Jump to content

Dylan-

Active users
 • Posts

  110
 • Joined

 • Last visited

About Dylan-

 • Birthday 25-11-1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fitness<br />kickboksen<br />Zwemmen<br />Electronica <br />Vrouwen<br />

Previous Fields

 • Voornaam
  Dylan
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

1470 profile views

Dylan-'s Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Hee bedankt voor de reacties, vreemd genoeg is de foutmelding opeens verdwenen... Ben geen expert maar zou het een vervuilde sensor kunnen zijn?
 2. Oke dankje ga het morgen meteen doen, zou ik nog wel kleine stukjes kunnen rijden?
 3. Woon en werk momenteel in de UK en heb mijn Ford Fiesta MK6 hier, nu wilde ik net naar de supermarkt echter blijft opeens het lampje motormanagement branden. Wat kan dit zijn en hoeveel zou een reparatie kosten? Kan ik tijdelijk nog kleine stukjes rijden? Waarschuwingslampen motor Als de motorstoringslamp blijft branden nadat u de motor hebt gestart, heeft het on-board diagnosesysteem (OBD) een storing in het emissieregelsysteem gedetecteerd. Lees de paragraaf over on-board diagnose (OBD) in het hoofdstuk over brandstof en tanken voor meer informatie over het repareren van uw auto. Als de lamp knippert, slaat de motor over, wat schade aan uw katalysator kan veroorzaken. Rijd rustig (vermijd snel optrekken en hard afremmen) en laat uw auto onmiddellijk repareren door een erkende dealer. WAARSCHUWING Als de motor bij hoge uitlaattemperaturen overslaat, kan er schade aan de katalysator, het brandstofsysteem, de vloerbedekking binnenin of andere delen van de auto ontstaan, wat brand kan veroorzaken. Neem contact op met Ford Assistance Laat uw auto zo snel mogelijk controleren. De motorstoringslamp gaat branden als u het contact eerst aanzet voor u de motor start, om het lampje te controleren en om te laten zien of de auto klaar is voor testen tijdens inspectie/onderhoud (I/M). Normaal gesproken blijft de motorstoringslamp aan tot u de motor start, waarna de lamp vanzelf dooft als er geen storingen of defecten zijn gevonden. Als de motorstoringslamp echter na 15 seconden acht maal knippert, dan is de auto niet klaar voor I/M-testen.
 4. Hallo, Ik wil graag mijn banden vervangen omdat de huidige om de haverklap lek gaan. Welk zouden jullie aanraden voor een MK6?
 5. Hallo, Een van mijn lampjes in de koplamp is kapot, wil het zelf vervangen. Ik zag in een filmpje dat je het volgende nodig hebt: H7 lamp torex 25 schroevendraaier Klopt dit en moet ik ook de andere kant vervangen?
 6. Hallo, Ik heb op het moment een pioneer radio, werkte altijd goed maar lijkt erop dat de aux het begeven heeft. Ben nu opzoek naar een goedkope radio met bluetooth. Alleen weet ik niet of ik een ISO poort of 12 pin port moet nemen.
 7. Zou ik de hele fan eruit moeten halen? Denk dat ik die koppeling met de servo motor eerst los moet maar heb geen idee hoe ik die losmaak. pick a number 1 6
 8. Heb hem gevonden kan ik WD-40 gewoon op de as spuiten?
 9. Dankje! Heb net deze video gevonden, lijkt erop dat ik die kap ook moet losmaken?
 10. Hallo, Had al wat rond gezocht hier op het forum maar heb geen oplossing kunnen vinden. Wanneer ik mijn ventilator aanzet hoor ik een piepend geluid, nu had ik gelezen dat dit mogelijk door de lager van de aanjager kan komen en dat WD-40 het probleem kan verhelpen. Maar hoe kom ik hier bij?
 11. Beste forumleden Toen ik vandaag onder mijn motorkap keek zag ik dat het koelvloeistof niveau super laag was onder minimum. Heb het net bijgevuld maar geen idee of dit een lekkage is. Het is circa 1 jaar geleden bijgevuld tijdens het vervangen van het reservoir. Wel is mij de laatste tijd opgevallen dat wanneer ik wegrij dat de er een ongewoon hoge pieptoon uit het motorcompartiment komt. Iemand enig idee wat dit kan zijn? Bijvoorbaat dank!
 12. Opnieuw laten keuren bij de kwikshit. En de heren hebben het volgende geconstateerd: Fusee hoes gescheurd en moet vervangen worden. Remverschil op een as te groot Parkeerrem werkt niet. Appart hoe garages met twee maten meten.
 13. Is het vervangen van remkabels zelf te doen? Heb de remschoenen vervangen, maar de kabels lijken ook niet echt veel te doen.
 14. Oke dankje allesklusser, Ik neem aan dat je dit bedoeld met het omhoogtrekken van de luchtfilter? Zit deze nog ergens bevestigd?
×
×
 • Create New...