Jump to content

JasperM

Active users
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About JasperM

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 04-05-1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arnhem

Previous Fields

 • Voornaam
  Jasper
 • Auto
  Anders
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Niet bekend
 1. Deze is ook mooi. http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=...383&asrc=st Alleen 1500 boven mijn budget, hahaha
 2. Ik kom rond de 10k uit inderdaad. 4k minder als driekwart jaar geleden, maar that's life. Nu op zoek naar een leuke ST, waarschijnlijk uit België omdat daar voor zover ik nu kan zien, vaker een al wat aangepaste te koop staat. En dat zou een hoop centjes schelen.
 3. Ik moet natuurlijk de MX-5 die ik nu heb als inruil nog verkopen, maar laat ik het zo zeggen; ik kom iets onder, of precies op mijn prijs die ik op marktplaats had de laatste tijd.
 4. En weer even updaten, de MX-5 is inmiddels verkocht! Nouja, ook weer niet helemaal, want ik heb hem deels met inruil van een andere MX-5 verkocht. Ik ga inmiddels wel een stuk serieuzer opzoek naar ST's, omdat deze MX-5 die ik nu heb zo verkocht is indien dat nodig blijkt. (Is een 10th anniversary special)
 5. Ik zie deze nu pas voorbij komen, maar stuk voor stuk zeer mooie platen! Uiteraard ook erg mooie auto;s, maar de foto's maken het net wat meer speciaal. Lekker nostalgische sfeer ook.
 6. Haha. thanks! Nou, je hebt het schoolvoorbeeld van een toffe ST, maar de bedoeling is dat ik uiteindelijk nog minimaal 3 tot 4 duizend euro in mijn zak houdt na mijn auto switch. @Geertg: Wij hebben, toen we daar aan het filmen waren, ook nog met bibberende knietjes gestaan toen twee grote pitbull achtige beesten luid blaffend en grommend met ontbloten tanden onze kant op kwamen gerend... Unieke plek maar wel 'heavy'! Hopelijk brengt mijn Mazda inderdaad 12.000 op, al is er zeker nog wat met de prijs mogelijk voor een liefhebber.
 7. Half jaar geleden 14k, dat leek toen een prima prijs door de hoge interesse... Maar uiteindelijk besloten hem toch maar niet te verkopen. Momenteel staat de vraagprijs op 12k en dat is nog best lastig. Er zit meer dan 18.000 euro in de auto, maar dat krijg je nooit terug natuurlijk. Je moet echt een liefhebber vinden die alle aanpassingen kan waarderen: http://link.marktplaats.nl/679050481 Er is zeker wel wat interesse, maar absoluut nog geen echte deals helaas.
 8. Klopt helemaal! Erg indrukwekkende plek. Vooral als om ~12:00uur ineens het café open gaat en er mensen uit huizen komen waarvan je verwacht dat er niemand meer woont... Echt indrukwekkend, we werden er allemaal stil van. Ik heb ook nog nooit zo lang gedaan over mijn kopje koffie daar. Thanks, ben ok erg benieuwd... Op een aantal punten zal de ST echt een verademing zijn, maar het vermogen van mijn MX-5 en de kick daarvan zal ik zeker gaan missen. Net als het open rijden, ik rijd echt altijd open. 's nachts, 3 graden, als het een beetje regent... Maakt me niks uit, heerlijk.
 9. Super gaaf... Ben zelf ook nogal een film-fan; MediaHunch.nl - EV Miata (Eigen bedrijf, haha) Dat is mijn huidige auto, al is hij in die anderhalf jaar sinds het filmpje nog wel iets verandert. Uiteraard niet elektrisch, maar 245pk en RWD. Begin mei nog met 2 vrienden (motorrijders) en ik met de MX-5 in 2 dagen tijd van Maastricht naar België naar Luxemburg en via de Eiffel weer terug. ZALIG! Kan niet wachten zo'n soortgelijke trip te maken in de toekomstige Fiesta ST.... En dan natuurlijk de ring mee te pakken... Toen hebben we alleen maar gekeken.
 10. Thanks, ik ook! Dankzij dit filmpje; Ben ik toch nog wel extra uit gaan kijken naar een mooie ST en bijbehorende tochten! (met andere clubleden!?)
 11. Leuk zo'n warm welkom! Ben benieuwd en @Mikf: Dat klinkt positief. In ieder geval een stuk makkelijker te rijden dan mijn losgeslagen Mazda, hihi. (Al is dat ook super, maar mij te eng op het circuit; het is zo'n beetje mijn spaarrekening op wielen, echter met een rente dik in de min. )
 12. Thanks! Inderdaad naar een mooie MK6. Staat ook een prachtige witte met blauwe strepen, volledig Miltek en K&N te koop. 'Iets' boven budget Wel mooi... Zodra mijn auto verkocht is wil ik shoppen tot de 7k tweedehands. Op die manier blijft er nog iets over om alvast de twee basis aanpassingen te doen. (K&N+flexi)
 13. Hallo forummers, Momenteel heb ik een totaal andere auto die helaas te koop staat. Het is een Mazda MX-5 uit 1998 met 250pk op 1000kg, op de achterwielen. Extreem veel aan gedaan, erg leuk allemaal, maar veel te bang dat het stuk gaat aangezien ik in de toekomst graag wat het circuit op zou willen gaan. Bovendien heb ik samen met een compagnon een eigen bedrijf in o.a. film en fotografie en moet daarom een praktische auto hebben. Waarom dan hier registeren? Nou, voor de Fiesta ST! Ik zit er heel erg sterk aan te denken om een tweedehands Fiesta ST aan te schaffen als mijn MX-5 weg is.
×
×
 • Create New...