Jump to content

Twinstar355

Active users
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

About Twinstar355

 • Birthday 24-06-1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hardenberg

Previous Fields

 • Voornaam
  Niels
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

956 profile views

Twinstar355's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Heb ze net even gecontroleerd, maar ze zitten allemaal netjes vast. Denkt toch dat de stuurbekrachtiging het langzaam aan het begeven is.
 2. Hoi allemaal, Ben weer terug van weggeweest. Inmiddels een 2019 Focus wagon ST-Line rijker, maar de fiesta is gebleven. Die is naar het vrouwtje gegaan. Nu merk ik het volgende; als ik rechtuit rij dan staat het stuur vast als er ca. 5 seconden het stuur niet meer heeft bewogen. Als ik dan een stuur input doe (welke een beetje extra kracht kost dan normaal) dan is alles weer normaal totdat het stuur weer ca. 5 seconden niet bewogen wordt. Heb Forscan er al aan gehangen, maar geen fout codes voor de PSCM. Heeft iemand een idee?
 3. Ja hoor je kan er gewoon een ledstrip op aansluiten. Dat heb ik al een paar jaar. Als je hem wil dimmen kan je er een potmeter tussen zetten.
 4. Waar woon je? Ik heb wel interesse.
 5. Twinstar355

  Verkocht

  Is hij nog beschikbaar?
 6. Rene, je hebt het bij het juiste eind. Vandaag het probleem voorgelegd bij ons op het werk en toen kwam de aap uit de mouw. Me baas heeft marterspray onder me motorkap gespoten toen ik op reis was voor het werk en me auto op het terrein van het bedrijf stond. Het probleem is de opgelost en gelukkig mankeert er dus niks aan me Fiesta. Bedankt voor het meedenken!!!
 7. Wie o wie kan mij hierbij helpen? Ik heb waarschijnlijk en steenmarter onder de motorkap gehad en hij heeft een beetje van de motorkap isolatie weggevreten. Alleen is er een stroperige en plakkerige goedje op de rechterhelft (vooraanzicht) van het motorcompartiment te vinden. Het goedje is geurloos maar plakt alsof het hars is. Ik kan niets bedenken waar dit vandaan zou kunnen komen. Het zit vanaf de fan tot tegen het achterschot van het compartiment, voornamelijk aan de kant van de accu. Het blok is op een paar connectors na helemaal schoon. Het koelvloeistof niveau staat nog steeds op max. Dus die kan het ook bijna niet zijn.
 8. Ik heb de mijne bij aanschaf van de auto er meteen afgehaald. Vond het geen gezicht, maar ja ieder zo z'n smaak en redenen voor het plaatsen van de climairs. Bij mij paste het erg mooi, zag geen beschadigingen aan de rubbers. Wel waren de ramen gekrast op de plek waar de climairs het raam raakte. Maar als het raam dicht zit zie je daar niks van gelukkig. Voor de gene die nog climairs willen hebben, ik heb nog een set liggen voor een 3 deurs mk7 in smoking black.
 9. Ik hebt de foto op pagina 9 gemist denk ik. Dit was het aanzicht wat ik zocht. Bedankt.
 10. Door het naar beneden te buigen zal eventueel water juist eerder het frame verlaten. Het plaatwerk naar binnen slaan zie ik niet echt zitten. Heb het ook overwogen, maar dit is makkelijker en geeft eigenlijk geen schade. Kitten is ook een optie, maar ik denk dat de hechting op het bodemplaatcoating niet optimaal is. Ik kan op die foto niet goed zien onder welke hoek de sensoren er in zitten. Ik heb namelijk een ST diffuser bij me broer geplaatst, maar de sensoren lijken te reageren op dat gespoten deel onder de sensoren. Zou dus graag willen zien hoe ze bij jou zitten om binnenkort dit probleem op te lossen. Het totaalplaatje van jou auto ziet er wel gaaf uit. Complimenten!
 11. Jur, Om die witte klikkers er goed in te krijgen moet je wat van de coating aan de binnenkant van het gat weg schrapen. dit dit zit er wat dik op langs de randen waardoor de klikker er niet goed in wil. Tevens zijn de gaten wat ondiep, dit is ter verhelpen door met een stevige schroevendraaier het plaatwerk wat naar buiten te buigen. Je hoeft het maar minimaal te verbuigen om hem er in te krijgen. PS. kan je mij een close-up foto sturen van de parkeersensoren in de diffuser?
 12. Ik heb alles gedaan volgens de prachtige beschrijving van forum lid Red. Zie: http://forum.fiestaclub.nl/index.php?showtopic=21567 Ik ben nog niks bijzonders tegen gekomen. Het is een kwestie van plug and play. Als je de diffuser vast geklikt hebt en de hoekstukken gemonteerd hebt kan je de diffuser en hoekstukken aan elkaar zetten met een bracelet door middel van treknagels.
 13. Nou idd want ik ben vanmiddag ook bezig geweest met een ST diffuser
 14. Die prijs kreeg ik ook voorgeschoteld. Ik zei nog tegen die kerel, ik wil een nieuwe sleutel geen nieuwe auto! Pure oplichting.
×
×
 • Create New...