Jump to content
Fiestaclub.nl

Martijn Kösters

Active users
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

About Martijn Kösters

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 31-01-1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.thatcarsblog.tk
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beek Lb

Previous Fields

 • Voornaam
  Martijn
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

2898 profile views
 1. Martijn Kösters

  Fiesta 2002-2008 Veerpootbrug van Wiechers Sport (no 161033)

  Prijs is aangepast naar 60 euro.
 2. Martijn Kösters

  Fiesta 2002-2008 Veerpootbrug van Wiechers Sport (no 161033)

  Wiechers Sport art 161033 veerpootbrug Te koop wegens aanschaf andere auto, heeft slechts half jaar/max 10000km gemonteerd gezeten (op 2005 Fiesta 1.3). Onderdeel is als nieuw en zeer gemakkelijk te installeren, ook op niet ST-modellen! Als je goede voorbanden hebt is deze zeer aan te raden, verbeterd 'turn-in' in bochten. Nieuwprijs 83, nu voor 69,95.
 3. Helaas is mijn Fiesta verkocht, en ja, ik heb een ander. Daarom deze veerpootbrug in de verkoop, heeft slechts half jaar gemonteerd gezeten. Check de Marktplaats advertentie voor meer info: https://link.marktplaats.nl/m1313686564
 4. Martijn Kösters

  Fiesta mk6 wordt gesloopt

  Logo zit met een paar buigbare pinnetjes geklemd om de grille, is met wat voorzichtige vingers of een schroevendraaier te buigen en dan schuift het embleem er zo af. Hoe zou ik anders op een aftermarket grille mijn originele logo kunnen zetten
 5. Martijn Kösters

  Fiesta mk6 wordt gesloopt

  Wat als ik je een paar euro geef voor het embleempje voor?
 6. Martijn Kösters

  Martijn's nieuwe MK6!

  Zijn we weer! https://imgur.com/a/EInCYTx Na lang soebatten een veerpootbrug aangeschaft, gelukkig is het te merken. Volgende stapjes: Pollenfilter vernieuwen Witte knipperlichten (waar?)
 7. Martijn Kösters

  Isolatie voorwielen Mk6

  Laat maar, plastic aan de deur uit de clips halen en met wat beleid kun je erbij.
 8. Martijn Kösters

  Isolatie voorwielen Mk6

  Ha Allen, Ik probeer al een tijdje de auto stiller te krijgen binnen, want de Mk6 is geen isolatiewonder (met 195 bandjes eronder). Achterin was het makkelijk genoeg, maar om de wielkasten voor (naast de pedalen of bij de passagier voor de deur) te doen lijkt een lastiger klus. Ik kijk tegen plastic aan en ik zie niet direct waar dat los te halen is. Iemand ervaringen?
 9. Martijn Kösters

  Motor zakt te ver terug in toeren Mk6

  Ik zou van onderop beginnen, van een schoner gasklephuis wordt niemand slecht. Stationairregelaars kunnen het ook zijn, mijn Mk3 vertoonde destijds gelijksoortige kuren. Voordat ik te drastisch aan de gang ging het gasklephuis aangepakt, en jawel, liep weer als een naaimachine.
 10. Martijn Kösters

  Fiesta MK6 interieur in topstaat - BIEDEN

  Fiesta MK6 interieur in topstaat http://link.marktplaats.nl/m1151094490?utm_source=android_social&utm_medium=social&utm_content=app_android&utm_campaign=socialbuttons Te koop: stoelen en achterbank uit een 3-deurs Fiesta uit 2005 Géén brandgaten, ook niet in gerookt en geen vlekken of scheuren. Enige manco is een deel van de achterbank waar de ontgrendelaar is vervangen door een zeer functionele tie-wrap. 2 Voorstoelen met rails Achterbank tweedelig met koppelscharnier Opklapbare zitting achter Doe een goed bod en deze set is de jouwe, evt ook op te halen in Eindhoven.
 11. Martijn Kösters

  Fiesta MK6 interieur in topstaat - BIEDEN

  Fiesta MK6 interieur in topstaat http://link.marktplaats.nl/m1151094490?utm_source=android_social&utm_medium=social&utm_content=app_android&utm_campaign=socialbuttons
 12. Is het mijn naïviteit dat ik hier verbaasd over ben? Met een tellerstand van nog geen 150000 hing mijn Fiesta begin deze week een stuk lager. Oorzaak: een halve ring van een spiraalveer verdwenen en lag gewoon op de oprit. Nou kan ik niet zeggen dat ik jarenlange ervaring heb, maar van dit probleem heb ik nog niet eerder gehoord. En zeker niet zo vroeg voor een redelijk cruciaal onderdeel. Wat jullie?
 13. Martijn Kösters

  Wie woont waar 2.0

 14. Martijn Kösters

  Stuur Mk6 In Mk6.5 Past Dat?

  Is een MK6 ST stuur ook volledig compatibel met een gewone MK6, airbag zou ik ook willen overzetten.
 15. Martijn Kösters

  Nieuwe Fiesta is gespot

  Succes met wachten dan, Ford kennende komen de performance versies vaker wel dan niet aardig laat.
×