Jump to content
Fiestaclub.nl

Underdogg

Active users
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

About Underdogg

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Edwin
 • Auto
  Niet bekend
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Niet bekend

Recent Profile Visitors

668 profile views
 1. Underdogg

  speling fan van radiator

  Heren bedankt voor jullie reactie. Het gaat inderdaad om een mk7. Ik ben zelf nog wel een beetje handig maar twijfel wel of dit mijzelf gaat lukken.
 2. Vraagje. volgende de garage zit er speling op de fan van de radiator. Ze gaven aan dat met dit weer de fan nog niet zo vaak zal aanslaan maar straks als de zomer komt wel. De speling zou ervoor kunnen zorgen dat de fan kapot gaat en dan dus de radiator ook stuk gaat. Ik schrok echter alleen van de prijs wat dit zou moeten kosten. Mijn vraag is daarom kan dit inderdaad kwaad en is dit een klusje om zelf te doen?
 3. Underdogg

  probleem led lampen autobeam

  Dat heb ik eerlijk gezegd niet getest.
 4. Underdogg

  probleem led lampen autobeam

  ik heb gewoon deze van autobeam toegestuurd gekregen. https://autobeam.co.uk/products/ferrite-coil-clip?_pos=1&_sid=956c65f86&_ss=r alleen deze passen niet strak om de kabel. ik kan ze nog heen en weer schuiven. ik weet niet of dat nog iets uit maakt?
 5. Ik heb een raar probleem. Vanwege de goede ervaringen hier op het forum met led lampen van autobeam, had ik besloten om ook een setje te kopen voor onze fiesta mk7. Echter bij het plaatsen van de led lampen krijg ik storing op de radio. Ik heb toen van die feriet kernen besteld bij autobeam maar heeft het probleem niet verholpen. ( wat wel gek is dat ze niet klem om de kabels passen van de led lampen. Ze kunnen nog schuiven.) Daarna ben ik wat aan het testen geweest, en nu blijkt dat de radio alleen stoort op het moment dat ik de led lamp in de bijrijders kan erin doe. Doe ik alleen de bestuurders kant erin, heb ik goed ontvangst. Uiteraard heb ik de led lampen omgewisseld maar het probleem blijft alleen optreden als ik een led lamp in de bijrijders kan erin doe. Ook had ik nog een andere setje led lampen van ebay. Deze geven geen verstoring op de radio maar passen helaas niet in de units. Iemand hier ook ervaring mee gehad of eventueel een idee wat dit kan zijn?
 6. Underdogg

  koppelingspedaal blijft hangen

  Heb ik geprobeerd echter blijft dat niet goed zitten aan het tapijt. Verder blijft het ook lastig omdat het in een bolling loopt waardoor je het ook niet echt goed krijgt.
 7. ik heb een probleem met de koppelingspedaal. Als ik de koppeling indruk blijft deze soms hangen. Het lijkt erop dat deze blijft hangen achter de vloerbedekking. Heeft iemand dit al eerder meegemaakt en heeft iemand hier een goede oplossing voor? Ik zat zelf te denken aan een langere mat eronder te leggen maar denk dat deze dan ook weer achter/tussen het pedaal kan komen.
 8. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Ik had idd gezien dat ze op autobeam een set aanbieden van led lampen inclusief de adapter en rubber caps. Maar ik wist niet dat je ze ook los kunt bestellen. Bedankt voor de info. Ga ik dit ook even bij autobeam bestellen.
 9. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Bij mij ziet het er toch anders uit. ik moet de lamp een kwart slag draaien voor ik hem eruit kan halen.
 10. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Maar dan heb je er wel zo'n adapter bij gekregen neem ik aan? als ik hier kijk zie ik die bij de plaatjes wel staan. https://autobeam.co.uk/collections/fiesta-mk7-0-2009-2012/products/h7-led-performance-clip
 11. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Vraagje. ik wilde mijn lampen gaan vervangen voor led. Nu kom ik erachter dat de dimlichten met een draaisysteem vast gezet worden. Hoe kan ik hier andere lampen inzetten? Zijn hier plaatjes voor te krijgen of moet ik het bestaande houdertje uit elkaar halen?
 12. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Afgelopen weekend de update voor de bluetooth module uitgevoerd. Ik heb nog niet echt goed kunnen testen, maar het muziek speelde naar mijn idee nu goed af zonder te haperen.
 13. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Dus ik begrijp dat de bijrijdersstoel dit altijd doet? En ik kan dus kijken of de bluetooth module te updaten is...?
 14. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Niemand die bovenstaand probleem heeft of dat dit normaal is? Verder heb ik nog een klein probleempje met Bluetooth. Als ik muziek afspeel via mijn iphone hapert het een beetje. Hij speelt de muziek wel af maar je hoort het af en toe kraken. Kan ik hier iets aan doen?
 15. Underdogg

  Ford Fiesta mk7 1.6 sport

  Ik heb dus juiste dat de stoel niet blijft staan. Als ik dus bijvoorbeeld de kinderen achterin wil zetten komt de stoel steeds weer naar achter rollen. Dit doet de bestuurdersstoel niet. Deze moet je eerst met de hendel soort van ontgrendelen lijkt het. En ik vraag me af of dit niet bij de bijrijdersstoel ook zo hoort te zijn.
×