Jump to content

mk5user

Active users
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mk5user

  1. Hi alle fiesta liefhebbers. Tijdens het installeren van mijn coole voet verlichting zag ik dat de stof aan de linker zijkant van de pedalen voetruimte erg beschadigd is. Je ziet echt het schuim er onder al. Ik heb tevergeefs online gezocht hoe dit te repareren is maar ik kreeg nul resultaten. Ik heb wat foto’s bijgevoegd van de te repareren zijkant. Iemand ideeen? 💡 💡 het is een fiesta mk 7.5 Alvast bedankt allen!!
  2. Ik heb me al voorgesteld maar ik kan nergens posten (zie maar 1 forum) en nergens op reageren? Iemand een idee? alvast bedankt!
  3. Hoi iedereen, Ik ben John, nieuw op dit forum. Heb een donkerblauwe mk5 uit 2000. 1.3, 44kw. en 60k op de teller . Hij accelereert niet erg snel, maar rijd echt geweldig en is in goede staat. Ben hier op dit forum om wat informatie te zoeken over aanpassingen op de mk5. wat ik er al aan gedaan heb: -Zijknippers oranje kapjes verwijderd en vervangen door transparant -lampen voor de oranje kap eraf gehaald en oranje philips lampje erin -achterruiten licht getint -standaard radio vervangen door Pioneer. -Speakers ben ik nog aan bezig.. de standaard voor is er in ieder geval uit en vervangen voor een Pioneer 3-way. Wat ik nog wil doen: -Ovale speakers in de hoedenplank -Op zoek naar mogelijkheden om hem iets sneller te laten optrekken
×
×
  • Create New...