Jump to content
Fiestaclub.nl

DannyRS

Active users
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

About DannyRS

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 09-10-1969

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hoofddorp
 • Interests
  Ford

Previous Fields

 • Voornaam
  Danny
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK4
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

1042 profile views
 1. DannyRS

  Meeting Nieuwegein 07-07-2013

  FSCN: Danny Jeroen
 2. DannyRS

  Bnz Fiesta,ST Line Race Red

  Dit vind ik erg mooi!!!
 3. DannyRS

  Mk4 1.4i 16v Rs *projectje*

  Nee niet echt voor erbij. Voorlopig wel even want er moet het één en ander aan die Sierra gebeuren. Dan gaat de Fiesta naar me zoon dat wordt dan ze eerste autootje als hij ze rijbewijs heeft.
 4. DannyRS

  Mk4 1.4i 16v Rs *projectje*

  Don dank je wel voor alle info man ik ga meteen even kijken van de week naar die lekkage. En van dat luchtfilter had ik al gehoord en heb idd gisteren me originele luchtfilter weer terug gezet. Moet alleen even iets op de boutjes van de deksel verzinnen want die zin allemaal dol. Moet zeggen dat me auto nu weer aardig rijdt alleen heb ik het idee dat hij heel erg zenuwachtig is op het gas. Gas los is meteen alsof je een anker uitgooit en klein beetje gas geven gaat heel schokkerig.
 5. DannyRS

  Bnz Fiesta,ST Line Race Red

  Netjes hoor Willem.
 6. DannyRS

  Mk4 1.4i 16v Rs *projectje*

  Agja ieder ze eigen smaak natuurlijk ik vond het zelf wel leuk staan en het rijdt verder prima dus. Gelukkig vind niet iedereen ze leuk anders hadden we allemaal dezelfde velgen gehad.
 7. DannyRS

  Mk4 1.4i 16v Rs *projectje*

  Dank je wel Jur ik heb dus precies gedaan wat jij nu zegt. Ik heb ook eehhh (bij een Sierra noemen we dat het stationairregelventiel) schoongemaakt en dat deed uiteindelijk wonderen want hij rijdt weer prima. Dus bedankt voor alle info!!!!
 8. DannyRS

  Mk4 1.4i 16v Rs *projectje*

  Dank je wel Maarten ga ik dat in iedergeval doen !!
 9. DannyRS

  Mk4 1.4i 16v Rs *projectje*

  Daar ben ik weer!!!! Inmiddels gevonden wat het geluid was aan de voorzijde dat was namelijk een kromme velg en een kapotte binnenste homokineet die stuk was. Ik heb er een andere as onder gegooit en nou rijdt hij weer als een treintje. Tot vandaag want toen ging hij ineens vreemd lopen?? Als de motor warm is gaat me stationair van hoog naar laag en als hij koud is loopt hij netjes. Nou denk ik zelf de luchtmassameter (of hoe dat ding ook heet) ik bedoel dat ding wat net na je luchtfilter zit met een stekker erin. Kan iemand mij daar een bevestiging van geven of is er iemand met een andere idee wat stuk zou kunnen zijn??? Bijvoorbaat dank voor alle info!!! Ow hij staat er tegenwoordig zo bij:
 10. DannyRS

  Fabrieksbezoek

  Even een qoute van één van onze leden omdat er dus bij ons ook bekend was dat je geen foto's mocht maken. Dit is zijn bericht daarop.
 11. DannyRS

  Fabrieksbezoek

  Klopt dat werd ons ook verteld maar daar aangekomen mocht het wel.
 12. DannyRS

  Fabrieksbezoek

  Yes !!
 13. DannyRS

  Fabrieksbezoek

  Sorry dat ik even stoor ik ga niet mee ofsow hoor want de FSCN is er pas geweest maar er viel me iets op in het openings bericht. Namelijk dat er geen foto's gemaakt mogen worden????? Ik kan je vertellen dat ik een apart photobucket account heb aangemaakt voor de foto's die wij er genomen hebben???? Ik zou dus nog even goed navragen of het wel of niet mag want wij mochten dus gewoon foto's maken. Er staat zoveel moois het zou echt zonde zijn als je daar geen foto van hebt. Voor de rest wens ik jullie allemaal een hele leuke dag daar maar geloof me dat gaan jullie hebben bij ons was alles heel goed en netjes geregeld. Ik zou zeggen doe ze de groeten van me hahahaha
 14. DannyRS

  Nieuwjaarsmeeting

 15. DannyRS

  Nieuwjaarsmeeting

  Te gek zeg wat een lijst!!!! Gezelligggggggggg!!!!!!!!!!!
×