Jump to content

satisfaction73

Active users
 • Posts

  104
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  satisfaction73
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

satisfaction73's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Kan je beter een huis kopen :) Een goede, bijvoorbeeld klassieker is niet echt goedkoop, dus voordat die meer waard gaat worden?
 2. Dacht ook ooit ergens gelezen te hebben dat een oranje st een optie zou zijn, staat momenteel een mooie uit 2016 te koop met slecht 12.000 km op de teller, bij een ford dealer. Heb zelf nog overwogen om mijn eigen st er op in te ruilen, maar ben er nog niet helemaal uit.
 3. Ik heb even dit topic doorgelezen, wat een drama met deze auto. Wat me alleen niet geheel duidelijk is, komt deze van een ford dealer? Zo ja, dan hebben ze je wel erg slecht geholpen om dit een beetje redelijk op te lossen. Ik denk dat ik persoonlijk toch eerst contact opgenomen zou hebben met ford nederland, en anders de rechtsbijstandverzekering eens zou raadplegen. Deze auto heeft je een vermogen gekost, waar je niets meer van terug ziet. Als die van mij was geweest, dan hadden ze hem maar terug moeten nemen, met een (kleine) afschrijving..
 4. nog ff over die cup velgen, past dat er beetje makkelijk op? wat voor maat was dit?
 5. bedankt voor de info, heb je de lampen er uit gehaald of zo gedaan? en dan de folie afsnijden/kippen, of eerst op maat gemaakt?
 6. ziet er weer goed uit allemaal, ik heb die folie in bestelling voor mijn st, hoe krijg je hem het mooiste erop?
 7. Dat grote scherm heeft de 208 gti ook, zal wel beetje bij deze tijd horen
 8. Het is even wennen, hij oogt wel mooi, maar ook wel wat gewoontjes. Binnenkant ziet er wel mooi uit zo te zien. De velgen vindt ik echt lelijk.
 9. ik heb zelf geen ervaring met rc, maar ik zit ook op een ander forum en daar hebben er al velen wat besteld daar.
 10. jij weet ook niet wat je wil hebben ik heb inmiddels het een en ander in huis, maandag kot het er allemaal op als het goed is.
 11. de bovenste vindt ik wat kleur betreft heet mooiste, zou beetje donkere velg nemen.
 12. Nog een vraag, bevalt je injen filter? ik had er een via ebay in bestelling, maar wad uitverkocht. kan nu weer opnieuw bestellen maar twijfel nu toch weer beetje om toch een itg te nemen. Komt goed uit de bus overal, maar ik vindt de injen mooier om te zien.
 13. Bedankt voor je info, ik woon (helaas) niet echt in de buurt,ik kom uit de Betuwe. nu eerst maar eens een filter scoren, die van Itg komen inderdaad goed uit de bus, maar ik vindt die van Injen wat mooier kijken. Maar goed, ik kijk verder nooit onder de kap het is de bedoeling de aangeschafte spullen te monteren als de winterbanden er weer onderuit gaan, dat zal wel ergens begin Maart zijn. En dan eventueel een chip.
 14. ik wil er ook met de tijd een chip bij, maar hink beetje op 2 gedachten, wil het graag, maar ben aan de andere kant toch steeds weer beetje bang dat het ten koste van het blokje gaat op de wat langere termijn. Merk je heel veel verschil in de 35 pk extra?
 15. Na wat speurwerk ben ik onderstaande tegen gekomen, ik wil dit eigenlijk gaan bestellen, dit past toch gewoon op een st uit 2013? of zie ik iets over het hoofd? hij lijkt me redelijk vriendelijk van prijs. http://www.ebay.de/itm/Injen-Short-ram-intake-system-Ford-Fiesta-S-T-1-6L-TURBO-/361830734445?hash=item543ecada6d:g:bWYAAOSwkEVXGeZ1
×
×
 • Create New...