Jump to content
Fiestaclub.nl

marcus

Active users
 • Content Count

  1002
 • Joined

 • Last visited

About marcus

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 21-10-1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dinteloord
 • Interests
  natuurlijk Fiesta's en Ford,Muziek,Film,en Hondensport (africhting politiehonden)

Previous Fields

 • Voornaam
  Marco
 • Auto
  Ford Ka
 • Type
  MK1
 • Kleur
  Groen
 1. marcus

  Michel's Xr2i 16v Projectje

  Ik zie mijn oude 1.6 xr2i er nog tussen staan, de 1.8 xr2i is gesloopt door iemand hier van het forum. Maar hij staat nog wel geregistreerd bij het RDW ?
 2. Als het gewoon de origineel ford velgen zijn zullen ze passen. Alleen moet je de et waarde even controleren,als deze boven de 40 is zal het wel problemen geven zonder aanpassingen.
 3. marcus

  Steenslag

  Zoals Fuut Fuut zegt een soort airbrush,dit noemt men "chippen" . Dit op zich een "goedkope"methode. Bij chippen wordt er wat kleur in het steenslagputje gespoten,dit is vrijwel direct droog,daarna ontvet en gepoetst. Ook dit blijf je zien. Dit wordt meestal door autohandeleren gebruikt/gedaan omdat het goedkoper is dan spuiten. Dan kun je het beter zelf doen zoals Dexter zegt, eerts opvullen met lak (Kleur) en als het droog is met blanke lak en daarna poetsen en dit herhalen (alleen blanke lak) net zolang tot het dezelfde hoogte heeft als de originele lak.
 4. marcus

  Mk7 Spoiler Laten Spuiten.

  Vraag ook of dat je garantie krijg,meestal is een goedkope prijs zonder garantie.
 5. marcus

  Martein's Fezzta

  Als ik een tip mag geven, ik weet niet of je de spoiler op de achterklep schroef of lijm. Maar als je hem erop schroef maak dan een mal waarop de spoiler gepoten/gedroogd kan worden. Als je de spoiler los spuit (bv bevestigd op een spuitbok/trolley) zal deze toch enigzins doorzakken. En als je hem dan monteer "trek" je hem weer in de goede stand waardoor spanning onstaat waardoor de lak kan losbarsten. Bij lijmen zal dit probleem denk ik niet voordoen omdat er dan geen kracht op komt door het aanschroeven.
 6. marcus

  Ford Mondeo Velgen Op Fiesta Mk7

  Ik heb onlangs nog een velg (origineel lichtmetaal)van een Mk7 gerepareerd en naar de maten gekeken maar wat mijn opviel dat de ET waarde minder was dan 52 (Mk6/6,5),maar precies weten doe ik het niet meer maar ik dacht van 48:oops: (wordt ook al wat vergeetachtig)
 7. marcus

  European Ford Event 2010

  jeetje wat doe je met die auto???? 3 jaar in mijn bezit geweest en nooit problemen gehad (buiten het gewone onderhoud) Toen ik hem kocht heb ik er wel veel aan laten doen, en daarna gewoon zijn onderhoud. Toen ik hem verkocht aan een Ford monteur heb ik al mijn rekeningen erbij gegeven.
 8. marcus

  Formaat Speakers. Mk5

  Ik heb nog een set adapter ringen liggen,maar er zit nog wel een compo set aan(Infinity) pm me maar bij intresse
 9. marcus

  Thedude Goes Xr2i

  Welkom bij de Fiestaclub
 10. marcus

  De Zwartste Dag Uit Mijn Fiesta Leven....

  Ik lees het ook nu pas. Ook namens mij, balen en succes met het opknappen Chantal
 11. Zo moeilijk is de vraag toch niet? Ik vond die Pirelli's het lekkerste rijden,en volgens mij is dit een zachte band. Alleen het grote nadeel van deze band was dat hij veel herrie maakte. Dus ik zoek een vergelijkbare merkband die geen herrie maak, en die ook met regen voldoende grip heeft. Ik rij iedere dag 150 km (woon/werkverkeer) dit is voornamelijk op de snelweg , en ik rij niet hard gemiddeld 100/110 km/h
 12. Voor alle duidelijkheid , het is voor dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer. Ik zoek gewoon een goede veilige band. Of hij snel slijt of niet , duur of goedkoop is maak mij niet zoveel uit
 13. Ik heb nu Maxxis maar ik vind ze te hard, ik heb Bridgestone gehad en die hadden ongeveer het zelfde weggedrag. Als ze koud zijn (ongeveer de eerste 2 km) zijn ze bonkerig en minder grip bij nat weer. Ik heb ook Pirelli's gehad en deze hadden zeer goede grip alleen deze maakte enorm veel lawaai.Ik zoek dus ongeveer net zoiets als die Pirelli's alleen dan zonder lawaai
 14. Zoals de titel het al zegt, welke (merk) band heeft een zachte compound?
 15. marcus

  Martein's Fezzta

  Succes met de afhandeling. Zwaar klote als zoiets gebeurd.Ik heb een tijdje geleden ook zoiets meegemaakt. Toen lag het pakketje over de schutting,inhoud kapot natuurlijk. Koerier aangesproken en zijn reactie was: "Kapot? maar ik heb hem "zachtjes" over de schutting gegooid "!?
×