Jump to content

pwaltman

Active users
 • Posts

  1667
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pwaltman

 1. Wegens verkoop van mijn Fiesta overbodig. Mooie set origineel Ford met Vredestein Snowtrac 5. Profielen tussen 6mm en 7mm. Maat is 185/60R15 Velgen verkeren in nieuwstaat. Let op, zonder tpms sensoren. Vraagprijs €300,- https://pasteboard.co/89ykb078H7OT.jpg
 2. Hier mag een slotje op. Zijn verkocht.
 3. Je vraag staat in het verkeerde gedeelte maar de druk kan in het hoge drukleiding makkelijk hoger oplopen dan 5 bar. Weet je zeker dat de 80 die je aangeeft in bar is en geen psi?? 80 psi zou wel kunnen want dat is bijna 6 bar en dan zou het goed moeten werken.
 4. Ik zeg de originele software er op zetten en eerst de garantie bij Ford gebruiken. Als ze gaan rijden met je auto voelen ze het gelijk dat ie meer vermogen heeft en krijg je op zeker gezeur. Daarna een goede tuner benaderen voor goede tuning.
 5. Lastig. De meeste nieuwe auto's hebben geen papier onderhoudsboekje meer en kun je alleen digitaal zien wat er is uitgevoerd. Door de agv wetgeving is alles wel meer afgeschermd en (vind ik) lastiger te achterhalen. Zelfs ik kan vanaf mijn werkplek bij de dealer niet meer in de onderhoudshistorie bij een andere dealer kijken. Los daarvan vind ik de discussie een beetje mosterd na de maaltijd. Als ik een auto koop zoek ik dit soort dingen eerst uit. Zeker als er géén boekje in de auto ligt.
 6. Datum 21/01/2021 ?? Heb je de juiste meegekregen?
 7. Revo is goed. Had ik ook op de Fiesta maar heb niet op het verbruik gelet. Ik vond het vooral erg goed én hard rijden.
 8. Ik denk wel dat het past maar de voorstoelen zijn wel verschillende qua rugleuning want die kan naar voren klappen.
 9. Dan is het moeilijk om te zeggen of de software een update nodig heeft. Dan zou je een afspraak moeten maken bij de Ford garage Het kan uiteraard ook andere oorzaken hebben maar de update zou ik eerst laten controleren. En ik zou (persoonlijk vind ik dat beter) op E5 rijden.
 10. Hoelang heb je de auto al in bezit? Misschien is het al uitgevoerd bij vorige eigenaar? Heb je klachten? Zoniet, niets aan doen 😁
 11. Je zou ook een open kitnaad kunnen hebben op de a-stijl. Daar heb ik al eens eerder over gelezen. Ergens ter hoogte van het bovenste deur scharnier en dan iets omhoog.
 12. Condensor vervangen is prima te doen als je een beetje kunt sleutelen. De installatie is al leeg dus dat scheelt. Zelf ff een behoorlijke condensor kopen, monteren en laten vullen/vacumeren.
×
×
 • Create New...