Jump to content
Fiestaclub.nl

Emil

Active users
 • Content Count

  1608
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Emil

 1. Ik heb een Fiesta 1.3. 8v uit 2001 en hiervan maakt het lager herrie. Nu ben ik niet geheel onhandig, zeg maar wat ik er eraf haal krijg ik er ook weer op dus dacht dat kan ik misschien zelf. Diverse youtube filmpje bekeken en nu blijft alleen de vraag over of ik bij deze auto het lager moet laten persen of niet? Persen kan ik natuurlijk niet zelf. Bedankt voor julle replies alvast!
 2. Emil

  Knipperlicht relais ford fiesta 2001 3 polig

  Dankje voor de info. Ik heb hem maar besteld hij doet nu bij tijd en wijlen niks meer namelijk
 3. Zoals de titel al zegt. Ik zoek een knipperlicht relais. Nieuw kosten ze 25 euro. Beetje bizar voor zo onderdeel. Dus wellicht heeft iemand van jullie er nog een liggen?
 4. Emil

  Knipperlicht relais ford fiesta 2001 3 polig

  9.95 verzendkosten zie ik net....
 5. Emil

  Knipperlicht relais ford fiesta 2001 3 polig

  Hey thanks! Ik kwam alleen exemplaren van 25 euro tegen.
 6. Ik had al een tijdje een wat zwaarder geluid maar van de week was het helemaal erg ineens. Net even de auto opgekrikt en zag meteen waar het extra mis was. Betreft een mk5 1.3 8v 5 deurs uit 2001. Ik heb een foto maar krijg hem niet geupload maar zie link onderaan. Omdat ik geen assteunen heb kon ik niet verder kijken, tenminste ik lig niet graag onder een auto die alleen op een lullig gamma krikje staat. Heeft iemand enig idee of dit gewoon los is of doorgeroest? 2e vraag. Is dit zelf een beetje te vervangen? Als iemand nog tips heeft waar ik dit uitlaat deel tegen een schappelijk bedrag kan kopen of wellicht heeft iemand dit onderdeel nog liggen dan hoor ik het graag. Het is het deel net na het spruitstuk en voor de tussendemper volgens mij. Zag ergens iets met een benaming: flexibel uitlaat deel. Bvd voor jullie replies!
 7. http://www.dumpnow.nl/img=ee88b97075 Toch gelukt, soort van?
 8. Ik heb ene Fiesta 1.3 8v uit 2001 deze heeft al een tijdje last van een haperend knipperlicht (ik stond op het punt om een nieuw relais te bestellen), daarnaast doet een deel van de verlichting van de aanjager het af en toe niet (meer niet dan wel overigens). Ik heb de auto laten voorkeuren en toen kwam men er ook mee terug dat alle mistlampen het niet deden, zij verdachten de schakelaars. Deze schakelaars branden allebei als je ze aanzet en de mislichten voor doen het ook gewoon (hebben het ook altijd gedaan). Nu kan het zijn en gezien bovenstaand begin ik dat te denken; dat ergens een slecht massapunt de oorzaak is. Wat denken jullie en waar moet ik mijn zoektocht starten m.a.w. waar zitten de massapunten verstopt die dit probleem zouden kunnen veroorzaken?
 9. Bedankt voor je replies! Een maatje van mij heeft voor mij even lampjes gehaald en erin gezet, kan ik nu even niet zelf. Knipperlicht achter was rot, fitting zat los van het lampje en het mistachterlicht was helemaal.wit uitgeslagen. Enige probleem wat nu overblijft is de knipperlichten alhoewel het probleem zich alleen nog 1x na het verwisselen van het knipperlicht heeft voorgedaan daarna niet meer. Is ook bij de apk keuring niet naar voren gekomen maar echt veilig is dit natuurlijk niet. Zit er bij een mk5 ook een schakelaar in de stuurkolom? Want ik geloof na jouw uitleg ook niet meer in een slechte massa dus of het relais, of in de handel aan het stuur of wellicht zijn er mee knipperlichten rot die een soort sluiting maken?
 10. Ik heb een mk5 als 2e auto. De auto op het plaatje is mijn oude ST die heeft hier nu een nieuw baasje en in de plaats daarvan hebben we een focus. Mijn huidige fiesta heeft trommels en de garage heeft mij gemeld dat het lager linksachter geluid maakt zelf heb ik tijdens het rijden nog niet gehoord. Maar zij draaien eraan als hij op de brug staat en dan hoor je dat ook beter natuurlijk. Volgens de geleerden hoeft deze lager niet geperst te worden maar zou fijn zijn als iemand dit ook hier kon bevestigen.
 11. Emil

  Fiesta ST MK6.5 04-TB-LS

  <br /> 2 dagen na aflevering. Als je het leuk vindt dan heb ik er nog meer. Stuur mij maar een PB met je mailadres dan stuur ik ze toe.
 12. Emil

  Fiesta ST MK6.5 04-TB-LS

  Leuk dat is mijn oude ST. Heb ik nieuw gekocht in 2006 en ingeruild in 2011 dus ik ben niet de vorige eigenaar, wel de eerste en ik was hier ook wel redelijk actief. Veel plezier ermee. Ik heb dat ding altijd als een kind behandeld zo zuinig was ik erop?
 13. Emil

  Black & Yellow Mk 7.5

  Mooi of niet mooi. Ik vind het altijd leuk als mensen enthousiast zijn over hun hobby en daar zoveel tijd en geld in steken. Ik vind het geheel erg mooi overigens!
 14. Ik heb sinds een maand bovengenoemde auto. Ik vind hem nogal "nagelen", kan dit een teken zijn dat ik de kleppen moet laten stellen? Moet dat uberhaupt bij dit blok? Alvast bedankt voor jullie hulp. Gr. Emil
 15. Emil

  Mk6.5 S Rally,

  Mooie radio, ben benieuwd hoe het eruit ziet als het gemonteerd is.
 16. Bedankt iedereen. Ik breng de auto binnenkort even weg hiervoor en wat andere punten waarop ik hem even wil laten controleren.
 17. OK, thanks. Is dit iets wat je het beste door de Ford dealer kunt laten doen, of kun je hier ook best voor terecht bij een universeel garagebedrijf?
 18. Hallo Dick, bedankt voor je reactie. ik ga dit niet zelf doen maar wat zou je moeten zien als je het kleppendeksel licht?
 19. Emil

  Weet Iemand Welk Merk Velg Dit Is

  Ik vind die tweede velg veel mooier. Gewoon die doen.
 20. Ik heb sinds een paar weken een MK5 voor erbij gekocht en bij deze auto zat maar een sleutel omdat de prijs scherp was en ik ervan uitging dat het bij laten maken niet schokkend qua hoeveelheid euro's zou zijn, heb ik daar niet zo'n punt van gemaakt. Nu bel ik de sleutelmaker hier in de buurt op en die verteld mij dat dit € 96 euro kost..... omdat er een transponder in de sleutel zit. Ik kan mij dit eigenlijk niet voorstellen. Volgens mij is een transponder alleen voor de startonderbreker en voor zover ik weet zit die niet op dit type toch? Het is een gewone ouderwetse ford sleutel zonder afstandbediening, wel met centrale vergrendeling.
 21. Kun je met deze handleiding zelf een sleutel programmeren?
 22. Leuke (eerste) auto! Veel plezier ermee.
 23. Bedankt iedereen. Ik heb zo een sleutel: http://www.priad-autosleutels.nl/winkel?pa...p;category_id=5 Schappelijk prijsje alleen jammer dat dan het programmeren door de dealer er nog bijkomt..... Verdere tips zijn nog steeds welkom.
×