Jump to content
Fiestaclub.nl

wllmzz

Active users
 • Content Count

  2309
 • Joined

 • Last visited

About wllmzz

 • Rank
  Fiesta Addict
 • Birthday 16-05-1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.willemfotografie.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Hengelo (O)

Previous Fields

 • Voornaam
  Willem
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Grijs
 1. wllmzz

  Tot Ziens St, Hello C30

  hahaha hoe komt iedereen daar bij? je bent de zoveeelste die dat zegt:D.. ik zit daar gewoon in mn rode capushontrui achter het stuur! mn broer zit er naast.. hij is de baankenner ten top, de ringnavigator zegmaar:D.. wel zo makkelijk
 2. wllmzz

  Tot Ziens St, Hello C30

  ja klopt!! ook meerdere foto's van.. geloof dat er ook een gifgroene nieuwe focus rs op de gpstrecke reed!! sick!! foto's komen eraan! RS-voorproefje! deze is nog door mn collega van autografie.nl gemaakt! errug cool vind ik! (@Bjorn.. uhhhh.. ja ik ga hier natuurlijk niet vertellen dat hij na 2 seconden na het maken van deze foto er al weer langs was:D)
 3. wllmzz

  Tot Ziens St, Hello C30

  gisteren moest het er dan toch van komen!! naar de ring ermee!! haha en gespot! Zal binnenkort meer foto's posten.. helaas wil de site nog niet echt de lulcht in.. wordt aan gewerkt: Hij kwam goed van de plek... koppel is grandioos.. geen gezwabber over de weg, maar keihard bochtje om! binnekort meer!
 4. wllmzz

  Bye Bye St

  jaaaa!! geweldig harry!! heb me gisteravond lang vermaakt met nieuwe testritten van diverse programmamakers op youtube, en dat geluidje!!! Ik ga echt op zoek naar een blowoffvalve van zon RS want dat is echt te bruut!! geweldige auto!!
 5. wllmzz

  Tot Ziens St, Hello C30

  haha ja ben nog bezig met de nieuwe site... als het zover is post ik wel ff wat! komen overigens ook onze oude ring-avonturen op te staan!
 6. wllmzz

  Nieuwe Aanwinst

  das een beste ringtool Dutch!! veel veilige kms!
 7. wllmzz

  Tot Ziens St, Hello C30

  ej dank allemaal!! leuke reacties!! ben er ook erg blij mee.. ik kan heel goed wennen aan de achterkant.. puur omdat het gewoon "ff anders" is. Als ik weer updates hebt zal ik het wel even posten hier! @kyanite: ja.. en daarom gaan mensen wel van de linker baan af:D lol @soundraiser.. bravo @redfiesta.. als je weer op de ring bent moet je me nu herkennen!! (was er dit weekend nog.. baan dicht, logisch ivm ijs op de baan, maar de eifel zag er weer prachtig uit. binnenkort fotos!)
 8. wllmzz

  Tot Ziens St, Hello C30

  Zoals sommigen van jullie via het wist-je-dat-topic al meekregen heb ik de overstap gemaakt. De ST is geruild op een C30. Ook uit bedrijfstechnische redenen was de stap van Ford naar Volvo makkelijk(er) gemaakt. Als ik een ST zie doe ik nog altijd het duimpje omhoog! en zal zo nu en dan nog wel wat avonturen hier lezen.. wie weet laat ik mn nieuwe neus wel ff kieke op de meern 19 April... Maar dan.. de foto's! Omdat ik aankomend weekend bij de Nürburgring ben, en de week erop ook afwezig ben ben ik toch even wezen kijken op een locatie om in de toekomst eens een shoot te doen (wel of niet met een C30)... Nu issie nog enigzins schoon.. en vooral van binnen! preview: voor meer foto's zie: HIER!! ps. het is echt een genot om in te rijden!!
 9. wllmzz

  Fotografiecontest #15

  33. Vant weekend weer op de ring geweest.. klein herfstig voorproefje! 34 en hetmooie contrast met de gt3 rs: /ben op werk, zal binnekort meer uitleg geven (nieuwe apparatuur!! jippiee! etc etc...)
 10. wllmzz

  Voorruit Vervangen.

  geen no-claim terugval.. heb nog geen schade gehad verder dit jaar... althans.. niet opgegeven :-$
 11. wllmzz

  Voorruit Vervangen.

  bedankt voor iedereen reactie.. dan klopt nhet dus wel gewoon! haha, vond het gewoon opmerkelijk dus ik dacht; ff checken.. VAG is inderdaad helemaal duur... maargoed.. das bekend:D Ik ben all -risk verzekerd en het gaat me dus maar ca. 135 euro kosten..
 12. wllmzz

  Voorruit Vervangen.

  dank voor je reactie chant.. vind het gewoon wat veel.. misshcien hebben ze er wel meer tijd ingestoken omdat het in eerste instantie een verkeerde ruit is dat ze hadden besteld, maar daar ga ik natuurlijk niet voor betalen;).. vandaardat ik het even peil hieren daar... Als iedereen de prijs extreem hoog vind (als in..tweekeer zoveel als normaal) dan ga ik even een belletje plegen met Ford.
 13. beste fiestamensen!! Tijdens een tripje naar Duitsland (haha jup.. weer de ring) heb ik op de snelweg een steentje opm mn ruit gehad welke na verloop van tijd een barst werd en na 2 uur ongeveer 40 cm was ingescheurd.. kortom.. vervangen. Ik naar Ford... ja.. ruit is stuk moet owrden vervangen.. is goed wij bestellen de ruit, breng hem vrijdag maar.. prima.. ik vrijadg 8 uur de auto afgeleverd.. om 11 uur ging de telefoon.. "Sorry meneer we hebben de verkeerde ruit besteld..Je hebt WEL een regensensor maar GEEN voorruitverwarming, een combinatie die voor ons niet voor de hand liggend is ... Hebben inmiddels de goede ruit besteld.. volgende week vrijdag zien we graag de fiesta weer terug." Prima.. ik er weer heen.. ruit netjes vervangen.. en de kosten zouden voor de verzekering gaan die zij onderling gaan regelen.. Nu krijg ik, ter info, wel even een factuur van dit verhaal: Ruit vervangen incl btw. meer dan 750.- !!?? Hebben ze nu werkelijk allebei de ruiten in rekening gebracht of zijn die ruiten van een ford echt zo $*$%&^duur!
 14. wllmzz

  Locaties Voor De Rallysprint A'dam

  thx Vitro, ik ken het... vrij gefrustreerd dat die info ECHT pas zondag ochtend vrij komt? hopelijk horen we nog iets van Chanty ivm haar overleg met die man "die er verstand van heeft" ik schrijf iig jou puntjes op en neem de navigatie me!! (als tukker zijn dat soort plekken behoorlijk "onbekend terrein" lol)
 15. wllmzz

  Ford Ka 1.4 Turbo Stelt Zich Voor

  zo... lelijk ... sorry voor mn eerlijkheid; te smal, te hoog, te grote smalle wielen, te grote grill voor... nope niet mijn ding
×