Jump to content
Fiestaclub.nl

the black devil

Active users
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

About the black devil

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 01-09-1986

Contact Methods

 • MSN
  vraag maar
 • Website URL
  http://www.jcts.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  westland/middendelfland/delft
 • Interests
  dikke wolf in schaaps kleding ;)

Previous Fields

 • Voornaam
  johan
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

1507 profile views
 1. the black devil

  Speakers MK7.5 Fiesta ST 2016

  houw er rekening mee dat als je, je deur van slot haal er gelijk stroom op je radio komt te staan waardoor je versterker ook aan gaat. nu is de jouwe niet heel zwaar. maar bij mij heb dat in het begin wel een paar keer start problemen op geleverd. ik zou een parrot verloop kabel nemen en daar gelijk tulp stekkers op maken en gelijk een remote draad, kan je je originele bedrading heel houden. kan je gelijk dikkere spieker draden niet leggen wat weer beter is voor het geluid. voeding en massa zijn 50m³ tot aan de condensator van de condensator naar versterker 25 of 35m³ van de versterker naar spiekers is 2x 2,5m³.
 2. the black devil

  Speakers MK7.5 Fiesta ST 2016

  2 x gekleurd is plus uit me hoofd. 2x zwart is min zoek anders even op google iso stekker radio. zijn vaste kleuren over het algemeen. denk een apart zoemertje bij mijn is alles vervangen aan spiekers en ik hoor het ook nog steeds ten zij de muziek heel hard staan dan niet. vergeet geen mallen te maken voor je deuren anders passen je spiekers niet er in. die van mijn zijn rond de 3 cm dik
 3. the black devil

  TIPS: Autowassen

  ik doe het al ruim 10 jaar en het is me werk. en kwaliteit goed is eigenlijk nog niet goed genoeg ben te perfectionistisch volgens sommige ervaren detailers in me omgeving.
 4. the black devil

  TIPS: Autowassen

  ook voor black hole geld dat het voor donkere lak soorten is. tuurlijk het geeft op geel en op lichte kleuren ook een mooi effect. laten adviseren bij cc zeker. shampoo van de action kan je best gebruiken als de PH waarden maar goed zijn en niet extreem hoog of laag zijn. ik blijf trouw aan mijn dodo supernatural shampoo of carpro reset. oke, ja zag het post staat op pagina 6 die heb alles van meg. werkt wel lekker makkelijk met een DU en een zwarte pet heb je je auto zo in gewaxt.
 5. the black devil

  TIPS: Autowassen

  wat ver sta je onder een liquid wax. collinte 845 is ook een liquid wax allen wel met een stand tijd van 6 maanden. eigen test. liquid wax spray, is wel makkelijk voor meeting, kleine vervuiling weg te halen, sneller je auto te drogen na het wassen. purple haze en blue velvet zijn voor donkere kleuren. aangezien je foto een gele betreft zou ik voor dodo banana amour (harde wax) gaan of orange crush (zachte wax) en dat in combinatie met lime prime (lite) geef dat hellemaal een mooie diepte en glans. goede shampoo tast na genoeg je wax laag niet aan. gebruik van een foam gun is daar in tegen verzekerd van het aan tasten van je wax laag ook al beweren sommige van niet. de gewone purple haze is geen hybride wax. de pro versie daar in tegen wel, dat geld ook voor blue velvet en supernatural 2.0 (hybrid) en zo nog wel een aantal andere merken die dat hebben. dodo is ook gemaakt van 1e class carnauba wax uit brazil, donkere bijen was en montan. ik zou bij het gebruik van een sealant ook een glaze gebruiken zo bijft de diepte en glans nog beter behouden. ik heb mijn auto 1,5 jaar geleden gedaan met de complete lijn van wolfgang glaze, sealant en wax voorafgaand motorkap eerst gewetsand en daarna de auto compleet meerdere stappen gepolijst met menzerna tot op de dag van vandaag is het nog steeds zichtbaar dat het gedaan is.
 6. ik zou het persoonlijk niet proberen koop wel gelijk goed spul. houw het wel bij Menzerna werkt heel fijn en geeft mooie diepte in de lak. dan afmaken met Dodo juice SN, chemical guys, wolf gang. CarPro, nanolex
 7. the black devil

  Stift verwijderen!

  licht polijsten kan clayen kan ook helpen want daar haal je ook spuit nevel mee weg.
 8. the black devil

  TIPS: Autowassen

  ik persoonlijk zou voor dodo Born Slippy Clay lube met dodo clay is beter en word het gladder. kwa wax Dodo Juice Supernatural 2.0, Dodo Juice Supernatural Hybrid Paste Sealant, Dodo Juice Light Fantastic Softwax Collinite no 845 zelf gebruik ik wolfgang fuzion serie zeer moeilijk verkrijgbaar in nederland kwa polijst zou Menzerna gebruiken werkt heel goed en geeft een hele mooie diepe glans al waardoor je wax nog beter tot zijn recht komt. (glans komt groten deels uit goed polijst werk)
 9. the black devil

  Ford Fiesta Metal

  gefeliciteerd gozer
 10. the black devil

  Bedrading Radio Mk7

  Zal het type nr even op zoeken als ik het doosje nog hebt maar over het algemeen kan je ze op type bestellen van de auto. Der zitten iets van 16 draden op de originele stekker.
 11. the black devil

  Bedrading Radio Mk7

  Zal het type nr even op zoeken als ik het doosje nog hebt maar over het algemeen kan je ze op type bestellen van de auto. Der zitten iets van 16 draden op de originele stekker.
 12. the black devil

  Bedrading Radio Mk7

  Parot verloop er tussen zetten, en daar een losse speaker stekker op knijpen met tulip stekkers
 13. the black devil

  [opgelost] Tikkende Radio

  mogelijk is je versterkerport kapot in de radio zelf. of tewijnig aarde. je zou even kunnen testen met een andere radio er aan wat ie dan doet.
 14. the black devil

  Ervaringen Mk7

  verbruik ligt rond de 1.12/13 bij mijn metal uitvoering dan. inhouden van trek kracht, slecht lopen. in mijn geval.
 15. the black devil

  Ervaringen Mk7

  verbruik ligt rond de 1.12/13 bij mijn metal uitvoering dan. inhouden van trek kracht, slecht lopen. in mijn geval.
×