Jump to content
Fiestaclub.nl

allesklusser

Fiestaclub +
 • Content Count

  3391
 • Joined

 • Last visited

About allesklusser

 • Rank
  Fiesta Professional
 • Birthday 07-08-1949

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Westland

Previous Fields

 • Voornaam
  Dick
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

6677 profile views
 1. allesklusser

  Herintroductie: MK8 ST-3

  Zo dan, ff een knopie doorgehakt en je leeft maar één keer tenslotte, Geld spielt keine Rolle. Proficiat.
 2. allesklusser

  MK7.5 ST Line

  Mocht je nog tijd over hebben...... Prachtig werk.
 3. allesklusser

  Voorstellen

  Heel fraai en welkom.
 4. allesklusser

  Aldorean

  Welkom en veel rijplezier met je aanwinst.
 5. allesklusser

  autosleutel bijmaken

  Ha Marc, Het zal toch niet zo zijn dat de sleutelbaard dusdanig vervormt is dat het klepslotje niet meer wil draaien en je geluk hebt dat de deuren en het contact het wel nog doen? Hier zeggen ze dat ze sleutels bijmaken maar vraag wel of ze de code kunnen aanpassen in je nieuwe sleutel(s) anders start en opent je wagen zo slecht: https://www.auto-sleutel.nl/autosleutel-bijmaken
 6. allesklusser

  brandstofklep MK6 defect

  De link doet het wel maar is ontzettend traag. Maar je hebt gelijk, de veerkracht is nihil bij het sluiten heb ik net even gekeken. Het slotje is een compleet geval wat in de kunststof ring ingeklemd is. Zo te zien is dat er wel uit te krijgen. Het slotje zelf is één geheel en niet uit elkaar te krijgen. Waarom ie dan niet draait begrijp ik niet eigenlijk. Maar als je het ding eruit weet te krijgen met wat geduld is dan de sloop een alternatief? Je zou dan dat slotje uit de sloopklep kunnen halen en in je eigen klep weer zetten. Mocht er iets afbreken dan is epoxylijm je vriend. Rest wel de sleutelkwestie.
 7. allesklusser

  brandstofklep MK6 defect

  Geen gouden tip maar wel dit: https://ford.7zap.com/en/car/54/no/0/1791/16470/71913/ Het gaat er blijkbaar om dat het een compleet onderdeel is wat vervangen moet worden en vandaar de dramavideo's die je ziet. Maar is dat draaislotje niet demonteerbaar denk je? Als dat wel zo is dan zou je op de sloop zo'n ding kunnen regelen en blijft wel de kwestie over welke sleutel gaat passen. Laatste geldt eigenlijk ook wanneer je een complete zou vervangen. Op de onderdelen website vermeldt men ook geen vervangende sleutel. Dit is wellicht de gouden tip: Voordeligste alternatief zou zijn als je een dop met sleutel zou kunnen plaatsen en het klepje voor de show zo laat zonder vergrendeling. Volgens mij blijft de klep wel dicht zonder het lipje, de veerkracht is voldoende lijkt me om hem dicht te houden. Die doppen zijn er met sleutel: https://www.autodoc.nl/auto-onderdelen/tankdop-74803/ford/fiesta/fiesta-v-jh-jd/16338-1-3 We horen het resultaat wel van je wat voor een ieder leerzaam is en succes.
 8. allesklusser

  even voostellen

  ? In het verkeerde topic terecht geraakt Ruben.
 9. allesklusser

  Hulp bij aankoop

  Dat ziet er goed uit, veel rijplezier toegewenst.
 10. allesklusser

  Nieuw lid - Vinnie

  Welkom op het forum.
 11. allesklusser

  Zelfbouwklok voor 1DIN hoog

  Nog in een hoekje van een doos een nieuw piepertje gevonden, voor zover klaar dus en hierbij met het bijgewerkte definitieve schema met LCD 16 x 2: Ga verder nog proberen of het haalbaar is om met een OLED-display iets te doen is op 1 DIN hoogte
 12. allesklusser

  Nieuwe Ford rijder

  Welkom en alvast succes met je plannen.
 13. allesklusser

  Aanhaal moment

  Volgens het bouwjaar moet je een MK5 hebben zoals ik al even op reageerde via de voorstelronde. Ervan uitgaande dat dat klopt moet volgens een Spaans document wat ik heb geldt voor de MK4, zal niets verschillen van de MK5, een aanhaalkoppel van 270Nm gebruikt worden.
 14. allesklusser

  martin

  Welkom op het forum. Geloof nooit dat het om een MK1 gaat maar hierbij de verduidelijking:
 15. allesklusser

  Voorstellen ST150

  Welkom en een leuke intro. Foto's op de Maasvlakte / A15 gemaakt?
×