Jump to content

Underdogg

Active users
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Edwin
 • Auto
  Niet bekend
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Niet bekend

Recent Profile Visitors

773 profile views

Underdogg's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Ik snap wat je bedoelt echter merk ik dat zonder de xenon verlichting aan het signaal wel iets beter is maar nog steeds niet super. En volgens mij als ik de antenne kabel loskoppel heb ik bijna helemaal geen bereik meer maar dat zou ik dan nog weer moeten testen.
 2. Euhm ophalen wordt een beetje lastig aangezien ik in het hoge noorden woon. En ik heb een mk7 dus weet niet of dat past…? ik weet ook niet of dit natuurlijk het probleem is.
 3. ik ben hier helaas nog niet weer verder mee gekomen. bij de dealer wordt er een aardige prijs gevraagd voor het vervangen van de antenne. Aangezien ik niet weet of het daar echt aan ligt zou ik wat anders willen proberen om in elk geval zeker ervan te zijn dat het daaraan ligt. zou ik dit kunnen proberen? https://www.winparts.nl/interieur-bekleding/antennes-universeel/c146/radio-binnenraam-antenne-met-fakra-connector/p458418.html?a=t4u/0/0/146/458418&utm_content=16356-E54B8471-07CA-42B4-99D9-757791CBF5F6&gclid=CjwKCAjw6dmSBhBkEiwA_W-EoPPup1KkLRhuMh9h9EWOSjDGfqnm4FjROEgomSta-ASDCkB5W-BBpxoCNK8QAvD_BwE#specificaties en heb ik dan de juiste aansluiting. Gewoon puur om te kijken of dit qua ontvangst een verbetering bied.
 4. Is dit ook zelf te doen? Of kan ik eerst iets van een universele kabel met antenne testen om te kijken of het dan beter wordt?
 5. Ik heb erg slecht ontvangst in onze fiesta. Ik heb xenon geplaatst maar zelfs als deze uit staan is het niet super goed( wel beter als met xenon aan) heb ook al ferietkernen geprobeerd. Dit hielp wel iets maar nog steeds niet goed. Gister de radio los gehad omdat ik hoopte dat er misschien iets met de antenne kabel niet goed zat maar ook dit was niet het geval. Zijn er meer mensen die dit probleem hebben gehad of heeft iemand nog een tip wat ik nog kan proberen?
 6. Heren bedankt voor jullie reactie. Het gaat inderdaad om een mk7. Ik ben zelf nog wel een beetje handig maar twijfel wel of dit mijzelf gaat lukken.
 7. Vraagje. volgende de garage zit er speling op de fan van de radiator. Ze gaven aan dat met dit weer de fan nog niet zo vaak zal aanslaan maar straks als de zomer komt wel. De speling zou ervoor kunnen zorgen dat de fan kapot gaat en dan dus de radiator ook stuk gaat. Ik schrok echter alleen van de prijs wat dit zou moeten kosten. Mijn vraag is daarom kan dit inderdaad kwaad en is dit een klusje om zelf te doen?
 8. ik heb gewoon deze van autobeam toegestuurd gekregen. https://autobeam.co.uk/products/ferrite-coil-clip?_pos=1&_sid=956c65f86&_ss=r alleen deze passen niet strak om de kabel. ik kan ze nog heen en weer schuiven. ik weet niet of dat nog iets uit maakt?
 9. Ik heb een raar probleem. Vanwege de goede ervaringen hier op het forum met led lampen van autobeam, had ik besloten om ook een setje te kopen voor onze fiesta mk7. Echter bij het plaatsen van de led lampen krijg ik storing op de radio. Ik heb toen van die feriet kernen besteld bij autobeam maar heeft het probleem niet verholpen. ( wat wel gek is dat ze niet klem om de kabels passen van de led lampen. Ze kunnen nog schuiven.) Daarna ben ik wat aan het testen geweest, en nu blijkt dat de radio alleen stoort op het moment dat ik de led lamp in de bijrijders kan erin doe. Doe ik alleen de bestuurders kant erin, heb ik goed ontvangst. Uiteraard heb ik de led lampen omgewisseld maar het probleem blijft alleen optreden als ik een led lamp in de bijrijders kan erin doe. Ook had ik nog een andere setje led lampen van ebay. Deze geven geen verstoring op de radio maar passen helaas niet in de units. Iemand hier ook ervaring mee gehad of eventueel een idee wat dit kan zijn?
 10. Heb ik geprobeerd echter blijft dat niet goed zitten aan het tapijt. Verder blijft het ook lastig omdat het in een bolling loopt waardoor je het ook niet echt goed krijgt.
 11. ik heb een probleem met de koppelingspedaal. Als ik de koppeling indruk blijft deze soms hangen. Het lijkt erop dat deze blijft hangen achter de vloerbedekking. Heeft iemand dit al eerder meegemaakt en heeft iemand hier een goede oplossing voor? Ik zat zelf te denken aan een langere mat eronder te leggen maar denk dat deze dan ook weer achter/tussen het pedaal kan komen.
 12. Ik had idd gezien dat ze op autobeam een set aanbieden van led lampen inclusief de adapter en rubber caps. Maar ik wist niet dat je ze ook los kunt bestellen. Bedankt voor de info. Ga ik dit ook even bij autobeam bestellen.
 13. Bij mij ziet het er toch anders uit. ik moet de lamp een kwart slag draaien voor ik hem eruit kan halen.
×
×
 • Create New...