Jump to content

Colin47 mk7

Active users
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Colin
 • Auto
  Niet bekend
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Niet bekend

Colin47 mk7's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. zooo daar ben ik weer, van het zomer de voor bumper ge plasti dipt zoals op de foto hier boven. dit hielt het tot 2 weeken geleden vol en toen begon het af te bladeren dus er weer van af getrokken ondanks dat machtig mooi spul dat plasti dip. vanmorgen ALWEER de front splitter er af gereden... iemand die deze toevalig nog heeft liggen voor een mooie prijs?
 2. 600km??! hoeeee? hier is het meestal 400/450 op een tank...
 3. zo even wat stof afblazen... de auto is nog steeds in mn bezit haha:) in de tussen tijd is er weinig gebeurd alleen de deuren zijn geissoleerd en er zijn achter nieuwe boksn in gekomen (onder garantie) verder nog even mijn plan uitgewerkt met photoshop, jaja ik weet het ik ben geen natuur talent duss de grill door trekken en de koplampen tinten..
 4. Aantal foto's gemaakt vandaag URL=http://imageshack.us/photo/my-images/46/img2928ql.jpg/] als iemand nog opmerkingen heeft wat betreft het maken van foto's laat je ma hooren!
 5. nee de rondhaaksbergen haha, ik zit te kijken naar een bodemplaat voor onder de motor, en zit even te kijken om de deuren te dempen of iets waardoor de trilling van de boxen verminderd word.
 6. haha ik zou wel een zijkstraal zijn.. vandaag de ruiten schoongemaakt omdat er een soort van waas in zat, gewoon met w5 van de lidl en kranten papier weer perfecte schoone ramen zonder strepen!! dacht dat het kranten verhaal een fabeltje was maar het werkt dus echt! ik denk er overgins nog over na of ik hem wel echt weg doe.. wil je een soort zelfde auto met de opties die ik nu heb ben je al snel een pa duizend meer kwijt, of je gaat ver achteruit in prestaties..
 7. Ik heb het dak laten wrappen, ga overgins eerdaags maar eens terug vragen of dit hoort?? Trouwens een heele leuke auto de metal vooral op buitenaf wegen en kleine weggetjes tussen door, maar voor op de snelweg is het niet wat.. begin me steeds meer te ergeren aan kleine dingentjes die de auto mist of die gewoon niet helemaal goed zijn, op het begin was ik er echt super blij mee zo veel fijner en luxer en sneller dan me vorige auto (opel astra G) nu me vrienden allemaal een auto hebben die nog weer luxer en sneller is ben ik een beetje verwend geraakt.
 8. Totaal niet tevreden met de wrap! het dak zit vol met krasjes en als je van een bepaalde hoek kijkt zit er een waas in.. auto staat overgins te koop omdat ik echt een 6e versnelling mis.
 9. nou het spuiten laat ik nog even wachten. weet iemand mischien of er een skidplate of bodemplaat te koop is voor de fiesta? dag het gelezen te hebben hier ergens maar kan het niet terug vinden..
 10. Prijs opgaave aan de spuiter gevraagd voor de grill en de difusser in hoogglans zwart, ben benieuwd!
 11. dat was inderdaad een voorbeeld. maar ik laat hem zo binnenkort spuiten:)
 12. smd 13 staat inderdaar voor 13 lichtpunten.. nou me dak is mooi zwart spiegels ook (zal morgen ff een foto plaatsen. de volgende plannen zijn de diffuser zelf in gloss blake plasti dipp spuiten en ook de voor grill (of dit laten spuiten wat zeggen jullie?) dit idee,
 13. ik kom uit Haaksbergen en rij ook in eeen witte mk7 helemaal standaart de metal uitvoering, alleen met een zwart dak en spiegels
 14. hee, ik vroeg me af of dr nog fiesta rijders in omgeving twente waren. zo jaa post het dan even en mischien kunnen we dan een x meeten of iets in de richting
 15. Ja eerst gewassen en toen gepoestst haha:P Gister roode ledjes in het intereur geplaatst (voetruimte) en blauwe xenon in de koplampen als stadslicht maar dit vind ik te blauw, blauw sirine kleur is dit.. vanmiddag gaat de auto naar de wrapper eindelijks haha meteen maar even pilot 13smd dr bij halen iemand ervaring hiermee?
×
×
 • Create New...