Jump to content
Fiestaclub.nl

Godtoh

Active users
 • Content Count

  1427
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Godtoh

 1. Sinds eigenlijk de aanschaf van de auto (zo'n 4 jaar geleden) heb ik al het euvel dat mijn Fiesta (2010 1.6ti-vct) last heeft van een "laag of diep" rempedaal. Er is door de dealer naar gekeken, de remvloeistof is twee keer vervangen, daarna is er nog door een universele garage naar gekeken, die hebben de trommels beter afgesteld. Nu wil het feit dat het rempedaal heel hard is en direct aangrijpt na de vloeistofwissel, maar na zeg +- 3maand is dat gevoel helemaal weg en is het weer slappe hap. Er zit voor zover de garages mij hebben verteld geen lucht in het systeem, dus heeft iemand enig idee waar het aan kan liggen? De auto gaat binnenkort voor de beurt en input kan ik dan meenemen. De auto remt wel, als ie eenmaal remt daar is niets op aan te merken alleen voelt het pedaal gewoon niet zoals het hoort.
 2. Godtoh

  Cruise Control Mk7 Activeren

  Je draden missen als ik het me goed herinner (de buitenste 2) en programmeren en inleren zou ik moeten kunnen.
 3. Met m'n oude 1.6 benzine haalde ik dat met gemak met vrij stevig doorrijden. Kunst is, niet te vroeg opschakelen, zeker niet bij 2200. Wellicht als ie net gestart is maar daarna trok ik het spul toch wel richting de 3500-4000 toeren door. Turbo benzine leent zich ook niet voor het nieuwe rijden hoor. Gewoon op je gevoel afgaan, als hij lekker loopt is het verbruik ook ok.
 4. Godtoh

  Cruise Control Mk7 Activeren

  Hmz, valt me niet mee en ook niet tegen.
 5. Godtoh

  Cruise Control Mk7 Activeren

  140 is redelijk, als het stuur nieuw is is het goedkoop maar voor een 2e hands stuur vind ik het wat duur.
 6. Godtoh

  Handleiding: Plaatsen Cruise Control Mk7(,5)

  In principe niet tenzij ze je AS built van Ford Duitsland ophalen en daarmee je huidige settings overschrijven.
 7. Godtoh

  Harry's Mk7,5 Individual

  Klopt ja, nee weet geen manier helaas. Enige wat ik kan bedenken is het spul bij jou loshalen en bij een st. Verschillen zoeken en nabouwen.
 8. Godtoh

  Harry's Mk7,5 Individual

  Netjes hoor Nu nog naar de 140pk ombouwen en daar weer een chip over. Iets met 160pk?
 9. Godtoh

  Autodetailing

  Zo laat ik ook eens een topic hier maken, ik ben Gijsbert 27 jaar oud en woonachtig in Arnhem. Voor de hobby detail ik al een aantal jaren (jaar of 4) waarbij ik met name eigen auto's en af en toe een auto van een bekende doe. Dus als iemand zijn/haar auto gepoetst wil hebben dan mag je natuurlijk contact opnemen. Een kleine impressie van een roze Alto: De roze bij aanvang Enigszins vies Nog een ervan Kontje Onmeunig goeie beading jonguh Sonax Xtreme velgenreiniger Na het kleien werd het een en ander duidelijk En er waren ook krassen en vage vlekken, hier wat voor en na foto's daarvan Na:
 10. Godtoh

  Unlimited Tuning 22-02-14

  Beste allen, In navolging van voorgaande jaren, wil men dit jaar ook een tuningsdag/vermogensmeting dag organiseren bij Unlimited Tuning te Amersfoort. Dit jaar is de meeting op 22-02-14, de dag begint rond een uurtje of 11:00 en eindigt rond 16:00. Het maximale aantal auto's hangt af van het soort auto's welke aangemeld worden, hier kan momenteel nog niets zinnigs over gezegd worden. Mocht het aantal deelnemers het einde naderen, dan wordt dat vermeld op het forum. Verder geldt wel, wie het eerst komt (qua aanmelding)... Dit topic zal ook op Focusclub.nl gezet worden. In het venster hieronder vindt je alle informatie over de meeting. Wil je deelnemen aan de meeting dan kan je je hier via de website aanmelden. In dit topic kan je discussiëren over de meeting. Het is niet nodig om aan te geven of je wel of niet komt want de deelnemers kan iedereen zien in het venster hieronder.
 11. Godtoh

  Unlimited Tuning 22-02-14

  Mwa, heb het een paar keer gedaan en als je alles helemaal goed regelt dan kost het knap meer tijd dan de meeste denken.
 12. Godtoh

  Bnz Fiesta,ST Line Race Red

  Meer een geheel, ziet er goed uit idd.
 13. Godtoh

  Fiesta Mk7

  Na het voorsteltopic: http://forum.fiestaclub.nl/index.php?showtopic=15778 ook hier maar even een topic. Eerst ff een paar foto's na het wassen van zaterdag: Camera is net nieuw dus deze foto is aardig mislukt Wordt al beter... Kontje... Kontje²... Interieur... Interieur²... Gewassen met Meguiars NTW nogwat shampoo Het is dus een Fiesta MK7 panther black 1.6TI-VCT Titanium met de opties: -X-pack -Privacy glass -Elektrische ramen achter -Grote spoiler -Afneembare trekhaak met wegklapbare stekker -16" lichtmetaal -15" winterbanden op stalen velg Upgrades die ik wil/eraan komen: -Stof op de achterkant achterbank (besteld) -Xenon 4300K in koplampen (eerst weerstandskabel en meting) -Bak voor in de kofferbak (Klaar) -Eibach of Ford sport onderstel (ooit) -Mountune 140pk kit (als de Fiesta heel goed bevalt, of de ST/RS moet in het budget passen)
 14. Godtoh

  Fiesta Mk7

  Hoop dat de lading goed is overgekomen Maar hij bevalt erg goed. Moet zeggen, hij lust best een slok benzine maar ja kleinigheidje hou je.
 15. Godtoh

  Fiesta Mk7

  Dank jullie, een t4 is ook geen straf gelukkig.
 16. Godtoh

  Fiesta Mk7

  Niet alles, dan had de auto veel meer gekost ben ik bang. Voor mij zit er in elk geval genoeg op
 17. Godtoh

  Bi Xenon Kit Fiesta Mk7.5

  Nee ook originele xenon projectoren waarbij er iets wegklapt in de projector. Ja het is mogelijk maar het kost je iets van 200-300 euro en heel veel tijd.
 18. Godtoh

  Fiesta Mk7

  Denk dat de auto zo blijft als ie is. Niet omlaag in elk geval.
 19. Godtoh

  Fiesta Mk7

  En inderdaad de Zweed
 20. Godtoh

  Fiesta Mk7

  Zaterdag... Maar er staat geen Ford logo op, dat kan ik wel zeggen.
 21. Godtoh

  Fiesta Mk7

  Zal hier eens een kickje geven. Zoals wellicht sommigen al gezien hebben gaan er wat onderdelen in de verkoop. De Fiesta is ingeruild op een andere auto welk ik zaterdag op kan halen. Zal dan wat foto's van de "nieuwe" plaatsen. Dus als er nog mensen belangstelling hebben voor 15" Michelin Alpin winterbanden of de short shifter + shift arm laat het even weten. Overigens blijf ik mensen hier met vragen over cruise control en andere zaken gewoon helpen. Ik kijk minder op het forum dus een pb is handiger dan
 22. Je mag me anders wel even een pb sturen, kijk ik of ik iets voor je kan doen.
 23. Godtoh

  Harry's Mk7,5 Individual

  Ziet er goed uit en top dat het alarm werkt hoor
 24. Godtoh

  Bnz Fiesta,ST Line Race Red

  Die kan ook in de normale mk7, wel een ander type hoor. Heb zelf een Steeda short shifter en Mountune shift arm. St heeft standaard al een kortere pook dacht ik.
 25. Godtoh

  Harry's Mk7,5 Individual

  Anders ik wel
×