Jump to content
Fiestaclub.nl

sylvia ypma

Active users
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

About sylvia ypma

 • Rank
  Fiesta Wannabee
 • Birthday 05-10-1957

Contact Methods

 • MSN
  gerardensylvia@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  weesp n.h.

Previous Fields

 • Voornaam
  gerard
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

1437 profile views
 1. een paar jaar hier weg geweest maar toch weer terug gekeerd met een Ford Fiesta van 2013

  Dit is een Fiesta gekocht bij Zeeuw en Zeeuw ford dealer in Woerden.

  Auto heeft 54.700 km gereden en ik heb de complete historie van de uit Duitsland geimporteerde auto.

  Ik ga ervan uit dat de kilometerstand klopt, deze dealer haalt veel auto,s uit Duitsland.

  Ik heb een half jaar garantie en de auto heeft een grote onderhoudsbeurt gehad en de distributie en waterpomp zijn vervangen.

   

 2. Sinds gisteren knippert er een lampje op mijn dashbord van een poppetje met een kussen in zijn buik.

  Ik neem aan dat dit van de airbags is?

  soms knippert het lampje een paar keer en soms blijft het constant branden.

  weet iemand wat voor storing dit is?

 3. sylvia ypma

  Mk 6

  ik zou nog even vertellen hoe het afgelopen was. ben met de fiesta naar a.dam geweest en daar zeer netjes geholpen. ze konden de storing heel makkelijk uitlezen en kwamen tot de conclusie dat er inwendige sluiting in de accu zat. er is een nieuwe accu ingezet en de oude accu hebben ze apart gezet met mijn naam er op. ik moest het eerst 2 weken uitproberen en als ik er weer last van kreeg moest ik hen bellen en kwamen ze me halen,waar ik ook stond in nederland . ben er gisteren weer geweest en ze bedankt voor de service,auto doet het perfect. Sylvia
 4. sylvia ypma

  Mk 6

  Ik ga deze week even bij de Ford garage in Amsterdam langs en zal deze plaatjes meenemen. Kijken wat zij er van vinden. bedankt voor jullie reactie,ik laat de afloop wel even weten.
 5. sylvia ypma

  Mk 6

  Ik heb de hele week geen last gehad.alleen woon-werk verkeer. gisteren naar Almere geweest en daar in de parkeergarage gezet.ong. 25km. na ong. 20 min. weer starten en hij deed het. toen weer terug en even tanken bij de tango,daarna starte hij weer niet,ook niet met reservesleutel. naar Ford garage gelopen,en monteur ging met me mee. toen starte hij wel weer,heel vreemd. toen ik vroeg of ze de storing misschien uit konden lezen,zei hij dat dat bij deze auto niet kon. wat kan ik nu het beste doen? als de motor warm is doet hij het niet,dan moet ik een kwartier wachten,heel vreemd.
 6. sylvia ypma

  Mk 6

  Volgens mij zit er niets in mijn sleutels. heb ook geen centrale deurvergrendeling. maar dat lampje op het dashbord wat aan en uit gaat tijdens het starten,is dat van de startonderbreker? als de auto koud is heb ik geen probleem,alleen wanneer ik er mee gereden heb. ik ga inderdaad maar eens proberen wat de andere sleutel doet.
 7. sylvia ypma

  Mk 6

  ik heb geen batterij in mijn sleutel.zijn gewone sleutels.
 8. sylvia ypma

  Mk 6

  ik heb een MK 6 en had van de week een heel raar probleem. auto had 8 dagen op Schiphol gestaan en starte meteen. ik rijd naar huis,ong. 25km en zet de motor af om de koffers er uit te halen. ik stap weer in en de motor draaide wel goed rond bij starten ,maar sloeg niet aan. paar keer geprobeerd maar lukte niet. auto op zijn plaats geduwd en gaan slapen.was om 03.00 uur in de nacht. volgende morgen stap ik in en hij starte meteen en hele week geen last gehad. tot vanmiddag na tanken weer starten en toen wilde hij weer niet aanslaan,en zag ik tijdens starten op dashbord het lampje met het slotje aan en uit gaan. na 3 keer starten deed hij het weer goed. weet iemand wat dit kan zijn? Sylvia.
 9. sylvia ypma

  Fiesta Ghia 1989 Gaat Weer De Weg Op

  omdat het vandaag zo mooi weer was heb ik alle bekleding er weer uitgehaald en de achterbank en de stoelen en alles een schoonmaakbeurt gegeven. ik heb meteen de binnenkant van de auto getectyleerd. ik heb in alle dubbele plaatdelen kleine gaatjes geboord en het vol gespoten met dunne tectyl. onder de auto heb ik kranten gelegd voor het lekken. morgen bij mooi weer ga ik de fiesta poetsen.dan moet hij er zeker weer een jaar tegen kunnen. ik krijg er steeds meer plezier in om deze auto zo lang mogelijk op de weg te houden. sylvia is helemaal gek van die auto.. ik zal wat foto,s posten morgen. groeten gerard .
 10. sylvia ypma

  Fiesta Ghia 1989 Gaat Weer De Weg Op

  Zoals jullie wel gelezen zullen hebben was de fiesta ghia van Sylvia afgekeurd omdat er een behoorlijk gat in de rechter binnenbalk zat. Na overleg via mail met Pim en Alex ben ik op een avond naar Alex in nieuw vennip gereden om zijn oordeel te horen over de staat van de auto. Alex heeft half vorig jaar een deel van het binnenscherm en de accubak vernieuwd. Toen Alex de auto bekeken had en zijn oordeel vormde,dacht ik einde fiesta. Het zou zeker rond de 500 euro kosten om de fiesta weer voor een jaar gekeurd te krijgen. Ik ben toen even gaan googelen en vond een afgestudeerde werktuigbouwkundige uit Amersfoort, die lassen als hobby heeft. Ik heb hem het probleem voorgelegd ,en foto,s van de auto door gemaild. Het probleem was dat hij geen eigen ruimte had waar hij de auto kon lassen. Door mijn werk als onderhoudsmonteur met een groot wagenpark,heb ik goede connecties bij een garage. Die vonden het geen probleem als ik de auto zelf leeg haalde en dat die jongen hem in dat bedrijf ging lassen. Ik heb alle bekleding eruit gehaald en de auto daar op een brug gezet. Toen de lasser kwam kon hij meteen aan de slag. Hij is er ruim 6 uur mee bezig geweest en heeft ook meteen andere plekken die er niet zo goed meer uitzagen uitgeslepen en nieuwe stukken ingelast. Toen hij klaar was met het laswerk belde hij mij om even te komen kijken of ik er tevreden over was. Hij had inmiddels de A.P.K. keurmeester het werk al laten zien en die was er zeer tevreden over. Ik was ook heel blij dat hij de hele bodemplaat nagelopen had en slechte stukken meteen vervangen had. Daarna heeft hij alles behandeld tegen roest en kon ik alle bekleding en stoelen weer monteren. Het was vrijdag jammer genoeg te laat om de auto nog af te melden bij de R.D.W. maar dat gaat maandag gebeuren en dan rijd mama ghia weer veilig door het land. Als iemand van hier een goede en betaalbare lasser zoekt beveel ik deze jongen ten zeerste aan. P.W.Lastechniek.website:www.lasklus.nl
 11. sylvia ypma

  Laswerk Mk2

  Alex heeft net gebeld.Gerard rijd met de fiesta morgenavond even naar hem toe dan bekijkt hij het even.
 12. sylvia ypma

  Laswerk Mk2

  pim zou contact opnemen met hem,maar ik wacht al een week,hoor niets dus probeer het nu maar met dit topic. ik wil niet te lang meer wachten,want ik rij nu ongekeurd rond.
 13. sylvia ypma

  Laswerk Mk2

  Moet ik hier nog een serieus antwoord op geven, of ben je niet bekend met de APK eisen ?? nee,hij moet echt goed gelast worden. het mag niet met staalplamuur of polyester.dan word hij niet goedgekeurd. dan moet hij maar naar de sloop of voor onderdelen weg.zou jammer zijn.
 14. sylvia ypma

  Laswerk Mk2

  hallo, is er iemand hier die voor mij een fiesta mk2 met wat laswerk weer op de weg kan houden? het hoeft niet voor niets,maar het mag ook geen vermogen kosten. ik woon in weesp, maar het mag ook verder weg zijn. er zit een gat in de binnendorpel net voor het achterwiel aan de rechterkant. daar is de fiesta op afgekeurd. wie wil mij helpen.??? ik wil graag nog wat langer genieten van mijn fiesta. Groeten Sylvia Ypma.
 15. sylvia ypma

  Een Jong Telg Erbij

  van harte gefeliciteerd met deze mooie jonge telg. ga maar vast sparen voor een fiesta,want voor je het weet is het zo groot. geniet er van. groeten van sylvia en gerard ypma
×