Jump to content

Stevezes0

Active users
 • Posts

  216
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Steve
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zilver

Recent Profile Visitors

1680 profile views

Stevezes0's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Nou Bickel, Steve overdrijft niet, Ardeaauto, Koperstraat, Rotterdam, die vroeg €100 om mijn CC switch eventueel te vervangen. Als jij het voor €70 doet dan kom ik bij jou, toch?
 2. Wat voor nut heeft CC hier in kleinkikkerland, elk 100 meter moet je hem weer uitzetten omdat degene die voor jou rijdt gaat ipv inhalen, op zijn rem staan of hij haalt in met gebruik van CC. Trouwens CC bij een Fiesta is een waardeloos stuk techno, heb hier gelezen dat sommigen hebben geen gebruik van hun CC, mijn CC doet het sporadisch, waarom dat is weet ik ook niet maar ik verdomd het om Ford €100 (half uur arbeid) te geven om alleen maar te controleren, hier wordt gezegd dat de contacten moet ingesmeerd zijn, snap niet waarom Ford dat zelf niet weet en neemt dan maatregelen, of is het een kwestie van geld? En, ik durf het niet om zelf te doen, ben altijd bang dat ik iets kapot maakt, dan ben ik meer geld kwijt, en als pensionado kan ik niet elk keer €100 uitgeven voor klein onderhoud, wacht op een "good samaritan" die het aanbid (voor een biertje/kopje koffie) te maken, geloof dat ik lang kan wachten, toch?
 3. Tomskii, heb alles gedaan zoals jij dat schreef, USB in mijn auto en naar sync, die gaf aan dat er GEEN MEDIA FILES aanwezig waren, wat nu?
 4. Dank je wel voor je moeite, misschien de moeite waard om de gasklephuis eraf te halen en goed schoonmaken
 5. HARRY, HELP!!!! Zou het niet willen dat de airbag in mijn gezicht ontploft😯😉
 6. Vanuit Ford zeggen ze dat ik mijn accu moet los koppelen en weer aankoppelen zodat mijn CC een reboot krijgt, als dat het probleem niet oplost dan kan ik de contacten onder het CC schoonmaken in het geval van oxidatie, en licht invetten zodat het contact beter is. Ford was wel vergeten om te vertellen hoe ik erbij moet komen en wat ik moet losmaken om erbij te komen, iemand hier met een gedetailleerd manier van hoe ik het bovenste uit kan voeren??
 7. Bedankt voor het informatie over het Start/stop systeem jongens
 8. Deze CC is vanaf het fabriek origineel, auto is een Titanium model dus inclusief CC
 9. Bij mijn Ford Fiesta 1.0 Ecoboost uit 2014 happert mijn cruise control, vandaag terugrijdend uit Duitsland kon ik de CC nog niet eens aanzetten, vlakbij Rotterdam deed hij dat juist wel. Laatste tijd wil ik de CC gebruiken en soms kan je het niet aanzetten, als hij het doet dan wil hij soms uit zijn eigen uit gaan, of uit zijn eigen aangaan. Is er hier iemand die ook deze euvel meegemaakt heeft met zijn Fiesta?? Zoals ik al zei heb ik een Ecoboost, als ik uit de versnelling in neutral zet en stilstaat dan moet de motor uitvallen totdat ik gas geeft, heeft hij al een tijdje niet gedaan. Volgens Ford heeft het te maken met het de hoeveelheid stroom dat gebruikt wordt, hij moet een X aantal volt gebruiken om in aktie te komen!! Ik vraag mij af of dat waar is, wat denken de kenners hier??
 10. Bij mijn Ford Fiesta 1.0 Ecoboost uit 2014 happert mijn cruise control, vandaag terugrijdend uit Duitsland kon ik de CC nog niet eens aanzetten, vlakbij Rotterdam deed hij dat juist wel. Laatste tijd wil ik de CC gebruiken en soms kan je het niet aanzetten, als hij het doet dan wil hij soms uit zijn eigen uit gaan, of uit zijn eigen aangaan. Is er hier iemand die ook deze euvel meegemaakt heeft met zijn Fiesta?? Zoals ik al zei heb ik een Ecoboost, als ik uit de versnelling in neutral zet en stilstaat dan moet de motor uitvallen totdat ik gas geeft, heeft hij al een tijdje niet gedaan. Volgens Ford heeft het te maken met het de hoeveelheid stroom dat gebruikt wordt, hij moet een X aantal volt gebruiken om in aktie te komen!! Ik vraag mij af of dat waar is, wat denken de kenners hier??
 11. Het blijkt voor een leek niet zo eenvoudig te zijn, gewoon het stuurwielkap verwijderen is niet het enigste probleem, je moet schijnbaar de airbag ook losmaken, Ford noemt de airbag "omgaan met explosieven"
 12. Langs de Ford geweest hier in Rotjeknor, daar willen ze beide adapters voor audio en cruise control wisselen, ze hebben 30 minuten voor nodig en vragen €100. Ook zeiden ze misschien ligt het niet aan deze adapters en dan komt er een diagnostic test en die kost €75, waar zouden wij zijn zonder de dealers??
 13. ik heb precies hetzelfde probleem met mijn CC, hoe hebben ze dat gedaan? duurt het wel lang?kosten?
 14. heb mijn 1.0 EcoBoost uit 2014 bij Unlimited Tuning laten tunen, van 100pk naar 146pk, auto rijdt heeeeeeeerlijk en trekkracht in overvloed, blok rijdt soepeler nadat fabrieksinstellingen verwijderd zijn, als ik ooit weer een Fiesta koopt.........gelijk naar Unlimited Tuning
 15. Heb jij al de verlichte pookknop al erin gemonteerd? Ik las dat jij een van een Fiesta + rood verlichting? Heb jij dan geen "blauwe" verlichting? Als je blauwe hebt moet je volgens mij een knop uit een 5 versnellingsbak Ford Focus, toch.
×
×
 • Create New...