelf toestaan dat zowat alles uit China hier geimporteerd wordt, waarbij het nog meevalt dat je er geen kinderen kunt bestellen. Ledjes per twee stuks drie euro, BTW 21% voor Nderland en voor PostNL, jawel, 4 euro afhandelingskosten. Ik heb iets besteld van ook 3 euro in begin juni en is al drie weken op het douanedepot voor inklaring. Het wordt pas 15 juli uitgeleverd zeggen ze, dus raadt eens, goed geraden. PostNL kan naar die 4 euro fluiten en ik naar mijn 3 euro dus.
 9. 80 PSI is ongeveer 5,5 Bar. Zou voor een airco dus wel kloppen ingeval deze denkfout.
 10. Ben wel benieuwd hoe je bij een MK6 via de computer de aircodruk uitleest. Doe je dat via de OBD-poort met FORScan? Heb ik iets gemist met die mogelijkheid?
 11. Ik zie twee topics van jou van anno domini 2004! Even geleden, vertel.
 12. Maakt je auto nog kans op de "starterspremie" of is het over, uit niet te vinden?
 13. Als de startmotor niet wil gaan draaien dan moet dat voor een goede autotechneut met een goede basis elektro achtergrond te vinden zijn. Leuk diagnose klusje eigenlijk wel. Achter het handschoenenkastje is startrelais R94 te vinden die weer het relais van de startmotor zelf aanstuurt. Zekering F14 moet ook heel zijn en de schakelaar van het contact / draaislot uiteraard.
×
×
 • Create New...