Jump to content

Nomad

Active users
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

About Nomad

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Previous Fields

 • Voornaam
  Nomad
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

612 profile views
 1. Ford Fiesta 2012 MK7 maakt een piepende geluid na een koude start. Merk dat na een grote beurt bij Profile Center. Voorheen had de auto het niet. Kan ook toeval zijn. Ik vermoed zelf dat het de V-snaar. Is bij deze type auto de V-snaar bij te stellen? Iemand enig idee?
 2. Tja ik heb ook interesse voor mijn achterruit.
 3. Kabel ziet eral wilt zeggen dat de draden vanuit de CC naar het stuur al aanwezig is. Er moet nog een interne draad aangesloten van het stuur naar de CC en Radio knopen. Wat je nodig hebt zijn: 1. CC knopjes 2. 1 interne draad aansluiting voor CC en radio knopen (niet los te koop) 3. V zilver vormige plaat waarop de CC en Radio knopen bevestigd worden en de boel laten activeren
 4. Probleem 1 ligt waarschijnlijk aan het bestandsysteem waarmee je je usb stick hebt geformatteerd. Ford kan alleen overweg met fat of varianten daarvan. Probleem 2 heb ik geen idee.
 5. Lederen en schadevrij voor 125 valt nog mee.
 6. Pardon, was nog vergeten. Die v vormige plaat waar de cc knoopjes komen te zitten heb je ook nodig. Die link van Harry boven is het stuur dat je nodig hebt.
 7. In principe heb je de cc knopjes en de interne draad aansluiting vanuit het stuur naar de cc en radio knopjes nodig. (De interne draad is niet los te koop bij Ford). Dus als je bovenstaande 2de hands los kan kopen is meer dan genoeg.
 8. Goede tip. Zeker een overweging waard.
 9. 2de hands is normaal. Gaat van uit dat hoe meer beschadiging(en) op het stuur hoe lager de prijs. Wat je kan doen is alleen de cc knopjes overzetten en cc laten activeren. Er zij hier enkele leden die dat kunnen doen voor een klein vergoeding of sommige ford dealer.
 10. Achterkant zit het zilevr v-vormige met de audioknopjes vast aan het stuur geschroefd. 3 schroeven loshalen en je kan het zilver v-vormig gedeelte eruit trekken. De audiodraad ligt onder de airbag. Waarchijnlijk moet je de airbag eerst losmaken. Misschien helpt dit link http://www.fordownersclub.com/forums/topic...ol-aftermarket/
 11. Net gecheckt. Ze zitten er. Deze http://nl.aliexpress.com/item/2PCS-T10-6-C...ttp_swift_null= blauw besteld.
 12. Ben zeer benieuwd naar je ervaring met jouw mk7,5 na tuning.
 13. Nope, voor zover ik weet is het zilveren v houdertje niet los te krijgen met cc knoopjes. Op Ebay is het aanbod op dit moment vrij schaars en de prijzen hoog. Misschien heb je beter bod met onderdelenlijn.nl.
 14. Dank je wel, Mike. Had dat over het hoofd gezien
 15. Hoi Bart, Zie dat de liter prijzen in je overzicht vrij laag zijn. Waar tank je ?
×
×
 • Create New...