Jump to content

Metal_Jeroen

Active users
 • Posts

  285
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Metal_Jeroen

 1. Bijna vergeten... Moest effe kijken of ik niet hoefde te werken die dag, maar heb lekker vrij! Zet me maar neer voor 1 persoon, wok & bowl (en neem m'n dartpijltjes ook lekker mee )
 2. Ik ken het gevoel . Mooie wagen (spreek uit ervaring) Misschien nog een tip: het dak zwart wrappen, heb ik ook gedaan en ik vind het extra zwarte accent op een witte wagen supervet! Indicatie:
 3. Lang geleden sinds de laatste post... Maar geen nieuws is goed nieuws zullen we maar zeggen. Hij loopt nog steeds super lekker, tik al bijna de 70000 kilometer aan en heb tot op heden nog geen echte problemen gehad met de wagen. Alleen afgelopen maandag werd tijdens het rijden mijn derrière opeens warm. Ik dacht, zal de knop van de stoelverwarming wel weer aan hebben getikt met instappen, die uitgezet maar de stoel bleef warm. Kort gezegd is het eerste defect aan de Fiesta een kapotte stoelverwarming schakelaar (vrij onhandig in de zomer ). Nieuw schakelaartje is besteld, zo gefixed.
 4. Ik ben er niet bij, is me eigenlijk net iets te ver rijden
 5. Welkom, mede witte Metal rijder ! Het is een geweldige wagen kan ik je zeggen. Ik rij er nu 2,5 jaar en 55500 kilometer mee en hij verveelt geen enkel moment.
 6. Klopt niet helemaal, Mijn Metal weegt, in ieder geval op papier, 945kg. Daardoor val ik met een toch niet zo goedkope variant toch in de lagere belastingklasse... Betreffende de Red en Black, zou ik toch gaan voor de rode, vind ik in combinatie met de zwarte wielen een stuk mooier. En over de portieren ben ik het helemaal met BasSport eens, als ik meer deuren wil, ga ik waarschijnlijk over op een Focus. Ik heb ze tot nu toe nog niet nodig gehad, in de 2 en een half jaar dat ik m'n Fiesta rij, kan ik op 1 hand het aantal keren dat iemand bij mij achterin heeft gezeten tellen.
 7. De afgelopen 2 jaar ben ik erbij geweest, dit jaar ga ik het niet redden. Die dag wordt het 10-jarig bestaan van de dartvereniging waar ik op zit gevierd. Jammer maar helaas dus, volgend jaar beter!
 8. Precies, ik zit met hetzelfde...
 9. Lekker! Komt het gelukkig langzamerhand steeds dichterbij
 10. Jammer Marc, En een maatje groter dan? Focus 2 of 2,5 hebben TDCI-tjes ertussen zitten die ook pittig zijn...
 11. Welkom, Inderdaad een hele mooie starter! Veel plezier en veilige kilometers ermee!
 12. Daar zitten we snel aan als het zo doorgaat; +/- 450 kilometer per week komt erbij
 13. Weer een paar maanden verder. Geen bijzonderheden aan de auto te melden, hij rijdt nog steeds als een zonnetje. Alleen vandaag met tanken de volgende 'mijlpaal' bereikt: En zelf mag ik nu al 4 weken van mijn nieuwe baan genieten
 14. Ik moet me hierbij wegens ziekte ook helaas afmelden voor vanmiddag. Jammer, ik had graag de nieuwe ST's willen bewonderen.
 15. Daar sta ik ook op te wachten. Misschien wordt dat een drempel om ook mijn Metal in te ruilen voor een ST (Maar eerst een baan natuurlijk )
 16. Welkom! Een Metal is lekker hè, al is het maar part-time Succes met het vinden van je Hot Magenta!
 17. Weer eens een witte Metal erbij Welkom!
 18. Luxeprobleem: ARKO vs. Airco vs. Climate Control
 19. Ik ben benieuwd. Maar, of het nu de Metal of de ST wordt, je komt altijd met de goede auto
 20. Welkom! Er staat bij ons in het dorp ook een Fiesta met zo'n kleur. Ik moet zeggen dat ik het ook niet vind misstaan! Ik was ook al benieuwd naar de naam van de kleur
 21. Welkom mede Metal rijder! Mooie wagen heb je! Over het luchtfilter: een aantal leden hier hebben meen ik ook een J1 Automotive open air filter erin zitten. Deze zou ook erg goed moeten zijn. (ik heb er zelf geen, by the way)
×
×
 • Create New...