Jump to content
Fiestaclub.nl

Vidres

Active users
 • Content Count

  1397
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vidres

 1. Vidres

  Wok meeting

  Beetje laat, maar ik ga het dit jaar niet redden vanwege deadlines van school. Volgend jaar ben ik weet van de partij!
 2. Vidres

  Wok meeting 2018

  Compleet 1 persoon
 3. Vidres

  Mebu meeting

  Uiteraard aanwezig!
 4. Vidres

  Wok meeting

  Ben er morgen gewoon bij! Mijn nieuwe invalster heeft het heel snel opgepakt en er zit iemand extra bij die haar kan helpen indien nodig
 5. Vidres

  Wok meeting

  Ik weet vrijdagavond pas zeker of ik kan, degene die mijn functie voor zaterdag moest overnemen kan er helemaal niks van. Nu moeten we iemand anders in 2 dagen inwerken, en we hanteren als absoluut minimum voor iemand die alles al kent 3 dagen. En mijn nieuwe invaller begint volgende week pas voor het eerst... ik hoop dat ik er gewoon bij kan zijn, maar ik reken er niet op.
 6. Vidres

  Wok meeting

  Ik moet nog vrij vragen hiervoor, maar ik ben er weer bij
 7. Vidres

  Mebu meeting BBQ+Puzzelrit

  Helemaal vergeten! Al vrij gevraaagd en alles, maar bij deze! Ik ben er ook bij!
 8. Vidres

  Wok meeting

  Helemaal vergeten door te geven, maar het lijkt erop dat ik gewoon ga komen. Dus de OVB mag weg
 9. Vidres

  Wok meeting

  1 persoon OVB. is afhankelijk of ik vrij kan krijgen van mijn werk
 10. Vidres

  Cosworth velgen op een mk5

  Waren originele Ford velgen niet van Ronal? Dit heb ik al in meerdere velgen van mij teruggevonden
 11. Vidres

  Ford Racing Fiesta Mk5

  Eindelijk na bijna een jaar zoeken heb ik hem gevonden, een blauwe fiesta sport mk5 phase 2. Morgen ophalen en gelijk dingen gaan veranderen. En omdat foto's meer zeggen dan 1000 woorden Planning 2014: Raamband Ford Racing plaatsen Schroefset overzetten Ka wisserarm achter Nieuwe radio Speakers overzetten Laten polijsten Koplampen met projectoren plaatsen (geen angeleyes) Blauwe stukken stuur opnieuw spuiten Smoked zijknippers plaatsen Ford Racing emblemen plaatsen Milltek Spruitstuk met Sportkat MHW achterlichten plaatsen OZ Rally velgen laten poedercoaten in onderstaande kleuren (misschien dat de rode letters geel worden ben ik nog niet over uit)(reden: blanke lak laat los) Gezocht: Fiesta mk7 pookknop (met ring voor de pookzak) Lange termijn plannen: Exterieur: Fiesta XR/RS zijskirts Focus mk1 RS splitter Triple R Composites diffusor Escort / fiesta RS Turbo motorkap roosters Freestyle grille Carbon grille omlijsting Graphite Grey / Panther Black spoiler Graphite Grey / Panther Black deurgrepen Graphite Grey / Panther Black / Imperial Blue motorkap roosters Puma voorruit wisserarmen Ka achterruit wisserarm Focus mk3 ruitensproeiers Smoked zijknippers Gladde achterklep Team Heko wind deflectors Ruiten tinten MHW achterlichten Interieur: Sparco R100 voorstoelen Ultimate Yellow gauge rings Focus middenconsole met Focus handrem hendel Ghia deurhendels Plasma tellers met witte LED tellerbak verlichting Dorpelplaat Ghia temperatuur klok Ford racing oil temperatuur meter Ford racing voltmeter Ford racing oliedruk meter Ford focus tcs/esp knop Ford zelfdimmende binnenspiegel Armsteun Overige: OMP strut braces GAZ GHA schroefset Milltek-Piper uitlaat-systeem Green CAI Powerflex rubbers rondom Velgen: 15" OZ Rally velgen met winterbanden 16" Ford MK6 Fiesta Sport velgen / 15" Ford Racing Ka velgen / 16" speedline Corse Marmora velgen met Zomerbanden 15" Ford Fiesta MK5 Sport velgen met Semi-slicks
 12. Vidres

  Ford Racing Fiesta Mk5

  Nou ja, eenvoudiger. In het systeem van de dealer staat dat als de waterpomp vervangen moet worden tevens de distributieriem vervangen moet worden. Nou is deze 4 jaar geleden vervangen en is het zonde om deze nu al te vervangen. We zullen zien, eind deze week sleep ik de auto naar de dealer en dan mogen zijn verder kijken. Zolang ze maar niet aankomen met het feit dat ik de distributie moet vervangen omdat hun computer dat zegt.
 13. Vidres

  Ford Racing Fiesta Mk5

  De waterpomp zit bij mij om de multiriem en niet op de distributie.
 14. Vidres

  Ford Racing Fiesta Mk5

  Allemaal bedankt, ik heb zojuist met Ford gebeld en ik kan de auto langsbrengen. Medewerker gaf een prijs aan met distributieriem, maar hij gaf gelijk aan dat dat die helemaal niet hoeft voor de waterpomp. Helaas wilt het systeem bij hun dat niet geloven.
 15. Vidres

  Ford Racing Fiesta Mk5

  KVS wordt niet warm, ik ga van de week de thermostaat eruit halen en kijken wat er gebeurt. Wordt ie nog steeds zo snel warm dan is er een sensor stuk, wordt ie ineens niet meer zo snel warm dan is de thermostaat toch stuk. Maar wat ik vreemd vind is dat een nieuwe kachelkraan niet werkt en dat ik niks uit de retourleiding van de kvs krijg.
 16. Vidres

  Ford Racing Fiesta Mk5

  Dus.... Zojuist de kachelkraan vervangen, drie keer raden... De auto geeft aan nog net zo snel te oververhitten, de kvs blijft ijskoud, en ik krijg geen warme lucht in de auto. Ik ben echt benieuwd wat nu het probleem is.
 17. Vidres

  Gezocht lichtmetalen velgen mk5

  Onderste velgen zijn 17" Racing Puma velgen en die ga je niet hier in Nederland vinden.
 18. Vidres

  Ford Racing Fiesta Mk5

  Zojuist een rib uit me lijf laten halen.... Nieuwe kachelkraan kost bij de stealert gewoon 75€... Het is dat ik hem nodig heb, want anders. Nadat ik dat ding heb vervangen bij wederom de stealert langs om de KVS te laten vervangen. Kleine vraag, als ik thuis de KVS al goed zou flushen (met demi-water) zodat alle drap van 14 jaar er ook uit is, kan ik dan een kilometer of 5 daarmee rijden naar de dealer? EDIT: Ik bedoel dan 5km rijden met demi water erin
 19. Vidres

  European Ford Event 2016

  Zojuist betaald, nu nog de fiesta weer rijwaardig krijgen
 20. Vidres

  Fiestaatje sport - 140pk

  Ziet er netjes uit voor zijn leeftijd. Aan een setje velgen kan ik je wel helpen. Stuur me anders even een PB.
 21. Vidres

  Et Waarde

  Het kan, maar ze vallen wel ruim 2,5 cm verder naar buiten, als je die ruimte hebt dan kan dat.
 22. Vidres

  Ford Racing Fiesta Mk5

  Gelukkig ken ik je al langer dan vandaag?? kachelkraan na de vakantie even bestellen en dan zal ik hem goed (laten) ontluchten. Iedereen bedankt voor alle tips?? na de vakantie heb ik weer genoeg te doen.
 23. Vidres

  European Ford Event 2016

  aanwezig. Voor zover bekend 1 persoon.
 24. Vidres

  Ford Racing Fiesta Mk5

  Thanks Remy, de kachelkraan moet ik ook nog vervangen dus dat gaat binnenkort ook gebeuren. Heb je heel toevallig nog de FINIS code van die upgrade? Ik ga eerst die kachelkraan vervangen en alles na lopen, mocht het daarna nog niet verholpen zijn dan vervang ik de CHT-sensor en als het dan nog niet werkt laat ik die bypass/upgrade doorvoeren en als dat niet werkt dan mag de monteur het op lossen
 25. Vidres

  Ford Racing Fiesta Mk5

  Daar zou ik ook nog naar kunnen laten kijken, thanks. Ik zie het op de meter, en als ik vervolgens de dop van het reservoir afhaal kookt hij over. Ik zal alle jullie tips nalopen en kijken of daar alles werkt.
×