Jump to content

Metal

Active users
 • Posts

  606
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Metal

 1. Metal

  Mistlampen

  Zover mijn kennis reikt moeten de leds boven het handschoenenkastje inderdaad door middel van de computer geactiveerd worden. Ik denk dat ik ook zo is met de mistlampen mits hier een aansluiting aanwezig voor is.
 2. Dat was een andere Haha. Je kan wel een blauwe Fiesta ST hebben gezien (die van mij )
 3. Gefeliciteerd met je aankoop! En welkom bij de club!
 4. Welkom mede ST rijder! Volgens heb heb ik jou wel is gespot een tijdje geleden in die buurt
 5. Aangezien je het hebt over een gat zagen? Heb je een ST?
 6. Weer een mede st rijder erbij Geniet ervan!
 7. Ik kom misschien even buurten als ik in de omgeving ben
 8. Is het schurende geluid alleen aanwezig in het eerste deel van de rit of constant?
 9. Het verschil is in positieve zin duidelijk merkbaar.
 10. Misschien wel misschien niet. Ik heb wel plannen die dag maar weet niet precies hoe het allemaal gaat lopen.
 11. Helemaal ontschoten... Ik denk dat deze foto wel genoeg zegt
 12. De MK7 en MK 7.5 zijn eigenlijk gewoon dezelfde auto's. Alleen motorisch is er een verschil en de MK7,5 is doorontwikkeld waardoor de auto wat meer slimme snufjes heeft die je op de MK7 misschien mist. Als je een mooie MK7 hebt zou ik weinig redenen hebben om er een in te ruilen voor een MK7.5.
 13. Bedoel je niet het industrieterrein bij de ravenswade in Nieuwegein? Het bovenstaande adres kan ik met Google Maps, tomtom ect. niet vinden.
 14. Metal

  Fiesta Mk7

  Nog een ST rijder:)!
 15. Inmiddels staat de Fiesta ST te trappelen bij de garage Ik zal voorlopig de komende tijd niets veranderen aan de ST dus daar komt ook voorlopig geen projecttopic voor.
 16. Nou snel haha... Bijna het dubbele van de verwachte levertijd...
 17. Inmiddels goed nieuws De auto is eerder dan verwacht aangekomen bij de dealer! Volgende week woensdag om 2 uur ga ik m'n ST in ontvangst nemen
 18. Eindelijk is het dan zover. Ik heb gehoord van de dealer dat mijn ST dan eindelijk gebouwd is en de 2e week van september waarschijnlijk aankomt bij de dealer Het duurt even maar dan heb je ook wat.
 19. Metal

  Meetings

  In 2016 gaat die in productie t/m 2021 en dan weer een nieuw model
 20. Inmiddels een mail van Ford Nederland gehad waarin wordt gezegd dat het komt door problemen met de levering van de bumpers in combinatie met de fabrieksvakantie. Juist... Verder een hoop mooi praat.
 21. Er staat nergens in het land een ST zoals ik hem wil. Ik heb al contact gehad met Ford Nederland en ik word morgen verder op de hoogte gesteld. Dus ik ben benieuwd. Ik ben benieuwd of ze een reden geven voor de lange tijd dat het nu al duurt.
 22. Kleine update over de ST. Inmiddels is het alweer 17 weken geleden dat ik de auto besteld heb en het gaat volgens de planning nog heel wat weken duren voordat ik de auto eindelijk in ontvangst kan nemen. Ik begin nu toch langzamerhand enorm geïrriteerd te raken aangezien ik totaal nog geen bouwdatum weet. Ook is het zwaar vervelend om te horen dat mensen hun ST later dan mij hebben besteld en er nu al plezier van mogen hebben... Dat worden toch echt even wat harde woorden binnenkort.
×
×
 • Create New...