Jump to content

Rene95

Active users
 • Posts

  248
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rene95

 1. Dankjewel voor de leuke reacties heren! Sowieso staat Ford Fair op de planning, net als de foto meeting. Schipperstop ben ik er misschien ook wel bij!
 2. Mocht ik welkom zijn met een Focus ST, dan doe ik graag mee!
 3. Ondanks dat een RS wel kriebelt, blijf ik denk ik bij m'n ST. Zoals ik in jouw topic al aangaf, mocht je de ST een keer willen zien om te kijken of je het wat vind sta ik daar altijd voor open!
 4. Kijk eens aan! Ik snap je punt, ondanks dat ik nu aardig wat kilometers maak ben ik blij dat ik voor de benzine gekozen heb. Mocht je vragen hebben, of een keer mijn ST in het echt willen bekijken en een stukje meerijden om te kijken of je een Focus ST wat vind sta ik daar altijd voor open.
 5. Voor diegene die het leuk vinden, een korte update over m'n ST. De kilometers gaan erg hard, inmiddels heb ik er al 8000 km bijgezet sinds dat hij in mijn bezit is. Brandstof verbruik valt mij alles behalve tegen, al moet je daar eigenlijk ook niet naar kijken als je zo'n auto koopt, er gaat tenslotte ook altijd V-Power of Ultimate in. Ik rij vaak rustig dus een verbruik van 8.0/100 km wil ik wel halen. Ondanks dat ik mijn oude Fiesta wel een beetje mis, rij ik iedere kilometer met een grote glimlach op m'n gezicht. Al reed ik pas in mijn oude Fiesta en toen was die glimlach nog groter. Zeker met deze kleur trekt de auto enorm veel bekijks, duimpjes krijgen is toch wel een van de leukere dingen, ook wil er wel eens een spontaan gesprek ontstaan met mensen als ze zien dat het mijn auto is. Aanpassingen heb ik niet echt geplant staan, de enige echte aanpassing die ik heb gemaakt zijn de zwarte velgen. In augustus staat FordFair weer op de planning, wie van hier gaat ook?
 6. Leuke auto! Die dorpel stickers zijn wel echt super tof!
 7. Ontzettend jammer dat je hem gaat verkopen Marco, ik hoop dat je er een liefhebber voor vind. Is een Focus ST TDCi niks voor je? Om het ST gevoel toch nog een beetje te behouden!
 8. Mooi project man, ziet er echt top uit! Toffe foto's trouwens van @dfreytas
 9. Ziet er goed uit man! De foto's ook overigens, wat voor gear heb je? Ik ben zelf ook groot afnemer van die shop. Is die grote velgen borstel een beetje fijn? Die kwast van Valet Pro heb ik al, al kan ik niet binnenin m'n velg komen.
 10. Hoi Ramon, Dankjewel! Ik heb zelf de A-stijl houder in laten bouwen bij de dealer, zelf durfde ik dat niet aan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er erg tevreden over was, ik heb een hekel aan vieze ruiten dus dan is zo'n zuignap vlek ook geen porum. Wat mijn betreft raadt ik hem zeker aan! Hoi Rob, Dankjewel! Ik had de 1.4, hier ging een afdekplaat overheen van de Volvo 1.6 & 1.8 motoren. Jou auto heeft de 1.0 Ecoboost, hier past deze kap dan ook niet overheen. Ik meen wel dat er voor de C-Max 1.0 een afdekkap is, deze zou dan ook moeten passen op jouw Fiesta. Ik zou dit voor de zekerheid even navragen bij de dealer.
 11. Inmiddels is die te vinden onder 'Mijn Focus'. Die zijn inderdaad gelikt ja! Enkel niet direct aan te sluiten op je huidige lichten toch? Dankjewel Dion! Daar heb ik zelf ook aan gedacht, wat ik precies ga doen op velgen gebied ben ik nog niet helemaal uit. Het lonkt ook om 19" RS velgen te kopen, of toch deze in de zomer blijven rijden en dan 17" Zetec S velgen voor in de winter. Lastig allemaal.
 12. Aha, duidelijk. Ik heb toch de overweging gemaakt omdat ik toch graag een wat grotere auto wilde dan de Fiesta. Ik moet zeggen dat het per maatschappij echt enorm scheelt wat je betaald aan verzekering, ik ben 21 dus een verzekering voor een Focus ST is wel aardig aan de prijs, maar daar valt mee te leven. Verbruik is nu zo'n beetje 8,5L/100km, waar ik met de Fiesta rond de 6,8L/100km zat. Heb je met het importeren alles over gelaten aan het Nederlandse autobedrijf? Of heb je zelf alles geregeld?
 13. Dankjewel Cees! Goed om te horen . Ik moet eerlijk bekennen dat ik er op dat moment niks aan heb gedaan en dat het verdween zodra de buiten temperatuur weer hoger werd. Ik heb er een lange tijd ook geen last van gehad, enkele weken terug had ik ineens met het dempen van het volume dat de radio overschoot van 538 naar Veronica, daarna heb ik er geen problemen meer mee gehad. Ik kan je dus helaas niet verder helpen, sorry. Dankjewel Harry! Jazeker, het topic is al aangemaakt. Ik zag dat jij ook een Focus hebt aangeschaft, leuk man! Hoe staat het ervoor met de Fiesta? Nog updates uitgevoerd?
 14. Even een dikke laag stof van dit topic afblazen, na 40.000 km in de Fiesta heb ik een Focus ST gekocht. De Fiesta is in goede handen en ik kan er dan ook nog gewoon in rijden als ik dat graag wil. Inmiddels staat de ST op Nederlands kenteken
 15. Tof ding zeg! Zelf heb ik ook nog een ST200 overwogen al ben ik toch voor een Focus ST gegaan. Hoe zit dat precies met importeren? Naar mijn weten moest een auto 6 maanden oud zijn en 8000 km (?) gereden hebben mocht import mogelijk zijn? Of geldt dit alleen als de BTW in het desbetreffende land wordt betaald en niet in Nederland?
 16. Rene95

  Nieuwjaarsmeeting 2016

  Wordt m'n eerste meeting, ben benieuwd! Tot morgen!
 17. Hahaha, we moeten wat voor een beetje peut.
 18. Leuk de foto's te zien Michel! Helaas stond ik al in de wintermodus :P. Ook nog even met Michel meegereden en dan blijkt maar weer wat een leuk kanon het is!
 19. Rene95

  Opmerkingen/vragen

  @The Crow, duidelijk! Datumnotatie staat nu goed. Evenals de aanmeld mogelijkheid voor de meetings. Mocht ik nog wat tegen komen dan horen jullie het.
 20. Heren, Goed om te zien dat het forum weer online is! De eerste indruk is goed! Stuk meer met zijn tijd mee. Keep up the good work! Uiteraard is het denk ik zo prettig dat als iemand een foutje vind, dat die hier gedeeld worden zodat we met z'n allen eraan kunnen werken. Ik zal dan gelijk maar de aftrap geven. De announchements staat op Amerikaanse datumnotatie, misschien handig om dit precies andersom te doen? Voor het gemak een screenshot: Tweede wat ik tegen kwam in het meeting gedeelte. Ik zou mij graag aanmelden voor de Nieuwjaarsmeeting, Maar waar? Ik kan wel zien wie er gaat en ook kan ik switchen tussen de 'maybe' en 'declined' button. Is hier een aanmeld link vergeten, of kijk ik eroverheen? Ook bij deze een screenshot: Tijdens het typen van dit topic viel mij het op dat er automatisch een witregel wordt gecreëerd als ik op 'enter' druk, persoonlijk vind ik dit erg onrustig. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben, dit alles met Windows 8.1 en de laatste versie van Google Chrome.
 21. Klinkt heel tof! Ik ga er ook over nadenken. Al denk ik dat ik via Calais ga als ik ga.
 22. Een donkerblauwe inleg in het S logo? Dat heb ik nog nooit gezien. Ziet er wel leuk uit in ieder geval!
 23. Ziet er goed uit! Welkom!
 24. Schijnt inderdaad niet te mogen nee, al moet ik zeggen dat ik nog geen problemen ermee heb gehad, ben er zelfs een keer mee door een politie controle gekomen zonder dat er iets van gezegd werd. @Rick, dit zijn stickertjes die je over het Europese vignet kan plakken die op de kentekenplaat zit. Normaal zijn die vignetten natuurlijk blauw, maar met dit stickertje maak je ze zwart.
 25. Mits ik niet hoef te werken kom ik ook! Eens moet maar de eerste keer zijn.
×
×
 • Create New...