Jump to content
Fiestaclub.nl

allesklusser

Fiestaclub +
 • Content Count

  3443
 • Joined

 • Last visited

About allesklusser

 • Rank
  Fiesta Professional
 • Birthday 07-08-1949

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Westland

Previous Fields

 • Voornaam
  Dick
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

6864 profile views
 1. allesklusser

  Ecoboost motorolie kopen

  Dit verbaast me niet eens meer. Bestel alle onderdelen bij carondo die per definitie al goedkoper is dan autodoc met zijn dagelijkse procenten korting gehaspel.
 2. allesklusser

  Fiesta mk 4

  Welkom en hier te zien welk type jr hebt: Helaas, foto niet goed gegaan. Je kunt het de beste de foto op een externe site plaatsen zoals Imgur en dan de linkverwijzing met Ctrl-V in je topic plakken.
 3. allesklusser

  Update Fiesta MK 7.5

  Welkom en heel veel rijplezier. Foto is genomen bij "De Schaars" A12? Lijkt er erg op.
 4. allesklusser

  Fiesta mk7

  Welkom hier, genoeg te vinden hier.
 5. allesklusser

  Even voorstellen

  Welkom op het forum.
 6. Het zou deze pulsgever moeten zijn op de versnellingsbak toch?: https://ford.7zap.com/nl/car/81/no/3/1512/15099/65490/ Dit geval zet je toch op de plaats van de ouwe getrouwe mechanische kabel? De kant met de zeskante moer past toch in de versnellingsbak? Ze noemen het overal de krukassensor maar die ziet er net als de nokkenassensor heel anders uit. Krukas zou ook niet kunnen want dan geeft de snelheidsmeter makkelijk 200km/h aan, wel een idee eigenlijk😋
 7. Volgens mij heeft Kees een MK5. Je was toch al eens aan het sleutelen aan de kachelkraan? Lijkt het meest een kapotte sensor inderdaad voor zover ik het in de documenten kan nagaan. Natuurlijk kan je eerst even de bedrading nalopen, je hebt iets van een schema? Roep maar mocht het nodig zijn. Goedkoper dan deze sensor, FORD nr. 7151113 zie ik zo snel niet (ex verzendkosten): https://www.autodoc.nl/ridex/13641951
 8. Een onprettige traktatie dus van een voorganger?
 9. Dit is dus goed om te weten maar tegelijkertijd een aandachtspunt. Is dit algemeen bekend voor de MK7? Op zich wel erg kwalijk dat dit zo kan en mag lekken, kan eigenlijk niet.
 10. allesklusser

  Dashboard knippert weer MK6.5

  Op zich kan er aan een autozekering niet zo veel kapot behalve dan dat ie doorgebrand is of de pennen zwaar geoxideerd zijn. Valt de spanning weer uit als je wat aan de zekering heen en weer wrikt? Ik heb het gevoel dat het probleem zich weer zal openbaren.
 11. Wilde dit net gaan beantwoorden maar je bent niet de eerste die daar ingestonken is. Heb je een instructieboekje? Hier online: https://www.fordservicecontent.com/Ford_Content/vdirsnet/OwnerManual/Home/Content?bookCode=O9909&countryCode=NLD&languageCode=nl&marketCode=WD&viewTech=IE&chapterTitleSelected=G953325&subTitleSelected=G957639&topicHRef=G832431&div=f&variantid=1114&vFilteringEnabled=False&userMarket=NLD
 12. Er moet dan iets met de stuurkolom schakelaar aan de hand zijn. De achterwisser kun je met de hand aanzetten of als je de voorste wissers aanzet dan zal in de achteruitversnelling de achterwisser ook aangaan met intervallen.
 13. allesklusser

  Bnz Fiesta,ST Line Race Red

  I.p.v. de traditionele barbeque die gauw zou plaatsvinden toch even bij MEBU geweest. Mooi Willem en topspul van Eibach trouwens.
 14. Lijkt iets van boordspanning / accu dat de ABS in de war raakt heb ik zelf ooit ervaren, accu gaar. Vermogensverlies past weer niet in dit plaatje.
 15. allesklusser

  Forscan MK7

  Voor zover ik het weet is het standaard Engels voor buiten Rusland. De website is Engels en Rosski. Ook FORScan Lite voor de feun is alleen Engels.
×